Burda da kavga çıkmış Allah ıslah etsin yarın kıyamet kopacak deseler ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum valla artık üzülmüyorum kim ne eder kendine eder 65 yaşındaki insanlar bile sokaktaydi aylar oncesinden evleri doldurdunuz zatı bı ekmek bir sigara ihtiyacınız var ekmek fırınları zatın açık sigarada maskeni eldivenini tak git al gel nedir bu izdiham dediğin gibi 1 aylık emek çöp oldu Allah bizim insanımızı iyi etsinGece gece oturup ağlayasım var gerçekten
Yazıklar olsun bu insanlara
Bir aylık emek böyle çöpe atıldı
Evinizde hiç mi yiyecek bişey yok
Hiç mi ülkenizi milletinizi düşünmüyorsunuz
Burda yasak olmadığı halde 10 güne bir eşimi alışverişe gönderiyorum evde ne varsa yemeklerimi ons göre yapıyorum ekmeği evde yapıyorum ve tüm cevrem bunu yapıyor
Nedir o kalabalık görüntüler yazıklar olsun
Sana hedef falan yok sabah sabah konusupta benim.canimi sıkmaZipzip- benim haftalık hedefimi 52.9 yapalım.
Günaydın canım ❤Günaydınnn kızlar.
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar
Tamam canımZipzip- benim haftalık hedefimi 52.9 yapalım.
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Geçmiş yapamadım herkes iyidir inş. Hevesle başlayıp bırakmış oldum özür dilerim.
Yıpratıcı oluyo bazen bu süreç.
Devam etmek zorundayım kaldığım yerden. Spor puanlarınıda gördüm.
kim ne ederse kendi etmiyor malesef bu virüste bir kişi 10 kişiye bulaştırıyorBurda da kavga çıkmış Allah ıslah etsin yarın kıyamet kopacak deseler ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum valla artık üzülmüyorum kim ne eder kendine eder 65 yaşındaki insanlar bile sokaktaydi aylar oncesinden evleri doldurdunuz zatı bı ekmek bir sigara ihtiyacınız var ekmek fırınları zatın açık sigarada maskeni eldivenini tak git al gel nedir bu izdiham dediğin gibi 1 aylık emek çöp oldu Allah bizim insanımızı iyi etsin
Hepimiz aynıyız dün bıraktık bugün yeniden başlıyoruz bizimde senden farkimiz yok canım önemli olan kaldığımız yerden devam etmekGünaydın ❤
Geçmiş yapamadım herkes iyidir inş. Hevesle başlayıp bırakmış oldum özür dilerim.
Yıpratıcı oluyo bazen bu süreç.
Devam etmek zorundayım kaldığım yerden. Spor puanlarınıda gördüm.
Gunaydin canım hayırlı sabahlar❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr.
Gunaydin canım hayırlı sabahlar❤
Burayafattylamb94
Youlost16
Gulumse24
Takımın en kilolulari 3lu grup kuralım ama herkes birbiriyle yarışacak ne diyonuz kızlar
canım 77.4 dün 77 olsun hedefim hızlı veremiyorum biliyorsun17 Nisan Hedef Listesi
Gulumse24 77.5
madamhd 75.3
E Elif_Eylul 73.5
Findikfaresi123 72.5
selensu82 54
fattylamb94 82
H hasbeenandgone 55
happy_mom_ 52.9
sidelya
eskibilezik
Youlost16
Zeynolin44
Kizlar 1 haftalık hedeflerinizi yazin ve ona ulasalim derece yapalim bu hafta
Hepimiz aynıyız dün bıraktık bugün yeniden başlıyoruz bizimde senden farkimiz yok canım önemli olan kaldığımız yerden devam etmek
Onları sona bıraktım sizde birbirinizi yiyin garı diycektim
bana uyar canım ben bireysel hem takım halinde yarışalımBurayaZeynolin44 u de alalim bence onun kilosuda sizlere yakin
sidelya 64 kilo ben 77
Seni himayeme ala bilirim akşam E Elif_Eylul mavi boncuk dagitmistim ama sende olur canın yiyimbana uyar canım ben bireysel hem takım halinde yarışalım
Kahvaltıdayım iştahım kesildi birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?