Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fırınlar kapanmiyor canım açık

Gece gece oturup ağlayasım var gerçekten
Yazıklar olsun bu insanlara
Bir aylık emek böyle çöpe atıldı
Evinizde hiç mi yiyecek bişey yok
Hiç mi ülkenizi milletinizi düşünmüyorsunuz
Burda yasak olmadığı halde 10 güne bir eşimi alışverişe gönderiyorum evde ne varsa yemeklerimi ons göre yapıyorum ekmeği evde yapıyorum ve tüm cevrem bunu yapıyor
Nedir o kalabalık görüntüler yazıklar olsun

offf tamm yemedim
Allah herkesin yardimcisi olsun canim,isimiz zor gorunuyo keske daha once yapsalardi bu kadar yayilmazdi
amin canım amin
Kesinlikle öyle arkadaş video atmis markt kuyruğunda kavga çıkmış ne günlere kaldık sanki açlıktan ölecekler
Keşke bende rahat olsam,yapma bunu kendine,bak ben kendime kizdim bugun tutki evde bisey yok yemeye yeme iste
canım bu grupta cok güzel kilo verdim şu 1 aydirda cok sabrettim evde sırf listedeyim diye şimdi bi rahatlık çöktü işte ama yemedim sayenizde yoksa niyeti bozmuştum
Dönüşüm muhteşem olmuş reissss bu kadar erken beklemiyorduk kürkçü dükkanına
Ben burdan hiç ayrilamamkii üç gün sonra Zipzip- a beni al tekrar diye sarmazsam iyi

Okadar haklisinki canım aynı bende haftada 1 eşim çıkar ona gore ayarlıyorum mutfak eksiğimi 3 çocukla o kadar bunaldim ama bi kere bile amaan çıkıyım ne olucak demedim demedim de ne oldu sokaklar savaş alanına döndü 1 gecede ac gözlüler yüzünden

inan ki cehalet başka birşey değil
Beyin yoksunu insanlar herkesi tehlikeye attılar
Ama onlara sorarsanız bişey olmaz ...

Sokağa çıkma yasağı vermemelerinde haklılarmış, verdiler sonuç orta da yazıklar olsun! Cehaletin olduğu yerde devlet uğraşsa emek verse ne olur. O kadar sağlık çalışanının, o kadar hizmet edenin emekleri ziyan oldu...

Gunaydin canim ❤
Günaydınlar kızlar❤
Kalktım görüntüleri izliyorum ve şok oldum
Allah sonumuzu hayır etsin
Gunaydin canim ❤
Tum emeklere yazik oldu gercekten

3 hafta kuralı var alamaz canım yeni şişman adaylar bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…