- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Haftanin hareketi 6 puan canimSporum
1 saat eliptik 240 puan
120 mekik 20 puan
100 haftanın hareketi 700 yanlışsam düzelt
3 saat ev işi 90 puan
Toplam 1050 puan
Zipzip-
Guzel menu afiyet olsun canimEvde ne varsa kebabı yaptım
Bir kabak biraz mantar 2 domates 1 soğan ve kuşbaşı güzel oldu
5 kaşık bundan yedim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 br ayran yemek faslı bitti bundan sonra su ile devam güne
Daha dünkü puanlari yazmadimtamam canım ona göre yazarsın
Ekmek yemedim canim balıklı salata doyurucu oluyo iki kaşık sehriye koydum marul sogan mısır kırmızı biber domates salatalık ve baharat bu kadar evde varsa brokoli filanda çok güzel oluyoAbla ben daha önce hiç yapmadım evde var aslında ama yeşillik malzemem kalmadı güzel oluyorsa bende denerim.abla.salata beni doyurmuyor aksine.migdemi kazıyor sanki sofradan aç kalkıyorum ne desem bilemedim bence yanında çorba 1 dilim ekmekte ola bilir
Afiyet olsun akşam karnın zil çalarken benide çağır beraber opera yapalımEvde ne varsa kebabı yaptım
Bir kabak biraz mantar 2 domates 1 soğan ve kuşbaşı güzel oldu
5 kaşık bundan yedim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 br ayran yemek faslı bitti bundan sonra su ile devam güne
Tmm abla sağol.bende deniycem malzeme alayimda.afiyet olsunEkmek yemedim canim balıklı salata doyurucu oluyo iki kaşık sehriye koydum marul sogan mısır kırmızı biber domates salatalık ve baharat bu kadar evde varsa brokoli filanda çok güzel oluyo
Bende yarim saat karin kol ve kalça hareketleri yaptım eşim yatiyo kalkınca yürürüz bi saat kadarBende öğlenden sonra baslicam kismetse
Sağol canim ismin ne gülümse seninTmm abla sağol.bende deniycem malzeme alayimda.afiyet olsun
Gülseren ablaSağol canim ismin ne gülümse senin
Isminde güzelmiş gülserenGülseren abla
Ben pek sevmiyorum abla kimlikte Nursen ama Gülseren diyorlarIsminde güzelmiş gülseren
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
E Elif_Eylul | 450 | 1190 | |||||
| 2080 | ||||||
| 840 | ||||||
| 900 | 950 | |||||
| 60 | ||||||
�
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş E Elif_Eylul 450 1190 happy_mom_ 2080 selensu82 840 Zeynolin44 900 950 Findikfaresi123 60
Evet canim ben cevap verimmmiiiLeslie boosted 15 puandi degilmi dakikasıZipzip- kaptanim
Sana baktım yazdımEvet canim ben cevap verimmmiii
Sana baktım yazdımEvet canim ben cevap verimmmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?