Sagol canim sana da kolay gelsinKolay gelsin bende namaz kilicam çamaşır asicam. leslie yapicam plates yapicam yemek yapicam sofra kurucam ikindi okunur yemek yeriz az dinlenirim havada çok güzeltam piknik havası
Spora basliyorum simdik inşallahBugün napiyorsunuz hatunlar planınız nedir
canim cok tesekkür ederim diger takimda cok iyiydi cok tatli arkadaslar vardi ama bir yerde basarisiz olunca yeniden baslarkwn yeni bir yer istiyor insan :) ben direk listeye girmemsem ki bilmiyorum bir hafta deneme yapalim cuma tartilmistim 73,5 tu ama tartimiz bozuldu dün cumaya kadar yaptirir bildiririm yine de sen yaz beni 73,5 diyeGelebilirsin tabiki
Tartildin mi bugun listeye alalim hemen :))
Ortalama kotuyken listeye girmis olursun
Valla ne yapalim kaptanligi pozitif bir kana devredelim
Verelim verelim esram verdim cok sükür biraz ya 8 kilo daha versem süper olacakAyy gel kız beraber verelim. Yarmagül kardeşliğiyine iyi vermişsin doğumdan sonra.
Almanya nasıl alışabildiniz mi bebişim
kızımı uyutuyorumBugün napiyorsunuz hatunlar planınız nedir
Tamam canim sen menu paylasimina basla ve takimdaki arkadaslarada alis listeye ilerleyen haftalarda alalimcanim cok tesekkür ederim diger takimda cok iyiydi cok tatli arkadaslar vardi ama bir yerde basarisiz olunca yeniden baslarkwn yeni bir yer istiyor insan :) ben direk listeye girmemsem ki bilmiyorum bir hafta deneme yapalim cuma tartilmistim 73,5 tu ama tartimiz bozuldu dün cumaya kadar yaptirir bildiririm yine de sen yaz beni 73,5 diye
Bu hafta regl haftam nasıl olur bilmiyorum ama 64.2 olurum İnşaAllah diye düşünüyorum kaptanım17 Nisan Hedef Listesi
@Gulumse25 77.5
@madamhd 75.3
E Elif_Eylul 73.5
@Findikfaresi123 72.5
selensu82 53
sidelya
@eskibilezik
fattylamb94
@Youlost16
happy_mom_
@hasbeenandgone
Zeynolin44
Kizlar 1 haftalık hedeflerinizi yazin ve ona ulasalim derece yapalim bu hafta
Selam canim ❤Selam canlarım
Gorursun insallah canim dikkat ediyorsun artikBu hafta regl haftam nasıl olur bilmiyorum ama 64.2 olurum İnşaAllah diye düşünüyorum kaptanım
Merhaba canim eline saglik islerin cogunu bitirmissinMerhaba canlar
Temizlik yemek yaptım ben de
Bir tek çamaşır asacağım
Kendimi halsiz hissediyorum ama belki de hava güzelken evdeyiz ondandır
Hakikatten kim kimin menüsünü yorumlayacak
Canım kaptanımZipzip- aydınlatır mısın brni plsssss
Bende bunu merak ediyorum kaptan neden paylasmiyolar,zor bisey değil yediklerini yazmak aslinda zaten telefon elimizden dusmuyo hep elimizde sporda bırakıyoruz,yemek yaparken bırakıyoruz onun vs,seylerde hep elimizde ama zor geliyo olmasi lazimSelam canim ❤
Gorursun insallah canim dikkat ediyorsun artik
Merhaba canim eline saglik islerin cogunu bitirmissin
Herkesin menusunu yorumlayalim diyoruz kisi sayimiz azaldi
Listede olanlarin tamamida menu paylasmiyor
Kac defa yazdim ama sürekli menu yazan 5-6 kisiyi gecmiyorBende bunu merak ediyorum kaptan neden paylasmiyolar,zor bisey değil yediklerini yazmak aslinda zaten telefon elimizden dusmuyo hep elimizde sporda bırakıyoruz,yemek yaparken bırakıyoruz onun vs,seylerde hep elimizde ama zor geliyo olmasi lazim
Sabah sabah günlük temizlik yapıldı, iftara yemek hazır, oğlan uyutuldu, 1 saat leslie yapıldı, şimdide oturdum dinleniyorum .Bugün napiyorsunuz hatunlar planınız nedir
Yüzün yumuşak senin . Yazmayana ceza falan koyalım, olmadı atalım en azından listedekiler yazmalı bence. Kural vardı galiba bi ilk sayfaya göz atayım.Kac defa yazdim ama sürekli menu yazan 5-6 kisiyi gecmiyor
Benim tek sorunum iftardan sonra gelen tatlı isteği. Onuda şimdilik tarçınlı suyla azaltdım. İnşallah ramazandada tatlı yemem. Dikkat edince güzel kilo veriyorum. RamazandaRamazan size yarayacak desenizebende deneyeyim rahat edersem bende yemem belki
Katılıyorum sana mom kaptan bu hafta dusunme aşamasında ydi sanirimYüzün yumuşak senin . Yazmayana ceza falan koyalım, olmadı atalım en azından listedekiler yazmalı bence. Kural vardı galiba bi ilk sayfaya göz atayım.
Benimde temizlik bitti,çocuğu uyuttum,1saat leslie yapildi,suan corba iciyimde basim dondu acliktan sanirsam,sonra kalan sporları yapip çörek yogurcam istiyolar bide benim koca hamile kadin gibi hersey istiyoSabah sabah günlük temizlik yapıldı, iftara yemek hazır, oğlan uyutuldu, 1 saat leslie yapıldı, şimdide oturdum dinleniyorum .
Benimkide galiba hamile . Çünkü yiyo yiyo doymuyor. (Gıcık olduğum tarafı kiloda almıyorBenimde temizlik bitti,çocuğu uyuttum,1saat leslie yapildi,suan corba iciyimde basim dondu acliktan sanirsam,sonra kalan sporları yapip çörek yogurcam istiyolar bide benim koca hamile kadin gibi hersey istiyo
Baş dönmesini şimdi gördüm. Dikkat et kendine canım.Benimde temizlik bitti,çocuğu uyuttum,1saat leslie yapildi,suan corba iciyimde basim dondu acliktan sanirsam,sonra kalan sporları yapip çörek yogurcam istiyolar bide benim koca hamile kadin gibi hersey istiyo
Haklisin canım listede olupda yazmayana ceza verebilirizYüzün yumuşak senin . Yazmayana ceza falan koyalım, olmadı atalım en azından listedekiler yazmalı bence. Kural vardı galiba bi ilk sayfaya göz atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?