Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol::roflol: ayy elifim Allah da seni güldürsün 2-3dk.dır gülüyorum
kaydirigubbakcemile3

kayserili bi çocuk sokak ortasında ağlıyormuş
bi adam bunu görüp yaklaşmış ve " oğlum noldu kim üzdü seni? neden ağlıyorsun " demiş
çocuk " amca 5 liram vardı düşürdüm kaybettim öhhööööö" diye ağlamaya devam etmiş
adam da " al sana 5 lira al da ağlama demiş "
Çocuk almış parayı daha fazla ağlamaya başlamış. Adam " e şimdi neden ağlıyorsun" demiş
çocuk "o 5 lirayı kaybetmeseydim şimdi 10 liram olacaktı öhööööööö" diye avazı çıktığınca ağlamaya devam etmiş
uyanık kayserili sositososito

:roflol::roflol: ayy elifim Allah da seni güldürsün 2-3dk.dır gülüyorum
kaydirigubbakcemile3

alem benim kocam ya kaydirigubbakcemile3

şans verme sebebi de adet dönemimden hemen sonra ,yani ortada ne yumurtlama var ne ihtimal var ya ondan sebep şans tanıyor nasıl olsa olmıcak diye :mymeka: :mymeka:

alem benim kocam ya kaydirigubbakcemile3

şans verme sebebi de adet dönemimden hemen sonra ,yani ortada ne yumurtlama var ne ihtimal var ya ondan sebep şans tanıyor nasıl olsa olmıcak diye :mymeka: :mymeka:

yok bence onunki şans mans tanımak değil neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

aklinialirimsmile işte böyle akıllıdır bizim çocuklarımız,accık sürtünecem onlara
bir ben çekmemişim zaten kayserili oldğumu duyan hiç benzemiyorsun diyor:gitme:

ay ben bi utanırdım annem babam pazarlık yapıcaa zaman uzaklaşırdım yanlarından evlendikten sonra alıştım bende kayserili damarlarım tuttu
benim 2 abimvar büyük olan bi pazarlık yapar adamın sölediğiyle kendi söylediği arasında bi uçurum olur
ama öyle bi dil varki istediğifiyata alır ben o kadar olmadım daha adamlarla fazla muhatap olmak istemiyom:))))

delikafaduldenay inanmıyorum nuro sana ..alsanaalsanasmile
afiyet olsun sinem..
ooohhh nurom çıkacağı varsa da çıkmamıştır

boşuna mı yazıyolar kız ilk idrarla yapın diye

yarın sabah hemen koş hastaneye kan testine
bencede.....

maşallahh her aiede olcak bir kişi öyle zaten yoksa evin yolu bulunmaz,
bizim evde eşim yozgatlı ama iyi pazarlık yapar, o yüzden benim pazarlık genleri çekinik kalmaya devam ediyorzemuszemus

topluca tüm takımı tanıdıkk :lepi:

ay kızlar başımın eti didik didik yendi saçımı böylemi yapsam kuaföre kaçta gitsem kim alacak makyajım akarmı
ogüne kadar karnım inermi suratımda sü<zülme olurmuu
bacak kıllarım az alayımmı oksijenle sarartayımmı (bu arada hiç bacaklarımızı almadıkk )

valla konsantre olaömıyorum size yahuuu kafamçokkarıştı

ama tüm yazdıklarınızı okudumm :roflol:

birazdanda hastaneye gidecezz ciltinde birkaç sivilce var sırt dekoltel,i kıyafetimiz o güne sivilcelerin geçmesi lazım a.s

yada şunun vucudunu mermer gibi gösterecek bir krem ismi bilen varmııı delikafadulden

ay ölecem kurtarın beni ulemmm delikafadulden

melek ne güldüm ama sana yahuuu bak bir deneyelim olursa olur muhabbetinee :roflol:

hedef tahtasına kurşun sıkıyor mübarekkk :roflol:

ama güzel yönü ikna olmaya başlamış en azından şakasını yapar olmuş e güzell :1rolleyes:

gözdoşum ece arkadaşlık gönderdi sanada facedenn kabul etsin diyo eder dedim amaa yinede hatırlatayım yabancı felan sanırsın :1rolleyes:

dedim gözdoş ablan gül cemalini balo fotolarını ordan takip edecekrmişşş :roflol:

akannehirakannehir
ayy ablacım gerisine yorum yapamıycam ama bacak kılları konusunda bence bir kuaföre götür sirle alsınlar,hem acımaz hem sirle alması ii olur,
hemde koca kız olmuş alışsın mecbur alıcak ilerleyen zamanlarda, hatta ilk alımında karınca yumurtası yağı oluyorya onu deneyin azaltıyormuş baya memnun kalan arkadaşlarım vardı

kaydirigubbakcemile3bu kayserilik işine birde maytabımın akrep burcu olşunu eklenince tabi ortaya nasıl bir hatun çıkıyor gelin siz düşünün ....lülülülülülü

melek bende sandım ki çocuk istiyorsunda olmuyor..

neyse daha yaşın genç,kariyer yap sen..bende hem çocuk yaparım hem kariyer diyemiyorum malesef o kadar becerikli değilim..şimdi bile yoruluyourm bide çalışsam çocuğu boşlarım herhalde..ama çalışmakta istiyorum..ev hanımı olmak içinmi bitiredin matematik bölümünü diyenlerede çok uyuz oluyorum..
nasip kısmet bakalım...

nazlım niye sesin çıkmyıyor..

okumaya bile yetişemiyorum bırakın akşamki sayfaları ...

nazlım niye sesin çıkmyıyor..

okumaya bile yetişemiyorum bırakın akşamki sayfaları ...

ablam şuanda tıkınmakla uğraşıyorum öğlen yemeğimi yiyiyorum . spagetti haşladım kendime . işyerinde türlü varmış içindekileri kızartıp yaptığı için yemedim .

canım sıkıldığı aldığımız siparişlerden 1 tanesi elimizde patladı . adamlar daha banka işlerini halledememişler . biraz daha zamana ihtiyaçları varmış .

delikafaduldenay inanmıyorum nuro sana ..alsanaalsanasmile

afiyet olsun sinem..

bencede.....

valla ciddi ciddi benim test kafamı kurcalamaya başladı :uhm: ben bu testi yok sayayımda bugün bi test alıp yarın yapayım en iyi negatifse negatif pozitifse pozitif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…