- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
olay mahali neredeklava: istikamet ne taraf
siz nasıl korunmuştunuz nurom
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoluk çocuk var yahuuuu buradaaaaa:icecream:
Heveslenip eğer yoksa sonradan üzülmemek için gaz vermek istemiyorum ama maytapım sanki banada öyle geldi, yarın kan testi yapılacak nuro hanım bahane istemeyiz
haha haaaaha yerim ben o çocuğu kaydirigubbakcemile3
evlencen yarın bigün iyi aç kulaklarını ,gözlerini aklinialirimsmile
tüm konstrasyon gitmiştir bence sende :)) diyetteki yanlışımı soruyor cümledeki yanlışı mı diyor diye insan affalr bi an yahu.. :uhm:
haha haaaaha yerim ben o çocuğu kaydirigubbakcemile3
evlencen yarın bigün iyi aç kulaklarını ,gözlerini aklinialirimsmile
siz nasıl korunmuştunuz nurom
Tamam dinliyorum hemde 4 kulak sempatiksalakcinnilülülülülülü
Yarıııın okurum çok uykum geldi, böyle kafam laptopuma düşüyor gibi oluyor, zor kaldırıyorum geri, halim çok komik vallahi , öpüyorum elifimi de nuromu da yarın görüşürüz iyi geceler, güzel rüyalar, melekler başucunuzda olsun, ikinizede bebişlerinizin adımları için başlangıç olsun :1hug:
biz mi nasıl korunmuştukk sengözlerimebaksanab gözdem yok dimi buaralarda biz böyle konuları konuşurken kendisi böyle şeylerle hiç ilgilenmezde hemen başka şeylere ilgisi kayar :roflol:
eşim sağolsun korudu bizi :roflol: bende senin gibi ilk ay hap kullandım ama 2 hafta falan kullandım çünkü bende kanama yaptı bıraktım bi daha kullanmadım.
muhabbet çok koyu bu akşamm :jeyyar:
iyi akşamlar 6 takımın hatunlarııı
lightt sende böbüş var bak ablam dediysi dersinn ,
bu arada daha önce bukadar aksaman olmuşmuydu muayyen günün dee :sm_confused:
yok valla hiç diyette bir yanlışım var mı diye düşünmedim. ama şimdi tekrar okuyunca soruyorum koacığıma benim göbek fln küçüldü mü yoksa sadece yüzüm mü diyekaydirigubbakcemile3
ne çocuğu ya huu her konuşmada müstakbel eniştemize kocacığım diyor amalmaz:
Tamam dinliyorum hemde 4 kulak sempatiksalakcinnilülülülülülü
Yarıııın okurum çok uykum geldi, böyle kafam laptopuma düşüyor gibi oluyor, zor kaldırıyorum geri, halim çok komik vallahi , öpüyorum elifimi de nuromu da yarın görüşürüz iyi geceler, güzel rüyalar, melekler başucunuzda olsun, ikinizede bebişlerinizin adımları için başlangıç olsun :1hug:
yok valla hiç diyette bir yanlışım var mı diye düşünmedim. ama şimdi tekrar okuyunca soruyorum koacığıma benim göbek fln küçüldü mü yoksa sadece yüzüm mü diyekaydirigubbakcemile3
muhabbet çok koyu bu akşamm :jeyyar:
iyi akşamlar 6 takımın hatunlarııı
lightt sende böbüş var bak ablam dediysi dersinn ,
bu arada daha önce bukadar aksaman olmuşmuydu muayyen günün dee :sm_confused:
Gözdem uyuyacak, uykusu geldide, sabah okuyacak, mesajları kendi aranızda okuyup editlemeyin ben okuyuncaya, cahil cahil evlenmeyelim, vallahi intihar ederim kendimi :roflol:
evet geçen ay oldu ama geçen ay ilaç kullanmıştım..hemde çok gecikmişti..
ya banada zayıflamışsın diyor herkes tartıda değişiklik yokk ama görüntüde zayıflamışsın diyorlar inanın anlamadım heee bilmiyorumkismile
42 beden bol gelmeye başladı 40 biraz sıkacak ama olacak gibiii bilmiyorumkismile
simoş içinse görmemişin bir kocası olmuş :roflol::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?