- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Onlar ottur çöptür yeriz işte bizim gibi hamur mu yiyolar sankiFakir fakir konuşma kime yedirecez onları yine başımıza kalacak işin yok git gel ye
Ahahhaha aykırı gelinBaşka şeyleri yok zati misafir gelecek hemen mantı başına oturuyorlar hamur işi ikindi çayı kültürü yok yemek günlerde bile yemek yapanlar var o yüzden güne girmiyorum yaşlılar yemek istiyor yemekten sonra bide gogermis peynirle ekmek yiyorlar çay içmek için geçen sene yaşlıları gün gurubuna almadım adımı çıkardılar gulseren bizi beğenmedi güne katmadi ama napim yemek nedir yahu bu senede ben istedim onlar girmedi sanki çokta umrumda
1bucuk cokmu attim acaba17 Nisan Hedef Listesi
Gulumse24 77.5
madamhd 75.3
E Elif_Eylul 73.5
Findikfaresi123 72.5
selensu82 53
sidelya
eskibilezik
fattylamb94 82.00
Youlost16
happy_mom_
H hasbeenandgone
Zeynolin44
Kizlar 1 haftalık hedeflerinizi yazin ve ona ulasalim derece yapalim bu hafta
Bnmkini 54 yapın kız bn nasıl 53 olcam 1 haftada17 Nisan Hedef Listesi
Gulumse24 77.5
madamhd 75.3
E Elif_Eylul 73.5
Findikfaresi123 72.5
selensu82 53
sidelya
eskibilezik
fattylamb94 82.00
Youlost16
happy_mom_
H hasbeenandgone
Zeynolin44
400 gram az mi olmus sanki :))17 Nisan Hedef Listesi
Gulumse24 77.5
madamhd 75.3
E Elif_Eylul 73.5
Findikfaresi123 72.5
selensu82 53
sidelya
eskibilezik
fattylamb94 82.00
Youlost16
happy_mom_
H hasbeenandgone
Zeynolin44
O benim.hatamBnmkini 54 yapın kız bn nasıl 53 olcam 1 haftada
Kim o aramızdaki hain hemen kazana atalım400 gram az mi olmus sanki :))
Ben yarindan itibaren pazartesi ye caliscam 500gram icin sonrada cumaya kismetseKim o aramızdaki hain hemen kazana atalım
Oruca baslim dedim kim çıkardı bu yasağıBen yarindan itibaren pazartesi ye caliscam 500gram icin sonrada cumaya kismetse
Değilsin şuan kivraniyorum hem açlıktan hem baş ağrısından ilaç bile etki etmedi şuan 2 somun ekmek yerim.ama yemeyecem sokağa cikma.yasagi var evdekiler aç kalırBu saatte gelen açlık sinyali
Bir ben değilim di mi
Değilsin deyin lütfen
Ben bugun yaptim Ekmeğimi iyki maya almisim dun,simdi gitti benimkisi peynir az diye bakkala peynir yumurta aldi geldiDeğilsin şuan kivraniyorum hem açlıktan hem baş ağrısından ilaç bile etki etmedi şuan 2 somun ekmek yerim.ama yemeyecem sokağa cikma.yasagi var evdekiler aç kalır
Benim evde 3 paket beyaz peynir 8 tane dolabımda ekmek var ev makarna dolu Allahtan başka ne istimBen bugun yaptim Ekmeğimi iyki maya almisim dun,simdi gitti benimkisi peynir az diye bakkala peynir yumurta aldi geldi
2gunde yemezsin dimee GülümseBenim evde 3 paket beyaz peynir 8 tane dolabımda ekmek var ev makarna dolu Allahtan başka ne istim
Canıma sen gel ben seni himayeme alayimSaricivcivcikcik ortim nerdesin nereye gittin tamam gittinde benide burayı da biraktin,geldiğinde buralara sığmaz olcan bak özlettin kendini bukadar telefondan uzak olamazsin gel hadi yeter bu ayrilik bak yeni orti bulcam kendime gene bu 3.olacak yeter daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?