Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne guzel valla koyu cok sevmem ama simdi ozledim ordayken disari cikabiliyoruz bahcemiz var :))
Bizimde var bahçe kocamannn kizi çıkarıyorum bende yoksa cildiriyo,bende koyu sevmezdim gele gele koye geldim ama.iykii gelmişim diyorum bazen bakk ne günlere kalmisik

Bizimde var bahçe kocamannn kizi çıkarıyorum bende yoksa cildiriyo,bende koyu sevmezdim gele gele koye geldim ama.iykii gelmişim diyorum bazen bakk ne günlere kalmisik
Babam da sabah diyor keske koyde kalsaydik diye 2 hafta once ordaydik
Istememe sebeplerimden biri soguk digeri net yok :))

Ama temiz hava gibisi yok insan uzun sure evde kalinca bunaliyor

Babam da sabah diyor keske koyde kalsaydik diye 2 hafta once ordaydik
Istememe sebeplerimden biri soguk digeri net yok :))

Ama temiz hava gibisi yok insan uzun sure evde kalinca bunaliyor
Evet bende aslında sevmiyorum çocuklarda sevmiyo köyümüz çok güzel koy degil artik eskisi gibi,ama cocuklara yaramiyo okul olsun alisveriz carsi isi olsun otobusle 45dk gitmek zorundasin kizin bereket bu sene bitti 2vesait gidiyodu okula üniversite kazanirsa artik kismet bakalim oglanda liseye baslicak halaaa otobus mecbur ama yazin mütis sessiz şehirdeki gibi gürültü yok dinç kalkiyosun anneme gidiyorum gece uykusuz kaliyorum icenmi bagranmi ararsin

Ne guzel valla koyu cok sevmem ama simdi ozledim ordayken disari cikabiliyoruz bahcemiz var :))

İlçe merkezine arabayla 15dk uzaklıktayız. Yani hem köy hem değil gibi. Rahatım burda ya hiç sıkıntım yok. Şuan evdeyim ama çalışıyorken zaten haftaiçi hergün gidip geliyorum çarşıya

Ulasim da buyuk sorun okuyan cocuklar icin
Insallah kizin istedigin bolumu kazanir
Uyku konusunda katılıyorum gercekten insan dinc ve dinlenmis olarak uyaniyor

Ulasim da buyuk sorun okuyan cocuklar icin
Insallah kizin istedigin bolumu kazanir
Uyku konusunda katılıyorum gercekten insan dinc ve dinlenmis olarak uyaniyor
Benim Kızım saglik okuyo hemşire olcak kismetse ama bursada varda istedigi bolum hep disarda hayırlısı artik bakalim

Akşama menülerde neler var gızlar benim dünden kalma kesme yeşil mercimek çorbası sulu köfte makarna var çorba köfte salata yiycem yarın ne pisirecez
Bende ayvalı kereviz yapicam,mercimek çorba,arpa şehriye pilavı,salata yarina hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…