Severim, şiiri çok severim. Hicbir zaman en sevdiğim şair şu diyemedim çünkü hepsini seviyorum gerçekten.Çiçeği burnunda bir edebiyatçı mis gibi şiir sanat kokuyorsundur sen şimdi...Orhan Veli sever misin? Ben aşığım ona
Doğum günümüz bile aynı...
NegomElhan abla doğum günün kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
Heeee emiyoo dana birakmiyoda,kimi buldun dehele başlık parasi isterem benKız senin bebe emiyordu demi unutmusum gerçi ben ona görücü bulmuştum.
Şiirlerin sanat degerleri önemli tabi ama kuzum yıllar içinde kendi ruhundan bir şeyler bulduğunda gözünde bazı şeyler değişmeye başlıyor. Veli' nin serkeşliği , her şeye başkaldirisi , hayatı çok ciddiye almayışı , en acılı durumlarda bile gülünecek tutunacak bir şeyler buluşu bana çok çekici geliyor.Severim, şiiri çok severim. Hicbir zaman en sevdiğim şair şu diyemedim çünkü hepsini seviyorum gerçekten.
Bence sen başlık parası yerine süt parası iste danayaHeeee emiyoo dana birakmiyoda,kimi buldun dehele başlık parasi isterem ben
Sporunda değil de pizzanda gözüm kaldı gözüm çıksın ...teeee milattan önce yemiştim sanırımKimin sporumda gözü kaldı önce çocukları yıkamak zorunda kaldım ardından kaynanam çocuklara pizza yapmış onu getirdi
Şimdi başlıcam inş
Başlık parası deme benim kız evde kaldı bende ağırlığınca altın istedim müşterisi çıkmadı olanlarda vaz geçtiHeeee emiyoo dana birakmiyoda,kimi buldun dehele başlık parasi isterem ben
Kız benim dalyan gibi Oğlum var alirim ben onu merak etme ama başlık parası yok ağaya beleşBaşlık parası deme benim kız evde kaldı bende ağırlığınca altın istedim müşterisi çıkmadı olanlarda vaz geçtisonngulen ilk ağıma düşürdugum dunurumdu ama.vaz geçti almadı kızımı
Deneyeceğim mutlaka. Nasılsa 2 kase çorba hakkım var günlükGel bir sarılayım kuzum...ohhh
Çok teşekkür ederim bitanem.
Yapraklar birer birer azalıyor ömürde sevinsek mi uzulsek mi bilemiyorum yavrum ya....
Sen hangi gün veya ayda doğdun sidoşum? Geçti mi yoksa...Koçlar güzel burçlardir .
Çorbam harikaydı inan ki... görüntüsü nasıl bilmem ama sarımsaklı acılı limonlu ikişer tabak yediler evde... Teşekkür ederim bitanem gönül rahatlığıyla deneyebilirsin çok kolay bir çorba ...
Artık kapı gibi diyetisyen listem varDiyetisyen menüsü seneneeeee
Benim zaten başından beri çok yoktu sütüm yetersiz beslenme de tuzu biberi olmuş.Heeeee sen emziriyonmu bendeee halaaa emziriyom ama ekmeği kestim bazen birdilim yiyorum sutumde halaa var maşallah tahinpekmez yeterli geliyo bana birde ceviz badem
Kız gülümse yapma yavrum ya....pizzadan sonra pasta...beynime yanlış sinyaller gidiyor mikrop da bir şey var sanıp gözümü döndürüyor... Çorba olur diyeceğim de birer kaşık ya düşer ya düşmez bitirdiler hemen ..artık ne kadar güzel yaptıysamHoş geldinnnnnn canım aramızabugün doğum günü partisi vardı tam.zamaninda geldin pasta yiyeciyggggg @Elhan ablam sayesinde belki çorbada ola bülür fazla heves etmim
Anladım canim inşallah emer kuzu sütün olur allah verir onun kismetini kaç aylık sormayı unuttumBenim zaten başından beri çok yoktu sütüm yetersiz beslenme de tuzu biberi olmuş.
Büyüdü canım 14 aylık şükür yemek de yiyor artıkAnladım canim inşallah emer kuzu sütün olur allah verir onun kismetini kaç aylık sormayı unuttum
Benim kizimda 16aylikBüyüdü canım 14 aylık şükür yemek de yiyor artık
Geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanem çok geçmemiş nasılsa.Deneyeceğim mutlaka. Nasılsa 2 kase çorba hakkım var günlükDün Elalisin tarifi yaptım çok güzel oldu. Bu ayki kategori çok iyi olmuş.
Geçti benimki 8 Nisandı. Caaanım diyetisyenim bir dilim pasta yiyebilirsin dedi ama yemedim
Artık kapı gibi diyetisyen listem var
Maşallah Allah bağışlasın yavrularımızı. Tam keşif zamanları ama ne yazık ki eve kapandı kuzucuklar da. Allahımm tez zamanda kaldırsın şu belayı üzerimizden İnşaAllahBenim kizimda 16aylik
Amin canim inşallah tez vakitte gecerde güzel günler görürler,bereket bizde köyde oturuyoruz uyumadan az önce 20dakika gezdirdim disarda kimseler olmadigi için kediler kopekler çiçekler hepsini soruyoMaşallah Allah bağışlasın yavrularımızı. Tam keşif zamanları ama ne yazık ki eve kapandı kuzucuklar da. Allahımm tez zamanda kaldırsın şu belayı üzerimizden İnşaAllah
Çok şanslısınız ya ne güzel. Bizim de köyde annemlerin evi var büyük oğlum havalar ısındıkça köy zamanı geliyor diye seviniyorAmin canim inşallah tez vakitte gecerde güzel günler görürler,bereket bizde köyde oturuyoruz uyumadan az önce 20dakika gezdirdim disarda kimseler olmadigi için kediler kopekler çiçekler hepsini soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?