Nereye daha garpuz kesecedikIyi geceler kizlar
Yoruldum canim yaa basim agriyor gidip dinleneyimNereye daha garpuz kesecedik
Tek ayak ustunde durdum yetmezmi kiiiHele gelin uyumak yok bu gece aç susuz oturacaz ceza
Benimde ağrıyor tmm git yat sen dinlen sabah nöbeti devrederim sana Allah rahatlık versin geçmiş olsun iyi gecelerYoruldum canim yaa basim agriyor gidip dinleneyim
İyi geceler kaptan yarin gene gel olurmu birakma bizi iyidusun ruyanda bizi görYoruldum canim yaa basim agriyor gidip dinleneyim
O bizi biraksada biz onu bırakmayızİyi geceler kaptan yarin gene gel olurmu birakma bizi iyidusun ruyanda bizi gör
Kaptan olmadan gemi yurumezmisO bizi biraksada biz onu bırakmayız
Sabah 8-9 da nobeti alirimBenimde ağrıyor tmm git yat sen dinlen sabah nöbeti devrederim sana Allah rahatlık versin geçmiş olsun iyi geceler
Iyi geceler canim ❤İyi geceler kaptan yarin gene gel olurmu birakma bizi iyidusun ruyanda bizi gör
Ben 55 li kilolarda kalmak istiyorum canım kaptanım17 Nisan Hedef Listesi
Gulumse24 77.5
madamhd 75.3
E Elif_Eylul 73.5
@Findikfaresi123 72.5
selensu82 53
@s i d e l y a
@eskibilezik
@fattylamb94
@Youlost16
@happy_mom_
H hasbeenandgone
@Zeynolin44
Kizlar 1 haftalık hedeflerinizi yazin ve ona ulasalim derece yapalim bu hafta
Kızlar ben izne ayrıldım ya bi rahatlık çöktü çılgınlar gibi yemek istiyorum
Allah herkesin yardimcisi olsun canim,isimiz zor gorunuyo keske daha once yapsalardi bu kadar yayilmazdiKızlar eşimi yasak olunca bakkala yolladim süt az vardi kızım icin 2 günden bisey olmaz süt al gel dedim hâlâ gelmedi marketler bakkallar yağmalanmış resmen süt kalmamis başka biyere gitmiş oradada sıra var
Insanlar sadece ihtiyacını alsa baskalarinida düşünse ne güzel olurdu iki günde yayılmayan korona şu bir kaç saatte yayılacak
Kızlar eşimi yasak olunca bakkala yolladim süt az vardi kızım icin 2 günden bisey olmaz süt al gel dedim hâlâ gelmedi marketler bakkallar yağmalanmış resmen süt kalmamis başka biyere gitmiş oradada sıra var
Insanlar sadece ihtiyacını alsa baskalarinida düşünse ne güzel olurdu iki günde yayılmayan korona şu bir kaç saatte yayılacak
Keşke bende rahat olsam,yapma bunu kendine,bak ben kendime kizdim bugun tutki evde bisey yok yemeye yeme isteKızlar ben izne ayrıldım ya bi rahatlık çöktü çılgınlar gibi yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?