Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gündüz pek yemiyorum
Akşam yerdik cocuklara yı Ne yediriyorum
Burda akşam yememeli diye duydum yemez oldum
Yağ olarak donus yapiyooo diyolar,ama öyle demiyo simdi diyetisyen 3ogun günde mutlaka tüketim diyoo

Kilo verme döneminde çok mantıklı mı acaba cnmsabah 1 tane yenebilir belki
Hicbir fikrim yok seker orani cok oldugu icin yeme şansımız sabah oluyo oyuzden gece bende yeme taraftarı degilim tv nin yalancisiyim

Hicbir fikrim yok seker orani cok oldugu icin yeme şansımız sabah oluyo oyuzden gece bende yeme taraftarı degilim tv nin yalancisiyim
Evet cnm şeker olduğu için dikkatli yenmeli
Bn bu hafta birkaç sabah 2 çilek yıkadım yiyeyim diye bnm ikizler alıp yediler yiyemedim çilek bitti kaldık evde analık bu mudur budur

gündüz pek yemiyorum
Akşam yerdik cocuklara yı Ne yediriyorum
Burda akşam yememeli diye duydum yemez oldum
Bende gündüz aklıma.gelmez akşamları yerdim panter gibi üstüme atladılar akşam yeme diye meyveden soğudum 1 kasa elma portakal çoğu çöpe gitti valla yidirmediler hayinler

Bende gündüz aklıma.gelmez akşamları yerdim panter gibi üstüme atladılar akşam yeme diye meyveden soğudum 1 kasa elma portakal çoğu çöpe gitti valla yidirmediler hayinler
Sabah yedim.bende kahvaltıda artik oyle yapiyom elmayı bayadir yemeyi unutmusum bugün fark ettim

Sabah yedim.bende kahvaltıda artik oyle yapiyom elmayı bayadir yemeyi unutmusum bugün fark ettim
Eşim kasayla alıyor ilk gün gözüme.guzel görünüyor sonra yüzüne bakmıyorum Tuğçe yiyor bizde meyveyi dün akşam sigara almaya gitti yasak çıkınca 4 tane elmayla 4 tane çikolata.almis gelmiş dün yarisini bugün yarısını yedim bitti hakkım

Heeee sen ondan yarim elma paylastinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…