Ben biraz hüzünlü, kendi halinde, sessiz bir insanım :) O zaman ben de arada okuduğum şiirlerden alıntılar yaparım buraya. Yazar olarak Yusuf Atılgan'ı sevdiğimi söyleyeyim ama. :)Şiirlerin sanat degerleri önemli tabi ama kuzum yıllar içinde kendi ruhundan bir şeyler bulduğunda gözünde bazı şeyler değişmeye başlıyor. Veli' nin serkeşliği , her şeye başkaldirisi , hayatı çok ciddiye almayışı , en acılı durumlarda bile gülünecek tutunacak bir şeyler buluşu bana çok çekici geliyor.
Seni daha yakından tanıma adına sorduydum bu soruyu...zaman içinde keşfederiz inşallah .
Yok anam benim kızın kahrını benden başkası çekmez senle iyiyke kotu olmayalim boşverKız benim dalyan gibi Oğlum var alirim ben onu merak etme ama başlık parası yok ağaya beleş
Yakında o kapıdan geçemezsen görürsünDeneyeceğim mutlaka. Nasılsa 2 kase çorba hakkım var günlükDün Elalisin tarifi yaptım çok güzel oldu. Bu ayki kategori çok iyi olmuş.
Geçti benimki 8 Nisandı. Caaanım diyetisyenim bir dilim pasta yiyebilirsin dedi ama yemedim
Artık kapı gibi diyetisyen listem var
Merhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Madamim kuzum sen bizim takımda yeni misin? Arada bir mesajına denk geldim ama tanıştık mi tanişmadik mi valla hatırlamıyorum.
Başarılar ve bol azimler diliyorum tatlım.
Ben mahallemizdeki diyetisyene gitmiştim canım ama diyetisyen gitti yerine başkası geldi onu hiç sevmedim bıraktım kafama göre yapıyorum benÖzel diyetisyene mi gidiyor gidenler? Ben de online diyet ile ilgili arastirma yapiyorum ama pahali geldi.
Bitti cnm duşumu da aldım geldimSporunda değil de pizzanda gözüm kaldı gözüm çıksın ...teeee milattan önce yemiştim sanırım
Hadi kolay gelsin sakatlanmadan bitir de gel şiporunu.
Bende teraziyimBn kahvemi içtim spora geçicem
Hadi gençler
13 ekim de benim ki ben teraziyim
Bari burçlarınızı da yazın
tesekkürler elif bende zeynep bu arada :)Hosgeldin canim aramiza ben elif 30 yasindayim takim kaptaniyim bekarim ankarada yaşıyorum
Gunluk olarak menu paylasimi yapiyiruz, 2 hafta deneme suresi var
Pazartesi ve cuma tarti gunumuz
Aklina takilan birsey olursa sorabilirsin
Hoş geldin aramızaÇok memnun oldum. Ben de 23 yaşındayım. Hâlâ okuyorum, bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Bu sefer gercekten niyetliyim kilo vermeye. Ben de şu an 80-82 arasıyım. Maşallah kiloya da bebeklere de :) Ben de kpssye gireceğim eylülde, nasipse inşallah öğretmen olmak istiyorum. Ilk girişim olacak.
Tesekkur ederim, hos buldumHoş geldin aramıza
Abla kızlar duymasın gazlı olduklarını, kısmetleri kapanır sonraHiç sorma pek gazlilar ömrümü yedi bitirdiler.
Şükür şu saate kadar yaşlarını sormadı yasmincim.
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelam kızlarNasılsınız, nasıl gidiyor karantinalar
Memnun oldum canimtesekkürler elif bende zeynep bu arada :)
İyiyim bende çalışıyorum bize karantina yokSelam canim iyiyim sen nasilsin
Memnun oldum canim
Yaa keske sizinde evden calisma imkaniniz olsaİyiyim bende çalışıyorum bize karantina yok
Memnun oldum tatlım. Teşekkür ederim senin de güzel bir ömrün olsun bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.TeşekkürlerYeni derken 2 haftadan fazla oldu ama evet tanışmadık. Bende memurum şuan ücretsiz izindeyim 21 aylık bir kuzum var
Seninde doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?