Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haftasonu diyet olarak güzel geçti nurom . bol bol gezdim dolaştım . yeni açılan starstıy varya oraya gittik eşimle baya bir gezdik dolaştık . iyide spor oldu bana

ayyy dün acaba bizde mi gitsek diye düşündük vazgeçtik ama gitseydik karşılaşabilirmişiz :)) görseydim içimden derdimki " ayy ben bu kızı biyerden tanıyorum ama nerden tanıyorum :))" starcity bize çok yakın yürüyerek 15 dk.

bizede yakın nurom yürüyerek 20 veya 25 dk da giderim ben starcıtıye biz birbirimize yakın oturuyoruz demekki . bende karşılaşsaydık kesin derim ben bunu tanıyorum ama nerden hemen yanına gelip sorardım haaa haaa...opuyorumnanaktan

gerçektenmi sorardın aahahahahhahah.. kız nerde oturuyon sen? sefaköydemi?

Günaydın canlarrrrrrrrrr, teyze oldum 15 dakika önceeeeeeeeeee :asigim:
en yakın arkadaşım doğum yaptı, bahsediyordum ya antalyada diyeee, nasıl güzel bir duyguymuş yaaa, ağla ağla öldüm vallahiiii :asigim:

günaydın hayırlı sabahlar .........

gözdem hayırlı oldun ALLAH analı babalı büyütsün fıstık ....

Allah razı olsun ablacığım, ay çok mutluyum ya, bağıra bağıra ağlayasım var sanki kendim doğurmuşum gibi, çok değişik bir duyguymuş

hayırlı olsun simoşum ALLAH analı babalı büyütsün canım.opuyorumnanaktan

ana paylaşım alanında neler olmuş ....
özrü kabahatinden büyük insanların ya ....
nurom valla paylaşım alnındaki yazıların muhteşem olmuş ...

ana paylaşım alanında neler olmuş ....
özrü kabahatinden büyük insanların ya ....
nurom valla paylaşım alnındaki yazıların muhteşem olmuş ...

bizim başımıza geldiğinde ben üzüntüden kahrolmuştum . takımca hepimiz paylaşım alanına dökülmüştük . ama onlarda hiç bir şekilde özür dileme yok . biri çıkıpta aaaa listeler açıklanmamış bir el atalım dememişler bile . bide salak saçma konuşup . terbiyesizlik yapmışlar ablam .

nazlım takım kaptanı olarak ne oy kulandın 9. takım için ?

dedimya nazlım özri kabahatından büyük ...
zaten 2. takımın kardeş takımlarıydı yazışmalarından tanıyorum .. çok az insanı sogukluk duyarım bunlardan biriydi beryy. yolları açık olsun ne diyelim .
tüm dünyası diyet gurupları olanlar demiş .kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm .

evet ablam kızım büyüyüp bir gün buraya gelirse hepiniz yine burda olacaksınız demiş . bende çok güldüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…