Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Kız Merve biz seni cuma günü gelecek gelmeyecek diye beklerken izne ayrıldın akşamdan beri burdasın sen böyle daha aktif oldunGünaydın ❤
Bende bunu düşündüm az önceKız Merve biz seni cuma günü gelecek gelmeyecek diye beklerken izne ayrıldın akşamdan beri burdasın sen böyle daha aktif oldun
Liste sorumluluğu yükünü atti bence ondanKız Merve biz seni cuma günü gelecek gelmeyecek diye beklerken izne ayrıldın akşamdan beri burdasın sen böyle daha aktif oldun
Neden izne ayriliyorsun ki
Ne bilim guzel oluyo herhalde,ama burdanda kopmamam lazim cunku meraktan ölürümde eee neolcak simdiNeden izne ayriliyorsun ki
Izne ayrilmak iyi degil canim cogu kilo alip dönüyorNe bilim guzel oluyo herhalde,ama burdanda kopmamam lazim cunku meraktan ölürümde eee neolcak simdi
daha dur bakam ben izine ayrilirsam halimi nolcak,bana gore degill ilk vereyimdeIzne ayrilmak iyi degil canim cogu kilo alip dönüyor
Bak ben 1.5 yildir burdayim izinli olmaya gerek :)))
Olabilir tabikiFindikfaresi123
E Elif_Eylul
@madamhd
Sizin kilolarda bizim gibi yakın sizde grup olun kendi içinizde birbirinizle yarışın
Hedefin 65 kaldi son 10 kilo onuda yaza kadar verirsin ❤daha dur bakam ben izine ayrilirsam halimi nolcak,bana gore degill ilk vereyimde
Ekmeği kesme bence sen dün bugün biraz.menunu değiştir cogalt sonra pazartesi normal menune dönBen bu hafta ekmeği birakiyorum bakalim nekadar farketcek bu sabahtan itibaren
Ben bugün ton balıklı salata yapayım diyorum ekmek yeyimmi yanındaEkmeği kesme bence sen dün bugün biraz.menunu değiştir cogalt sonra pazartesi normal menune dön
İnşallah bakalim kismet vermeden gitmek yokkkHedefin 65 kaldi son 10 kilo onuda yaza kadar verirsin ❤
Neden kaynaklandığını bulmam lazim niye neden nicinEkmeği kesme bence sen dün bugün biraz.menunu değiştir cogalt sonra pazartesi normal menune dön
Abla ben daha önce hiç yapmadım evde var aslında ama yeşillik malzemem kalmadı güzel oluyorsa bende denerim.abla.salata beni doyurmuyor aksine.migdemi kazıyor sanki sofradan aç kalkıyorum ne desem bilemedim bence yanında çorba 1 dilim ekmekte ola bilirBen bugün ton balıklı salata yapayım diyorum ekmek yeyimmi yanında
Dur geliyomNeden kaynaklandığını bulmam lazim niye neden nicin
ben cok yaparim yaninda varsa corba guzel olur derimBen bugün ton balıklı salata yapayım diyorum ekmek yeyimmi yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?