Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heveslenip eğer yoksa sonradan üzülmemek için gaz vermek istemiyorum ama maytapım sanki banada öyle geldi, yarın kan testi yapılacak nuro hanım bahane istemeyiz

yok be canımcım eğer bişeyler olsaydı 1 saat beklettiğim testte en azından çizginin gölgesi çıkardı ama okadar bekledim çıkmadı be pamukum :1no2: merak etmeyin 5 güne kalmaz gelir hanzadeleri :) bu iştah ve yeme hisside adet olacağım için ve uzun süre monti yapıpı şekerli şeyler yemediğim içindir d,iye düşünüyorum..

haha haaaaha yerim ben o çocuğu kaydirigubbakcemile3

evlencen yarın bigün iyi aç kulaklarını ,gözlerini aklinialirimsmile

Tamam dinliyorum hemde 4 kulak sempatiksalakcinnilülülülülülü
Yarıııın okurum çok uykum geldi, böyle kafam laptopuma düşüyor gibi oluyor, zor kaldırıyorum geri, halim çok komik vallahi , öpüyorum elifimi de nuromu da yarın görüşürüz iyi geceler, güzel rüyalar, melekler başucunuzda olsun, ikinizede bebişlerinizin adımları için başlangıç olsun :1hug:

tüm konstrasyon gitmiştir bence sende :)) diyetteki yanlışımı soruyor cümledeki yanlışı mı diyor diye insan affalr bi an yahu.. :uhm:

yok valla hiç diyette bir yanlışım var mı diye düşünmedim. ama şimdi tekrar okuyunca soruyorum koacığıma benim göbek fln küçüldü mü yoksa sadece yüzüm mü diyekaydirigubbakcemile3

haha haaaaha yerim ben o çocuğu kaydirigubbakcemile3

evlencen yarın bigün iyi aç kulaklarını ,gözlerini aklinialirimsmile

ne çocuğu ya huu her konuşmada müstakbel eniştemize kocacığım diyor amalmaz:

siz nasıl korunmuştunuz nurom

biz mi nasıl korunmuştukk sengözlerimebaksanab gözdem yok dimi buaralarda biz böyle konuları konuşurken kendisi böyle şeylerle hiç ilgilenmezde hemen başka şeylere ilgisi kayar :roflol:
eşim sağolsun korudu bizi :roflol: bende senin gibi ilk ay hap kullandım ama 2 hafta falan kullandım çünkü bende kanama yaptı bıraktım bi daha kullanmadım.

muhabbet çok koyu bu akşamm :jeyyar:

iyi akşamlar 6 takımın hatunlarııı

lightt sende böbüş var bak ablam dediysi dersinn ,

bu arada daha önce bukadar aksaman olmuşmuydu muayyen günün dee :sm_confused:

amin :Saruboceq: iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda yasinini gör

Gözdem uyuyacak, uykusu geldide, sabah okuyacak, mesajları kendi aranızda okuyup editlemeyin ben okuyuncaya, cahil cahil evlenmeyelim, vallahi intihar ederim kendimi :roflol:

evet geçen ay oldu ama geçen ay ilaç kullanmıştım..hemde çok gecikmişti..

ya banada zayıflamışsın diyor herkes tartıda değişiklik yokk ama görüntüde zayıflamışsın diyorlar inanın anlamadım heee bilmiyorumkismile

42 beden bol gelmeye başladı 40 biraz sıkacak ama olacak gibiii bilmiyorumkismile

simoş içinse görmemişin bir kocası olmuş :roflol::1rolleyes:

Şeniz tatlı rüyalar kuzucum Şeniz

bakma sen o cadıya sengözlerimebaksanab

hoşgeldin ablam Şeniz

inceldin ozaman sen ablişkom, tebrikleeeeer alkisalkisalkis
beniiiiii kimmmmseeeeee sevmiiiiooooooooooo, kocamıda alllıııırrr gideriiiim o zaman bu diyarlardan lülülülülülü

Melek, LıLLYUM+, Simerenya+, lightlife+, suura+, ohcanimadeysin, eylulums, magicdarkwish+

maşallah maşallah

ne sorucam kızlar ; ben o gün çok su içmiştim içip içip wcye koşuyodum acaba diyorum çok su içerek hamilelik testi yapmak sonucu etkilermi? testte de diyoya sabahki ilk idrarla yapın diye ben öğlen 50. idrarımda yapmıştım :))

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Simerenya, Melek+, LİLLYUM+, lightlife+, suura+, ohcanimadeysin, eylulums, magicdarkwish+

yaaaa tam uyuyacağım herkes onlineee ama aklım kalıyor ben gidemiyorumki şimdiiii eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…