Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı senelere inşaAllah. ❤ ❤ ❤ bugün benimde eşimin doğum günü
Canımın içi güzel Aylinim
Cok teşekkür ederim bitanem. Sen de ailenle sağlıklı mutlu bir ömür yaşa inşallah. Eşinin doğum günü kutlu olsun.

Merhaba, hos buldum, teşekkür ederim. Tanışmıyoruz ama doğum gününüz kutlu olsun.
Ben de teşekkür ederim tatlım.
Tanışalım kuzum. En sevdiğim tanışma fasli...25.5 doldu 26 diyebiliriz o yaştayim. Ogretmenim iki bebem var...Bursa Gemlik'te yaşıyorum. Kilom 61-62 gibi ama 56 ya düşecek inşallah. 82 kusurle gelmiştim diyet takımlarına. İki yılda bu kadar olabildim . Acelem yok zaten bu halimle de güzel buluyor sevdiklerim. Böyle kuzum. İnşallah sen de azimle bizimle devam edersin. Bir ceeeee diyip gidenlerden olmazsın inşallah darilirim bak....
Bana abla dediklerine aldırma çok sevdiklerinden öyle diyorlar.

Son düzenleme:
Neden menüleri buraya yazıyoruz, ordan kolay bulunuyordu.
Ya ben fotoğraflı menü paylaşımı yapmak istiyorum olmuyor neden

Elhan ablacim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli bir arada oldugumuz yillarimiz olsun ❤❤❤❤❤
Bebeğim bu alemin en zarif en tatlı ve en güzel gözlü kaptanı Çok çok teşekkür ederim bitanem. Senin de sağlıklı bir ömrün olsun Rabbim bana atandiğinin mutluluğunu yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…