Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzelim biz sorumluluk sahibi kişileriz :roflol: lülülülülülü sorumluluk böyle bişeymiş öyle diyo bazıları :roflol:

sositososito:lepi:

ooo 4 gözle bekliyoruz o zaman bende yarın mezuniyet fotoları çekinicez cüppelerimizle, onlar koyayım bakalım 8kilo verince fark etmiş mi, gerçi cüppeler o kadar büyük ki keşke zayıflamadan verselerdi içii accık daha doldururdum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu aradaaa mercimek çorbamı koydum ocağa pişiyor, patlıcanlar da közleniyor dolaba atıyım acil zamanlarda ya salata yaparım yada üstüne yumurta kırarım. bir de nohut ısladım sabah ta onu yapıcam çıkmada bizi idare eder baya. hepsi uygun mudur aben ablacımyerimseniben

mAYTAP NE OLDU PAYLAŞIMA YAZIN LEN BİZ KURALLA UYAN BİR TAKIMIZ YAV ÇİZİKTİR BİŞİLER .

ya ben aslında yazmaya girdimde ebruya sataşınca unuttum gitti ona yazdımçıktım
şimdi kalkıpta sana noluyo avukatımısın derlerse koruyun la beni:roflol:
dur yazıcam
topluluğa lkarşı konuşamamda ben :roflolndan salııyom

hadi geliyooooozzz kaydirigubbakcemile

kaynatalım gözdem son duurmlar nedr neelr yaptın ankarada bakalım vala eskiye gidemedim biliyorum ben gelinceey kadr burdaki muhabbeti kacrcamnaniknanik​

ayrıntısını yazdım bugünnnn hemde upuzuuuunnn geçmişi okuyalıııım hanımefendiiii, öyleee hazıra konmakkk yooook lülülülülülüşakkıdı

gerçekten güzel bir günmüş canım, afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

oklavaları,domatesleri aldık arkandayızguclubacismile
:tomato:klava:

dalgacı seni alsanaalsanasmile

kız dalga geçmedim valla bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

nurom benim keşke hamile olsan kendim gibi çok sevinirim tatlım ya

bu konuda kimseyle dalga geçmem

kendime gülüyorum her ay olmadığını bile bile acaba diyorum

gülme tatlım gülme bende her ay şüpheyle karışık bir sevinç yaşıyorumbilmiyorumkismile

bu arada dünkü aleste çok ilginç bir olayla karşılaştım. aleste sözel bölümde 80tane soru var ve bu soruların bir çoğu paragraf insan o kadar paragrafı okuyunca bir tuhaf oluyor ama 1 soru vardıki o soruya gelince tüm yorgunluğum gitti kısa sürede olsa beni gülümsetti bakın soru:

31. (I) Diyet yapanların en önemli hatası, yeterince karbonhidrat
almamaktır. (II) Ekmek, pilav, makarna gibi
besinleri kesen kişilerin metabolizması, ihtiyacı olan
karbonhidratı kastaki karbonhidrattan almaya başlar.
(III) Bu da kas kaybı anlamına gelir ve beraberinde
vücut su da kaybeder. (IV) Diyet yapan insan, tartıldığında
kilo verdiğini sanır. (V) Ancak kaybedilen yağ
değil, kas ve sudur. (VI) Eğer kilo vermenize karşın
yalnızca yüzünüz, kollarınız inceliyor, yağ deposu
olan karın ve öteki bölgeler aynı kalıyorsa yağ kaybetmediğinizi
ve doğru zayıflamadığınızı bilmelisiniz.
Bu parçadaki numaralanmış cümlelerle ilgili olarak
aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır?
A) I. cümlede, yanlış bir davranıştan söz ediliyor.
B) II. cümlede, bazı besinlerin ne kadar alınması
gerektiğinden söz ediliyor.
C) IV. cümlede, düşülen bir yanılgıdan söz ediliyor.
D) V. cümlede, bir gerçek ortaya konuyor.
E) VI. cümlede, uyarı yapılıyor.

Ahahaha kavga oldumu nuroyla ben en önde zaten lülülülülülü
Kötüüüüyüüüüüz biiiiiz kötüyüüüüüz lülülülülülü:jeyyar:

:)))))) ahhahhahaha.... yürü gözdem koşşş kavga varrr :)))))) tut saçından bende gözlüklerine yapışayım biyandan da tekme alsanaalsanasmile hahahhhahhah... klava: şiddete eğilimliyiz yahuu :)))))

özel olacak ama korunuyomusunuz? korunuyosanız bırakın bence.. uzun süre korunmak rahmi tembelleştiriyomuş bak ben 3 sene korundum rahmim bebek nasıl olur unutmuş herhalde :roflol: daha öncede böyle bi olay yaşamdığı için hatırlayamıyor zaar :roflol: hanımın çiftliğinde hizmetçi genç bayanın konuşmasına ben bayılıyorum yaa :roflol: zaar deyip duruyo :roflol: o geldi aklıma zaar :roflol:

eczaneden o testleri almak zor geliyo yaa sanki kız beni ezberliyo gibi geliyo :))) hoş tekrar gitsem tanır başka gere giderim bi dahakine :) diyom gittimmi 5 tane falan alayım ama bu sefer ya pozitif çıkarsa negatifi bulana kadar hepsine testi uygularım :)) negatif çıkarsa da pozitifi bulana kadar sempatiksalakcinni

ben geçen yıl bikaç ay hap kullanmıştım ama bıraktım ,iş kociş de bitiyor kaydirigubbakcemile3

benden yana koruma yok :roflol: :roflol:

:)))))) ahhahhahaha.... yürü gözdem koşşş kavga varrr :)))))) tut saçından bende gözlüklerine yapışayım biyandan da tekme alsanaalsanasmile hahahhhahhah... klava: şiddete eğilimliyiz yahuu :)))))

Hadi gidiyoruz nurooom dağıtalııım bu gezegeni :lepi:

tüm konstrasyon gitmiştir bence sende :)) diyetteki yanlışımı soruyor cümledeki yanlışı mı diyor diye insan affalr bi an yahu.. :uhm:

ben geçen yıl bikaç ay hap kullanmıştım ama bıraktım ,iş kociş de bitiyor kaydirigubbakcemile3

benden yana koruma yok :roflol: :roflol:

aman işte tüm suç kocaların o zamanlar ben bebiş istiyodum ama kociş istemiyodu :1closedeyes: şimdi de bekliyoz bebiş gelsin diye :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…