Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gelebilirsin tabiki
Tartildin mi bugun listeye alalim hemen :))
Ortalama kotuyken listeye girmis olursun

Valla ne yapalim kaptanligi pozitif bir kana devredelim
canim cok tesekkür ederim diger takimda cok iyiydi cok tatli arkadaslar vardi ama bir yerde basarisiz olunca yeniden baslarkwn yeni bir yer istiyor insan :) ben direk listeye girmemsem ki bilmiyorum bir hafta deneme yapalim cuma tartilmistim 73,5 tu ama tartimiz bozuldu dün cumaya kadar yaptirir bildiririm yine de sen yaz beni 73,5 diye
Ayy gel kız beraber verelim. Yarmagül kardeşliği yine iyi vermişsin doğumdan sonra.

Almanya nasıl alışabildiniz mi bebişim
Verelim verelim esram verdim cok sükür biraz ya 8 kilo daha versem süper olacak

Tamam canim sen menu paylasimina basla ve takimdaki arkadaslarada alis listeye ilerleyen haftalarda alalim

Selam canim ❤
Bu hafta regl haftam nasıl olur bilmiyorum ama 64.2 olurum İnşaAllah diye düşünüyorum kaptanım
Gorursun insallah canim dikkat ediyorsun artik
Merhaba canim eline saglik islerin cogunu bitirmissin
Herkesin menusunu yorumlayalim diyoruz kisi sayimiz azaldi
Listede olanlarin tamamida menu paylasmiyor

Selam canim ❤

Gorursun insallah canim dikkat ediyorsun artik

Merhaba canim eline saglik islerin cogunu bitirmissin
Herkesin menusunu yorumlayalim diyoruz kisi sayimiz azaldi
Listede olanlarin tamamida menu paylasmiyor
Bende bunu merak ediyorum kaptan neden paylasmiyolar,zor bisey değil yediklerini yazmak aslinda zaten telefon elimizden dusmuyo hep elimizde sporda bırakıyoruz,yemek yaparken bırakıyoruz onun vs,seylerde hep elimizde ama zor geliyo olmasi lazim

Kac defa yazdim ama sürekli menu yazan 5-6 kisiyi gecmiyor

Ramazan size yarayacak desenize bende deneyeyim rahat edersem bende yemem belki
Benim tek sorunum iftardan sonra gelen tatlı isteği. Onuda şimdilik tarçınlı suyla azaltdım. İnşallah ramazandada tatlı yemem. Dikkat edince güzel kilo veriyorum. Ramazanda

Yüzün yumuşak senin . Yazmayana ceza falan koyalım, olmadı atalım en azından listedekiler yazmalı bence. Kural vardı galiba bi ilk sayfaya göz atayım.
Katılıyorum sana mom kaptan bu hafta dusunme aşamasında ydi sanirim

Sabah sabah günlük temizlik yapıldı, iftara yemek hazır, oğlan uyutuldu, 1 saat leslie yapıldı, şimdide oturdum dinleniyorum .
Benimde temizlik bitti,çocuğu uyuttum,1saat leslie yapildi,suan corba iciyimde basim dondu acliktan sanirsam,sonra kalan sporları yapip çörek yogurcam istiyolar bide benim koca hamile kadin gibi hersey istiyo

Benimde temizlik bitti,çocuğu uyuttum,1saat leslie yapildi,suan corba iciyimde basim dondu acliktan sanirsam,sonra kalan sporları yapip çörek yogurcam istiyolar bide benim koca hamile kadin gibi hersey istiyo
Benimkide galiba hamile . Çünkü yiyo yiyo doymuyor. (Gıcık olduğum tarafı kiloda almıyor)Ne gördüde istiyor. Doğursalarda kurtulsak

Baş dönmesini şimdi gördüm. Dikkat et kendine canım.

Yüzün yumuşak senin . Yazmayana ceza falan koyalım, olmadı atalım en azından listedekiler yazmalı bence. Kural vardı galiba bi ilk sayfaya göz atayım.
Haklisin canım listede olupda yazmayana ceza verebiliriz
Haftada 4 menusunu yazmayini listeden cikartabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…