O hevesle tartilayim dedim akıl birakmadiGitmiştir gitmiştir merak etme aç yattik zaten
Günaydın yürüyen cesetGünaydın kızlar.
Sahur. Yapmıyorum canımAfiyet olsun bu hafta ins hedefi tutturursun cagnim
İftar burda sahur nirdeAllah kabul etsin
Abla sabah yediklerin erimistir aksamida hafif tutmussun kurabiyeler sıkıntı olmaz sanırım afiyet olsun
Bizim menulere bakınca seninkiler .fazla geldi sanki. gitmiş.gelmis.yemissin gibi afiyet olsun canım
Sabahları kahvaltıda yediğin nedir beyaz olan anlamadim sorucam her zaman unutuyorum bulgur.nohut.ins.sisirmemistir seni afiyet olsun menun güzel bulgur nohut.bende şişkinlik yapıyor
İftardan iftarami yiyorsun kız spor yapıyorsun kaslari eritirsin çok.sagliksiz.degilmi.zati etin ne budun ne seninSahur. Yapmıyorum canım
Gunaydinnn hoş geldinGünaydın kizlar
Allah razı olsun canım.He tmm abla hatırladım dedim yine birinin duygularına tercüman mi oldum.genelde öyle oluryahep kal gitme başımızda bir büyük lazim
Benimle olmadığın kesinKızlar ben kiminle takımdım unuttum
Coronadan sonra
inşallah ablacımCoronadan sonrabebeğim
Canım uyuz oldum kendime....toparlanıp döneceğim inşallah.
kaçla izne ayrıldın bilmiyorum61.7 diydi cuma günü
Ne bileyim sahurda yediyim zaman acıkıyorum. Gün içindede halsiz oluyorum.İftardan iftarami yiyorsun kız spor yapıyorsun kaslari eritirsin çok.sagliksiz.degilmi.zati etin ne budun ne senin
bende oruç tuttugumda sahur yapmıyorum daha rahat oluyorumNe bileyim sahurda yediyim zaman acıkıyorum. Gün içindede halsiz oluyorum.
Ne bileyim sahurda yediyim zaman acıkıyorum. Gün içindede halsiz oluyorum.
Ramazan size yarayacak desenizebende oruç tuttugumda sahur yapmıyorum daha rahat oluyorum
Temizlik yapiyoruz bugun :)Bugün napiyorsunuz hatunlar planınız nedir
Kolay gelsin bende namaz kilicam çamaşır asicam. leslie yapicam plates yapicam yemek yapicam sofra kurucam ikindi okunur yemek yeriz az dinlenirim havada çok güzelTemizlik yapiyoruz bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?