- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ozaman bol ekmekli guzel kilolar veresin inşallah,bende yesem nolurkiiiNesi var artık ben de sen gibi bir paket ekmek bitiriyorum
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sana, hoşgeldin bu arada <3
Valla öyle oluyor bayağı doyuyorum canım.Ben de böyle bol ekmekli bir listeye alışık değilim lakin diyetisyenim böyle önerdi göreceğiz etkilerini İnşaAllah
Beni kınayan benim koynegimi giysinnn aminnnn ohhh canıma değsinNesi var artık ben de sen gibi bir paket ekmek bitiriyorum
Valla öyle oluyor bayağı doyuyorum canım.Ben de böyle bol ekmekli bir listeye alışık değilim lakin diyetisyenim böyle önerdi göreceğiz etkilerini İnşaAllah
Hiç sorma pek gazlilar ömrümü yedi bitirdiler.
Daha sabah 300 Gr verdin dur heleOzaman bol ekmekli guzel kilolar veresin inşallah,bende yesem nolurkiii
Madamim kuzum sen bizim takımda yeni misin? Arada bir mesajına denk geldim ama tanıştık mi tanişmadik mi valla hatırlamıyorum.Hoşgeldin canım. Düzenli katılım sağlarsan emin ol bizimle beraber güzel kilolar verirsin
Dimi ablamKız sidos pek tembel çıktın anam sen.
Nesi var artık ben de sen gibi bir paket ekmek bitiriyorum
Kız siz bana neden kiziyonuzkiDaha sabah 300 Gr verdin dur heleintikam.genelde.soguk yenir ama.çatlarimmm
Teşekkür ederim ablaCanımın içi güzel Aylinim
Cok teşekkür ederim bitanem. Sen de ailenle sağlıklı mutlu bir ömür yaşa inşallah. Eşinin doğum günü kutlu olsun.
Ben de Ankara mezunuyum, geçen yıl bitirdim. Insallah, çok teşekkür ederim.Tatlım teşekkür ederim.Turk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim Balıkesir NEF mezunuyum. İnşallah atanırsin kuzum. İyi çalış derslerine ihmal etme.
Yemedigim hayali pasta için sen niye bana kiziyonki ellah ellahKız siz bana neden kiziyonuzkiElhan ablamla sidelya 3dilim vermis doktor ben 1dilim yiyom genede 300gram bunedir arkadas
Gel bir sarılayım kuzum...Dimi ablam
Dur önce bir öpeyimdoğum gününmüş bugün seninnn. Allah hayırlı sağlıklı huzurlu musmustlu yaşlar nasip etsin. Koç burcusun demek burçdaşım
Nasılsın halin keyfin nasıl? Çorban enfes olmuş yaa
Diyetisyen menüsü seneneeeee11nisanda yedigin 3dilim ekmek var tatlimarti birde corbann var zaten menun doyurucuymus ekmek olmamis geri kalani beyendim afiyet olsun
Tamamyaaa yesin,afiyet olsunDiyetisyen menüsü seneneeeee
İnşallah kuzum. Valla şuan için memnunum çünkü kendi yaptığım diyetle hiç sütüm olmuyormuşOzaman bol ekmekli guzel kilolar veresin inşallah,bende yesem nolurkiii
Önemli olan verilen kilodur gülümseciğimmmBeni kınayan benim koynegimi giysinnn aminnnn ohhh canıma değsin
AhahahaHiç sorma pek gazlilar ömrümü yedi bitirdiler.
Şükür şu saate kadar yaşlarını sormadı yasmincim.
Hiç. Niye kızıyonuz kıza. Benim listede 3 dilim ekmek 2 kase çorba varKız siz bana neden kiziyonuzkiElhan ablamla sidelya 3dilim vermis doktor ben 1dilim yiyom genede 300gram bunedir arkadas
Çiçeği burnunda bir edebiyatçı mis gibi şiir sanat kokuyorsundur sen şimdi...Orhan Veli sever misin? Ben aşığım onaBen de Ankara mezunuyum, geçen yıl bitirdim. Insallah, çok teşekkür ederim.
Benide yenmiiii az olmuşİnşallah kuzum. Valla şuan için memnunum çünkü kendi yaptığım diyetle hiç sütüm olmuyormuş
Önemli olan verilen kilodur gülümseciğimmm
Ahahahaçok güldüm Allah iyiliğinizi versin sizin
Hiç. Niye kızıyonuz kıza. Benim listede 3 dilim ekmek 2 kase çorba var
Heeeee sen emziriyonmu bendeee halaaa emziriyom ama ekmeği kestim bazen birdilim yiyorum sutumde halaa var maşallah tahinpekmez yeterli geliyo bana birde ceviz bademİnşallah kuzum. Valla şuan için memnunum çünkü kendi yaptığım diyetle hiç sütüm olmuyormuş
Önemli olan verilen kilodur gülümseciğimmm
Ahahahaçok güldüm Allah iyiliğinizi versin sizin
Hiç. Niye kızıyonuz kıza. Benim listede 3 dilim ekmek 2 kase çorba var
Kız senin bebe emiyordu demi unutmusum gerçi ben ona görücü bulmuştum.Heeeee sen emziriyonmu bendeee halaaa emziriyom ama ekmeği kestim bazen birdilim yiyorum sutumde halaa var maşallah tahinpekmez yeterli geliyo bana birde ceviz badem
Teşekkür ederim zeynoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?