58 küsurdum tatlım tam hatırlamıyorum.kaçla izne ayrıldın bilmiyorum
Ben 12 sene önce evlendiğimde 64 kiloydum
Senin masallahın var ablacım
Ye iç yat plan özürlüsüyüm bugünlerde.Bugün napiyorsunuz hatunlar planınız nedir
Evet kaptan,dogrusu bu herkes akil toplar ozaman,yanlis yaptiklarini anlayıp yazmaya başlarlarHaklisin canım listede olupda yazmayana ceza verebiliriz
Haftada 4 menusunu yazmayini listeden cikartabiliriz
Ablacim planlı gitmezsen,sonra kapidan gecemicen onagoreYe iç yat plan özürlüsüyüm bugünlerde.vizyonumu kaybettim tatlım.
Diyette toparlacagim kız...biz bu yola baş koymuşuz. O kapılar kırılmayacakAblacim planlı gitmezsen,sonra kapidan gecemicen onagore
Aksam herkesi etiketleyip yazalım canimEvet kaptan,dogrusu bu herkes akil toplar ozaman,yanlis yaptiklarini anlayıp yazmaya başlarlar
Helal olsun ablacim sana,seni gerçekten takdir ediyorum bizleri cebinden cikarirsinDiyette toparlacagim kız...biz bu yola baş koymuşuz. O kapılar kırılmayacak
Doğru canım
Erkek ler camış gibi kaç ayda doğururlar acabaBenimkide galiba hamile . Çünkü yiyo yiyo doymuyor. (Gıcık olduğum tarafı kiloda almıyor)Ne gördüde istiyor. Doğursalarda kurtulsak
Onu bende buldum diğerlerini bulamadım bidaha bakayım
Doğru canım2 . Bir elin nesi var 2 elin sesi var
4. Damlaya.damlaya.göl.olurEki Görüntüle 2618445 bulan yazsın bir eğlence olsun
3 ve 44. Damlaya.damlaya.göl.olur
9. Üzüm üzüme.baka baka kararirEki Görüntüle 2618445 bulan yazsın bir eğlence olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?