- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
ne sorucam kızlar ; ben o gün çok su içmiştim içip içip wcye koşuyodum acaba diyorum çok su içerek hamilelik testi yapmak sonucu etkilermi? testte de diyoya sabahki ilk idrarla yapın diye ben öğlen 50. idrarımda yapmıştım :))
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Simerenya, Melek+, LİLLYUM+, lightlife+, suura+, ohcanimadeysin, eylulums, magicdarkwish+
yaaaa tam uyuyacağım herkes onlineee ama aklım kalıyor ben gidemiyorumki şimdiiii eyvahedigeldismile
ya banada zayıflamışsın diyor herkes tartıda değişiklik yokk ama görüntüde zayıflamışsın diyorlar inanın anlamadım heee bilmiyorumkismile
42 beden bol gelmeye başladı 40 biraz sıkacak ama olacak gibiii bilmiyorumkismile
simoş içinse görmemişin bir kocası olmuş :roflol::1rolleyes:
laelaelaelaelaelafın gelişi o suuraaaam, çocuğummm tabiiii :jeyyar:
inceldin ozaman sen ablişkom, tebrikleeeeer alkisalkisalkis
beniiiiii kimmmmseeeeee sevmiiiiooooooooooo, kocamıda alllıııırrr gideriiiim o zaman bu diyarlardan lülülülülülü
muhabbette koyuya benziyor ama hiç katılabilecek halim yok kızlar ya..... beynim çatlıyor resmen yarın sabahta 9dan akşam 6 ya kadar dersim var, şimdi yatmazsam yarın ölü gibi olurum...
hepinizi çok seviyorum, iyi muhabbetler.... opuyorumnanaktan
hımmm düşündürücü o zaman geçem ayın şaşırtması bu ayıda körüklüyor olabilirrr a.s
en kesini kan testiii a.s
hadi maşallaaahh tartıda da bol bol eksileri görürsün inş. ablacım
laelaelaelaelae
k
kan testi denildimi 2 adım geri gidiyorum artık idrar testi yaptırırım ama son 1,5 yıldır düzenli olarak yaptırdığım için kan testi fobim oluştu maalesef.. hatta idrarda pozitifi görünce hiç kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. ne geldiyse başıma şu kan testinden geldi.. Allah bi daha yaşatmasın :Saruboceq: kimseye yaşatmasın düşmanıma bile :Saruboceq:
ne sorucam kızlar ; ben o gün çok su içmiştim içip içip wcye koşuyodum acaba diyorum çok su içerek hamilelik testi yapmak sonucu etkilermi? testte de diyoya sabahki ilk idrarla yapın diye ben öğlen 50. idrarımda yapmıştım :))
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Simerenya, Melek+, LİLLYUM+, lightlife+, suura+, ohcanimadeysin, eylulums, magicdarkwish+
yaaaa tam uyuyacağım herkes onlineee ama aklım kalıyor ben gidemiyorumki şimdiiii eyvahedigeldismile
selam kızlar, bugün milli kütüphaneye gittim... Çok güzel ders çalıştım ama başım çatlıyor ağrıdan hemen yatacağım.... menü bildirimimi yapmak için geldim...
10/05/2010
SABAH:
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 tane yeşil light zeytin
ÖĞLEN:
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim kepek ekmek
AKŞAM:
4 yemek kaşığı z.yağlı bakla
2 yemek kaşığı yoğur
ya bari yarın sabah bir daha yap şu testi valla takımcak 9 doğuracaz:CüvCüv:kan testi denildimi 2 adım geri gidiyorum artık idrar testi yaptırırım ama son 1,5 yıldır düzenli olarak yaptırdığım için kan testi fobim oluştu maalesef.. hatta idrarda pozitifi görünce hiç kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. ne geldiyse başıma şu kan testinden geldi.. Allah bi daha yaşatmasın :Saruboceq: kimseye yaşatmasın düşmanıma bile :Saruboceq:
ooohhh nurom çıkacağı varsa da çıkmamıştır
boşuna mı yazıyolar kız ilk idrarla yapın diye
yarın sabah hemen koş hastaneye kan testine
hoş bulduk meleğimmm gel öpemm Şeniz
cup diye daldım lafın ortasın dann :roflol:
bugün öğleden sonra alışverişe çıktım kızlar kendime diye gittim eceye doldurdum geldim askılıları pantalonları balero bile aldım prensesimee :asigim:
yarın da kendime çıkacemmm :1rolleyes:
sabır ederim diyosan bekle kuzuşum o zamann genelde idrar testleride doğpruyu söylüyor ama teyzemin kızın da idrar testi bebek var dememişti taki doktora gidinceye beklediler böbüş dr de gözüktüü a.s
varya duyanda seni yeni evli hiç bir şey bilmeyen biri sanır alemsin ;Nuro yalmaz:
kaydirigubbakcemile3sositososito
canım benmne güzel çalışabilmişsin darısı bana, bu arada diyete 4 elle sarılmışız tebriklerkaydirigubbakcemile5
ya bari yarın sabah bir daha yap şu testi valla takımcak 9 doğuracaz:CüvCüv:
ya Nuro bak böyle yaptıkça hem kendi hem bizi ümitlendriyorsun, bence yarın git bir güzel yaptır şu kan testini hem sen ümitlenme biz de seni ümitlenirmeyelim.kız ertesi güne sabredemedim çıkarsa bunda da çıkar dedim yaptım eyvahedigeldismile sabırsız davrandım yanee.. oyy kuzucuğum benimleyse olsun negatif çıkartmış olsun ben affederimm onuuuuu :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
işte annelik böyle bişey dimi :smiley-cool:
ya bari yarın sabah bir daha yap şu testi valla takımcak 9 doğuracaz:CüvCüv:
ya Nuro bak böyle yaptıkça hem kendi hem bizi ümitlendriyorsun, bence yarın git bir güzel yaptır şu kan testini hem sen ümitlenme biz de seni ümitlenirmeyelim.
ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?