- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Dönüşüm muhteşem olmuş reissssKızlar ben izne ayrıldım ya bi rahatlık çöktü çılgınlar gibi yemek istiyorum
Fırınlar kapanmiyor canım açıkSorma ya gerçekten insanlar açlıktan ne kadar korkuyor. Herkesin evinde iki günlük ihtiyaç vardır zaten bu nedir ya. Eşime de ekmek al demiştim fırınlarda sıra varmış boşver o zaman dedim en kötü ben yaparım
60 a kadar devam inşallah,herkes bariz fark var diyoCok guzel kilo veriyorsun aslinda stres yapma canim
offf tammYemeeee
amin canım aminAllah herkesin yardimcisi olsun canim,isimiz zor gorunuyo keske daha once yapsalardi bu kadar yayilmazdi
Kesinlikle öyle arkadaş video atmis markt kuyruğunda kavga çıkmış ne günlere kaldık sanki açlıktan öleceklerSorma ya gerçekten insanlar açlıktan ne kadar korkuyor. Herkesin evinde iki günlük ihtiyaç vardır zaten bu nedir ya. Eşime de ekmek al demiştim fırınlarda sıra varmış boşver o zaman dedim en kötü ben yaparım
canım bu grupta cok güzel kilo verdim şu 1 aydirda cok sabrettim evde sırf listedeyim diye şimdi bi rahatlık çöktü işte ama yemedim sayenizde yoksa niyeti bozmuştumKeşke bende rahat olsam,yapma bunu kendine,bak ben kendime kizdim bugun tutki evde bisey yok yemeye yeme iste
Ben burdan hiç ayrilamamkii üç gün sonraDönüşüm muhteşem olmuş reissssbu kadar erken beklemiyorduk kürkçü dükkanına
Okadar haklisinki canım aynı bende haftada 1 eşim çıkar ona gore ayarlıyorum mutfak eksiğimi 3 çocukla o kadar bunaldim ama bi kere bile amaan çıkıyım ne olucak demedim demedim de ne oldu sokaklar savaş alanına döndü 1 gecede ac gözlüler yüzündenGece gece oturup ağlayasım var gerçekten
Yazıklar olsun bu insanlara
Bir aylık emek böyle çöpe atıldı
Evinizde hiç mi yiyecek bişey yok
Hiç mi ülkenizi milletinizi düşünmüyorsunuz
Burda yasak olmadığı halde 10 güne bir eşimi alışverişe gönderiyorum evde ne varsa yemeklerimi ons göre yapıyorum ekmeği evde yapıyorum ve tüm cevrem bunu yapıyor
Nedir o kalabalık görüntüler yazıklar olsun
inan ki cehalet başka birşey değilOkadar haklisinki canım aynı bende haftada 1 eşim çıkar ona gore ayarlıyorum mutfak eksiğimi 3 çocukla o kadar bunaldim ama bi kere bile amaan çıkıyım ne olucak demedim demedim de ne oldu sokaklar savaş alanına döndü 1 gecede ac gözlüler yüzünden
Değilsin canim ben 1 bardak süt içtim.Bu saatte gelen açlık sinyali
Bir ben değilim di mi
Değilsin deyin lütfen
Gunaydin canim ❤Günaydınlar
Gunaydin canim ❤Günaydınlar kızlar❤
Kalktım görüntüleri izliyorum ve şok oldum
Allah sonumuzu hayır etsin
Tum emeklere yazik oldu gercektenSokağa çıkma yasağı vermemelerinde haklılarmış, verdiler sonuç orta da yazıklar olsun! Cehaletin olduğu yerde devlet uğraşsa emek verse ne olur. O kadar sağlık çalışanının, o kadar hizmet edenin emekleri ziyan oldu...
Gunaydin ablacim ❤Gunaydin herkese
3 hafta kuralı var alamaz canım yeni şişman adaylar bekliyoruzofff tammyemedim
amin canım amin
Kesinlikle öyle arkadaş video atmis markt kuyruğunda kavga çıkmış ne günlere kaldık sanki açlıktan ölecekler
canım bu grupta cok güzel kilo verdim şu 1 aydirda cok sabrettim evde sırf listedeyim diye şimdi bi rahatlık çöktü işte ama yemedim sayenizde yoksa niyeti bozmuştum
Ben burdan hiç ayrilamamkii üç gün sonraZipzip- a beni al tekrar diye sarmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?