Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Severim, şiiri çok severim. Hicbir zaman en sevdiğim şair şu diyemedim çünkü hepsini seviyorum gerçekten.
Şiirlerin sanat degerleri önemli tabi ama kuzum yıllar içinde kendi ruhundan bir şeyler bulduğunda gözünde bazı şeyler değişmeye başlıyor. Veli' nin serkeşliği , her şeye başkaldirisi , hayatı çok ciddiye almayışı , en acılı durumlarda bile gülünecek tutunacak bir şeyler buluşu bana çok çekici geliyor.
Seni daha yakından tanıma adına sorduydum bu soruyu...zaman içinde keşfederiz inşallah .

Kimin sporumda gözü kaldı önce çocukları yıkamak zorunda kaldım ardından kaynanam çocuklara pizza yapmış onu getirdi
Şimdi başlıcam inş
Sporunda değil de pizzanda gözüm kaldı gözüm çıksın ...teeee milattan önce yemiştim sanırım
Hadi kolay gelsin sakatlanmadan bitir de gel şiporunu.

Heeee emiyoo dana birakmiyoda,kimi buldun dehele başlık parasi isterem ben
Başlık parası deme benim kız evde kaldı bende ağırlığınca altın istedim müşterisi çıkmadı olanlarda vaz geçti sonngulen ilk ağıma düşürdugum dunurumdu ama.vaz geçti almadı kızımı

Kız benim dalyan gibi Oğlum var alirim ben onu merak etme ama başlık parası yok ağaya beleş

Deneyeceğim mutlaka. Nasılsa 2 kase çorba hakkım var günlük Dün Elalisin tarifi yaptım çok güzel oldu. Bu ayki kategori çok iyi olmuş.
Geçti benimki 8 Nisandı. Caaanım diyetisyenim bir dilim pasta yiyebilirsin dedi ama yemedim
Diyetisyen menüsü seneneeeee
Artık kapı gibi diyetisyen listem var

Hoş geldinnnnnn canım aramıza bugün doğum günü partisi vardı tam.zamaninda geldin pasta yiyeciyggggg @Elhan ablam sayesinde belki çorbada ola bülür fazla heves etmim
Kız gülümse yapma yavrum ya....pizzadan sonra pasta...beynime yanlış sinyaller gidiyor mikrop da bir şey var sanıp gözümü döndürüyor... Çorba olur diyeceğim de birer kaşık ya düşer ya düşmez bitirdiler hemen ..artık ne kadar güzel yaptıysam
Cok teşekkür ederim takımda beni cocuklar gibi sevindirdin arkadaşlarımın güzel dileklerini aldım. Allah razı olsun kuzum.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanem çok geçmemiş nasılsa.
İyi yapmışsın kuzum sanki yedim diyebilirsin...ben de istemedim pasta, eşim almadan biliyorum alacağını, onun yerine bana şiir yaz dedim. Beleş mezar bulsa içine atlar seve seve yazmış sağ olsun.

Diyetisyen listen inşallah hayırlara vesile olur iyi bak kendine de ona da...

Maşallah Allah bağışlasın yavrularımızı. Tam keşif zamanları ama ne yazık ki eve kapandı kuzucuklar da. Allahımm tez zamanda kaldırsın şu belayı üzerimizden İnşaAllah
Amin canim inşallah tez vakitte gecerde güzel günler görürler,bereket bizde köyde oturuyoruz uyumadan az önce 20dakika gezdirdim disarda kimseler olmadigi için kediler kopekler çiçekler hepsini soruyo

Amin canim inşallah tez vakitte gecerde güzel günler görürler,bereket bizde köyde oturuyoruz uyumadan az önce 20dakika gezdirdim disarda kimseler olmadigi için kediler kopekler çiçekler hepsini soruyo
Çok şanslısınız ya ne güzel. Bizim de köyde annemlerin evi var büyük oğlum havalar ısındıkça köy zamanı geliyor diye seviniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…