- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kaptan olmasan takim.kapancakti kapanmasin diye kaptan olayım dedim 1 yili gecti
Gelen arkadaslarim da cok iyiydi bu gunlere kadar devam ettim yoksa devam etmezdim
Bak gider kazenin kapısında yatarım beni sinir etmeAman allahım isteyen yok ben senden once pro olcak gör bak
Gecmis olsun canim neyin var yoksun da iki gundur2 nisan
Sabah 10.00 bir dilim tereyağlı ekmek bir çay bardağı ballı süt bir ayva Menemen
Saat 16.00 kuru fasulye iki dilim tereyağlı ekmek biraz kuru incir
Su 1,6 lt
Spor: rahatsızım biraz yapamadım
selensu82 happy_mom_
Nedicen soyle bana bakam ispikmi yapcanBak gider kazenin kapısında yatarım beni sinir etme
Canım kaptanımGecmis olsun canim neyin var yoksun da iki gundur
Keske kendini yormasaydin bu kadar canim dikkat etCanım kaptanım ❤...aslında iki gündür evdeydik ya küçük oğlumun elinden alamadım telefonu. Giremedim bu yüzden. Dün bayağı ev işi yaptım bugün de boğazım ağrıyordu uyudum spor yapamadım. Önemli bi şey yok yani ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Çerezlerin bittimi kizzzz2 nisan
Sabah 10.00 bir dilim tereyağlı ekmek bir çay bardağı ballı süt bir ayva Menemen
Saat 16.00 kuru fasulye iki dilim tereyağlı ekmek biraz kuru incir
Su 1,6 lt
Spor: rahatsızım biraz yapamadım
selensu82 happy_mom_
Sağol canım happy momla rakip olduk kara kara düşünüyorum. rakip olacağımıza üçerli grup olsak daha iyiydi yattığım yerden bile bizim grubun birinciliği garanti olurduKeske kendini yormasaydin bu kadar canim dikkat et
Ev isi spor olmustur sana canim simdi bol bol dinlen❤❤
Cnm bu kdr uzun süreli ağrı olması normal miBende yapicam ama yine başım ağrıyor bugün 3. Gün
Geçmiş olsun canımCanım kaptanım ❤...aslında iki gündür evdeydik ya küçük oğlumun elinden alamadım telefonu. Giremedim bu yüzden. Dün bayağı ev işi yaptım bugün de boğazım ağrıyordu uyudum spor yapamadım. Önemli bi şey yok yani ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Koz cin gibisin sokağa Çıkma yasağı olunca alamadım ben de kepekli ekmeğe vurdum kendimiÇerezlerin bittimi kizzzz
Sürekli agrimiyor canım sabah bişey yok öğleden sonra.basliyor yatana kadar bugün ilaç içtim geçti şükür migren olduğu için ben alıştım onunla yaşamaya önceleri daha çok ağrıyordu çerez gibi dolorex icerdim bunada şükür o zaman migdeme.vururdu.agrisi dayanılmaz olurdu yatardim yada acile giderdimCnm bu kdr uzun süreli ağrı olması normal mi
Sağol canım varsa çerez gönderebilirsin Erzurum danGeçmiş olsun canım
Menu sayfasini iptal ettim canim artikİki bölüm dizi izledim ülke gündemi değişmiş
Cnm kaptanımZipzip- nedir bizim bu menü paylaşımı oradan alıp burada mı yorumlucaz menüler sayfasında mı
Ben cini çarpmış insanım elime su dokemez benzetecek başka bişey bulamadinmiKoz cin gibisin sokağa Çıkma yasağı olunca alamadım ben de kepekli ekmeğe vurdum kendimi
Selam.verdik borclu çıktık iyimiSağol canım varsa çerez gönderebilirsin Erzurum dan
Ana harbi iptal olmuş yokMenu sayfasini iptal ettim canim artik
Burda menu paylasip burdâ yorumlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?