- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben sana benide yee dedim yaaaAkşam yimemi yidimmmdoydummu nayirrr
Yok ben yine 1 avuç leblebiyi tercih ederim migdeme neyim oturursun az buz degil 74 kilo ne demekBen sana benide yee dedim yaaadoymazsin iste
Ağzından bal akiyo galba 74dedinYok ben yine 1 avuç leblebiyi tercih ederim migdeme neyim oturursun az buz degil 74 kilo ne demek
Hiç kimse kimseyi etiketlemiyor takımda sayımız azaldı herkes herkesin menüsünü yorumlasimsimdi kime etiketliyoz menü ve sporda madam bide findik mi onlar aklimda kaldi gulumse yardim et
Bu haftaki hedefin 74 degilmiydi o yüzden aklımda o kaldı sevindirikmj oldun sen ahh canimmmAğzından bal akiyo galba 74dedin
Abla anlayacağım dilden konuş kurban olayım ne diyon
Migdeme otururdun kelimesine kizdimda 74dedin genede kizmayim hadi yine iyisinBu haftaki hedefin 74 degilmiydi o yüzden aklımda o kaldı sevindirikmj oldun sen ahh canimmm
Yaranamadım anam kimseye yaranamadım ben gidiremMigdeme otururdun kelimesine kizdimda 74dedin genede kizmayim hadi yine iyisin
Tatlım geçenlerde takımda denk gelemiyoruz demiştin.Abla anlayacağım dilden konuş kurban olayım ne diyon
He tmm abla hatırladım dedim yine birinin duygularına tercüman mi oldum.genelde öyle oluryaTatlım geçenlerde takımda denk gelemiyoruz demiştin.
Attila İlhan' in bir şiiri var
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Diye başlayan...onu degistirdim...seni bulmak için yazdım. Ben muradıma erdim de sen anlamayinca böyle oldu kuzum...
Bunu keske aksam yazsaydık yaa etiketleyerekHiç kimse kimseyi etiketlemiyor takımda sayımız azaldı herkes herkesin menüsünü yorumlasim
Kalan sağlar bizimdirBunu keske aksam yazsaydık yaa etiketleyerek
Ikiside olmaz
Eşim dün almış diyoki hangisini istiyorsan onu ye digerini bana ver ben de ikiside senin olsun dostmusun dusmanmi belli değilIkiside olmaz
Kacamak yasak dedik ilk gunden sorunca ikiside yok dedim :))Eşim dün almış diyoki hangisini istiyorsan onu ye digerini bana ver ben de ikiside senin olsun dostmusun dusmanmi belli değildiyo cuma.gunu yersin bişey olmaz hindistan cevizliyi aldım dolaba attim cumaya ödül nasıl yüreğiniz hop.etti.ama
Tmm kısmaaa cuma gunude yememKacamak yasak dedik ilk gunden sorunca ikiside yok dedim :))
Cuma guzel bir eksiyle gelirsen yiyebilirsin :))
Benim tercihimde hindistan cevizli olurdu karameli cok sevmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?