- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bizimde var bahçe kocamannn kizi çıkarıyorum bende yoksa cildiriyo,bende koyu sevmezdim gele gele koye geldim ama.iykii gelmişim diyorum bazen bakk ne günlere kalmisikNe guzel valla koyu cok sevmem ama simdi ozledim ordayken disari cikabiliyoruz bahcemiz var :))
Babam da sabah diyor keske koyde kalsaydik diye 2 hafta once ordaydikBizimde var bahçe kocamannn kizi çıkarıyorum bende yoksa cildiriyo,bende koyu sevmezdim gele gele koye geldim ama.iykii gelmişim diyorum bazen bakk ne günlere kalmisik
Evet bende aslında sevmiyorum çocuklarda sevmiyo köyümüz çok güzel koy degil artik eskisi gibi,ama cocuklara yaramiyo okul olsun alisveriz carsi isi olsun otobusle 45dk gitmek zorundasin kizin bereket bu sene bitti 2vesait gidiyodu okula üniversite kazanirsa artik kismet bakalim oglanda liseye baslicak halaaa otobus mecbur ama yazin mütis sessiz şehirdeki gibi gürültü yok dinç kalkiyosun anneme gidiyorum gece uykusuz kaliyorum icenmi bagranmi ararsinBabam da sabah diyor keske koyde kalsaydik diye 2 hafta once ordaydik
Istememe sebeplerimden biri soguk digeri net yok :))
Ama temiz hava gibisi yok insan uzun sure evde kalinca bunaliyor
Ne guzel valla koyu cok sevmem ama simdi ozledim ordayken disari cikabiliyoruz bahcemiz var :))
Ulasim da buyuk sorun okuyan cocuklar icinEvet bende aslında sevmiyorum çocuklarda sevmiyo köyümüz çok güzel koy degil artik eskisi gibi,ama cocuklara yaramiyo okul olsun alisveriz carsi isi olsun otobusle 45dk gitmek zorundasin kizin bereket bu sene bitti 2vesait gidiyodu okula üniversite kazanirsa artik kismet bakalim oglanda liseye baslicak halaaa otobus mecbur ama yazin mütis sessiz şehirdeki gibi gürültü yok dinç kalkiyosun anneme gidiyorum gece uykusuz kaliyorum icenmi bagranmi ararsin
Iyi ki sehirden uzaksin simdi istedigin zaman temiz hava alabliyorsunİlçe merkezine arabayla 15dk uzaklıktayız. Yani hem köy hem değil gibi. Rahatım burda ya hiç sıkıntım yok. Şuan evdeyim ama çalışıyorken zaten haftaiçi hergün gidip geliyorum çarşıya
Benim Kızım saglik okuyo hemşire olcak kismetse ama bursada varda istedigi bolum hep disarda hayırlısı artik bakalimUlasim da buyuk sorun okuyan cocuklar icin
Insallah kizin istedigin bolumu kazanir
Uyku konusunda katılıyorum gercekten insan dinc ve dinlenmis olarak uyaniyor
Benim kardesimle ayni o zaman onunda bu sene son saglik lisesine gidiyorduBenim Kızım saglik okuyo hemşire olcak kismetse ama bursada varda istedigi bolum hep disarda hayırlısı artik bakalim
Amin canim inşallah okusunlarda tek istedigim oBenim kardesimle ayni o zaman onunda bu sene son saglik lisesine gidiyordu
Ama.o saglik istemiyor cok fazla haklarinda hayirlisi olsun
Kız Merve biz seni cuma günü gelecek gelmeyecek diye beklerken izne ayrıldın akşamdan beri burdasın sen böyle daha aktif oldun
Inanirmisiniz bugün bende bunu düşündüm normalde gerçekten giremiyodum şimdi teli elime alır almaz burdayım ilk boş zamanımdaBende bunu düşündüm az önce
Olabilir valla bilmem ben listeye cok önem veriyorum biraz kaçamak yapsam hakka gircek gibi hissediyorum gerçekten bi sorumluluk benim içinListe sorumluluğu yükünü atti bence ondan
O nasil sey oyle canimIsterseniz gelmwm
seviyorum sizi ❤O nasil sey oyle canim
Listeden cikinca geliyor olmana sevindik ❤
Listeden cikan bir daha gelmiyorda
Kızma
Bizde seni seviyoruz ❤❤seviyorum sizi ❤
Kızma
Bende ayvalı kereviz yapicam,mercimek çorba,arpa şehriye pilavı,salata yarina hayirlisiAkşama menülerde neler var gızlarbenim dünden kalma kesme yeşil mercimek çorbası sulu köfte makarna var çorba köfte salata yiycem yarın ne pisirecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?