Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben biraz hüzünlü, kendi halinde, sessiz bir insanım :) O zaman ben de arada okuduğum şiirlerden alıntılar yaparım buraya. Yazar olarak Yusuf Atılgan'ı sevdiğimi söyleyeyim ama. :)

Yakında o kapıdan geçemezsen görürsün

Madamim kuzum sen bizim takımda yeni misin? Arada bir mesajına denk geldim ama tanıştık mi tanişmadik mi valla hatırlamıyorum.
Başarılar ve bol azimler diliyorum tatlım.

Teşekkürler Yeni derken 2 haftadan fazla oldu ama evet tanışmadık. Bende memurum şuan ücretsiz izindeyim 21 aylık bir kuzum var
Seninde doğum günün kutlu olsun

Özel diyetisyene mi gidiyor gidenler? Ben de online diyet ile ilgili arastirma yapiyorum ama pahali geldi.
Ben mahallemizdeki diyetisyene gitmiştim canım ama diyetisyen gitti yerine başkası geldi onu hiç sevmedim bıraktım kafama göre yapıyorum ben

Sporunda değil de pizzanda gözüm kaldı gözüm çıksın ...teeee milattan önce yemiştim sanırım
Hadi kolay gelsin sakatlanmadan bitir de gel şiporunu.
Bitti cnm duşumu da aldım geldim
Bn kendim hiç evde yapmadım bir kez karnabahar tabanlı yapmıştım güzel oluyor tekrar denicem
Sağolsun kv ile çapraz apartmanşarda oturuyoruz bana hep yardımcı olur hamurunu da kendi yapmış çocuklar sevindiler
Hazır gıda yeme alışkanlığımız pek yok 1 kez yemişlerdi ama yine taze açtırmıştım hamurunu
Bir balığı eşim balık pazarında pişirtip getiriyor

Hoş geldin aramıza

Teşekkürler Yeni derken 2 haftadan fazla oldu ama evet tanışmadık. Bende memurum şuan ücretsiz izindeyim 21 aylık bir kuzum var
Seninde doğum günün kutlu olsun
Memnun oldum tatlım. Teşekkür ederim senin de güzel bir ömrün olsun bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…