sanki çocuğum olmuyomuş gibi bi anlatım yapmışım di mi kaydirigubbakcemile3
geçen gün kocam ikna oldu hadi dedi bir kere deneyelim şansına olursa olur olmazsa olmaz diye :roflol: :roflol:
yürü git dedim ben de ona adam bana şans veriyomuş bi de :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: ayy elifim Allah da seni güldürsün 2-3dk.dır gülüyorum
kaydirigubbakcemile3
alem benim kocam ya kaydirigubbakcemile3
şans verme sebebi de adet dönemimden hemen sonra ,yani ortada ne yumurtlama var ne ihtimal var ya ondan sebep şans tanıyor nasıl olsa olmıcak diye :mymeka: :mymeka:
yok bence onunki şans mans tanımak değil neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:
kayserili bi çocuk sokak ortasında ağlıyormuş
bi adam bunu görüp yaklaşmış ve " oğlum noldu kim üzdü seni? neden ağlıyorsun " demiş
çocuk " amca 5 liram vardı düşürdüm kaybettim öhhööööö" diye ağlamaya devam etmiş
adam da " al sana 5 lira al da ağlama demiş "
Çocuk almış parayı daha fazla ağlamaya başlamış. Adam " e şimdi neden ağlıyorsun" demiş
çocuk "o 5 lirayı kaybetmeseydim şimdi 10 liram olacaktı öhööööööö" diye avazı çıktığınca ağlamaya devam etmiş
uyanık kayserili sositososito
delikafaduldenay inanmıyorum nuro sana ..alsanaalsanasmilene sorucam kızlar ; ben o gün çok su içmiştim içip içip wcye koşuyodum acaba diyorum çok su içerek hamilelik testi yapmak sonucu etkilermi? testte de diyoya sabahki ilk idrarla yapın diye ben öğlen 50. idrarımda yapmıştım :))
afiyet olsun sinem..selam kızlar, bugün milli kütüphaneye gittim... Çok güzel ders çalıştım ama başım çatlıyor ağrıdan hemen yatacağım.... menü bildirimimi yapmak için geldim...
10/05/2010
SABAH:
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 tane yeşil light zeytin
ÖĞLEN:
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim kepek ekmek
AKŞAM:
4 yemek kaşığı z.yağlı bakla
2 yemek kaşığı yoğur
bencede.....ooohhh nurom çıkacağı varsa da çıkmamıştır
boşuna mı yazıyolar kız ilk idrarla yapın diye
yarın sabah hemen koş hastaneye kan testine
deryalım pek gelmiyor artık????
ay ben bi utanırdım annem babam pazarlık yapıcaa zaman uzaklaşırdım yanlarından evlendikten sonra alıştım bende kayserili damarlarım tuttu
benim 2 abimvar büyük olan bi pazarlık yapar adamın sölediğiyle kendi söylediği arasında bi uçurum olur
ama öyle bi dil varki istediğifiyata alır ben o kadar olmadım daha adamlarla fazla muhatap olmak istemiyom:))))
akannehirakannehirtopluca tüm takımı tanıdıkk :lepi:
ay kızlar başımın eti didik didik yendi saçımı böylemi yapsam kuaföre kaçta gitsem kim alacak makyajım akarmı
ogüne kadar karnım inermi suratımda sü<zülme olurmuu
bacak kıllarım az alayımmı oksijenle sarartayımmı (bu arada hiç bacaklarımızı almadıkk )
valla konsantre olaömıyorum size yahuuu kafamçokkarıştı
ama tüm yazdıklarınızı okudumm :roflol:
birazdanda hastaneye gidecezz ciltinde birkaç sivilce var sırt dekoltel,i kıyafetimiz o güne sivilcelerin geçmesi lazım a.s
yada şunun vucudunu mermer gibi gösterecek bir krem ismi bilen varmııı delikafadulden
ay ölecem kurtarın beni ulemmm delikafadulden
kaydirigubbakcemile3bu kayserilik işine birde maytabımın akrep burcu olşunu eklenince tabi ortaya nasıl bir hatun çıkıyor gelin siz düşünün ....lülülülülülüvalla şekerim bişey alırken övünmek gibi olmasında eşim hiç sesini çıkarmaz çünkü bilirki ben istediğim fiyata alırım onu:))))
hatta çoğu kez hedefime ulaşıp poarayı uzatırken eşime sorduklarına şahit oldum abi hanım nereli diye oda övünerek kayserili der:)))
abi baştan söylesene uğraşmazdık hiç he derdik diyolar bla bla bla
bende artık baştan söylüyorum ben kayseriliyim fiyatta bişey yapın diye :))
nazlım niye sesin çıkmyıyor..
okumaya bile yetişemiyorum bırakın akşamki sayfaları ...
delikafaduldenay inanmıyorum nuro sana ..alsanaalsanasmile
afiyet olsun sinem..
bencede.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?