İcine ne katiyorsun evde 2 kutu var tonbaligiben cok yaparim yaninda varsa corba guzel olur derim
Yeşillik dogriyorum ne yemek istiyosan sonra balığı döküyorum ustune cokta doyurucu oluyoİcine ne katiyorsun evde 2 kutu var tonbaligi
Salata beni doyurmuyorYeşillik dogriyorum ne yemek istiyosan sonra balığı döküyorum ustune cokta doyurucu oluyo
Benide yeeee gulumseeeeSalata beni doyurmuyor
Açken ben ben degilim.farketmez babam gelse yerimBenide yeeee gulumseeee
Hayirrrr yemek kelimesi yoktu diyilmiAçken ben ben degilim.farketmez babam gelse yerim
O dün icindi cezamiz bitti dün dünde kaldı cumaya odaklandık artikin takım içinde savaş açıyorum instegramda.meydan okuma.var burda niye olmasın delmiHayirrrr yemek kelimesi yoktu diyilmi
Gazamiz mübarek olsunO dün icindi cezamiz bitti dün dünde kaldı cumaya odaklandık artikin takım içinde savaş açıyorum instegramda.meydan okuma.var burda niye olmasın delmi
Bugün platese.basliyorum.yemegim.var namaz kılıp.gidiyorum beni.cok oyaliyorsunuz spor yapamiyorumGazamiz mübarek olsun
Bende öğlenden sonra baslicam kismetseBugün platese.basliyorum.yemegim.var namaz kılıp.gidiyorum beni.cok oyaliyorsunuz spor yapamiyorumyoksa bu ben değilim
Leslie boosted cepte az bacak çalışayım dedim mata yapistim baya hamlamisimBugün hafif yiyorum ama protein bakalim pazartesi günü nolcak 74ucunda olsa gormem lazim yoksa
Benimde bebe uyusa baslicamda maymun uyumuyoLeslie boosted cepte az bacak çalışayım dedim mata yapistim baya hamlamisimEki Görüntüle 2617905
Biz gazla çalışmıyoruz şekerim dizel bizimkiMüziğimi açtım
Eliptiği camın önüne çektim 🏋🏋
Bugün rekor kırıyorum kendi rekorumu 1 saat yapıyorum son 10 dk sonraduşa
Spor yapmayanlara duyurulur
Yeterince gaz verdim sanırım
Ne guzel valla koyu cok sevmem ama simdi ozledim ordayken disari cikabiliyoruz bahcemiz var :))Hava miss aldım kızı dışarı çıktım. Köyde oturmanın faydaları yasak masak fıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?