- 13 Nisan 2020
- 19
- 75
- 3
- 37
çok temiz beslenmişsin maşallah çokta güzel kilo vermişsin11 nisan menüsü Eki Görüntüle 2619058
Leslie bosteed, 2,5 lt su
12 Nisan menüsü Eki Görüntüle 2619055
Ellahim ellahimm mühendisler öğretmenler akın akın geliyorduMerhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Hoş buldum, memnun oldum. :)Hoşgeldin yasemin ben seyhan
Öyleymiş kaptancım, oldu şimdiOrdan zor oluyor dediler
Bir kac gun once yapmistin oluyordu acaba telefondan mi kaynakli
Kız yazmak zor geliyor, bir de diyetisyene atıyorum Hergün böyle kolay olacak. Menü yazana kadar iki dedikodu yaparımBenim resimlide ne olacak yorum yapan bilem yoksen yaz ben sana bakarım
11nisanda yedigin 3dilim ekmek var tatlim11 nisan menüsü Eki Görüntüle 2619058
Leslie bosteed, 2,5 lt su
12 Nisan menüsü Eki Görüntüle 2619055
Hoş geldin kuzum inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın boyuna bayıldım. O altı santim var ya çok önemli 5'li rakama inmesen bile avantajlisin. Hayırlı olsun bu süreç inşallah devamlılık saglarsin takımımızla.Merhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Hosgeldin canim aramiza ben elif 30 yasindayim takim kaptaniyim bekarim ankarada yaşıyorumMerhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Kız sidos pek tembel çıktın anam sen.Öyleymiş kaptancım, oldu şimdi
Kız yazmak zor geliyor, bir de diyetisyene atıyorum Hergün böyle kolay olacak. Menü yazana kadar iki dedikodu yaparım
Sen beni etiketle ben sana yorum yaparım.
Ama herkese yapmam lazım sanırım kafam karıştı nerde bulcam ben menüleri neyse sizin alıntılardan bulurum
Tesekkur ederimm ablacimBebeğim bu alemin en zarif en tatlı ve en güzel gözlü kaptanıÇok çok teşekkür ederim bitanem. Senin de sağlıklı bir ömrün olsun Rabbim bana atandiğinin mutluluğunu yaşatsın inşallah.
Hoş geldinnnnnn canım aramızaMerhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Birinci olana kadar pasta yasak takimaHoş geldinnnnnn canım aramızabugün doğum günü partisi vardı tam.zamaninda geldin pasta yiyeciyggggg @Elhan ablam sayesinde belki çorbada ola bülür fazla heves etmim
Gelmeye gelmeye üşengeçlik olmuş ablacım dövimmiKız sidos pek tembel çıktın anam sen.
Çok memnun oldum. Ben de 23 yaşındayım. Hâlâ okuyorum, bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Bu sefer gercekten niyetliyim kilo vermeye. Ben de şu an 80-82 arasıyım. Maşallah kiloya da bebeklere de :) Ben de kpssye gireceğim eylülde, nasipse inşallah öğretmen olmak istiyorum. Ilk girişim olacak.Ben de teşekkür ederim tatlım.
Tanışalım kuzum. En sevdiğim tanışma fasli...25.5 doldu 26 diyebiliriz o yaştayim.Ogretmenim iki bebem var...Bursa Gemlik'te yaşıyorum. Kilom 61-62 gibi ama 56 ya düşecek inşallah. 82 kusurle gelmiştim diyet takımlarına. İki yılda bu kadar olabildim . Acelem yok zaten bu halimle de güzel buluyor sevdiklerim. Böyle kuzum. İnşallah sen de azimle bizimle devam edersin. Bir ceeeee diyip gidenlerden olmazsın inşallah darilirim bak....
Bana abla dediklerine aldırma çok sevdiklerinden öyle diyorlar.
Hoşgeldin canim,hedeflerine biran önce ulasirsin inşallahMerhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Yaseminin edebiyat okuduğunu alintida gördümHoş geldin canım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4 sınıf öğrencisi takımdaElhan ablam var oda edebiyatçı ins gizel puan alırsın ve atanirsin eşimde bunun için çok çalışıyor rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin insnAllah tekrar hoş geldin
Aaaa sen burdamiydinBirinci olana kadar pasta yasak takima
laaaaa durdaaa bugun verdigin kilolar yarin seni tirmalar yemeeee yeterHoş geldinnnnnn canım aramızabugün doğum günü partisi vardı tam.zamaninda geldin pasta yiyeciyggggg @Elhan ablam sayesinde belki çorbada ola bülür fazla heves etmim
Nesi var artık ben de sen gibi bir paket ekmek bitiriyorumSenin menüler.niye böyle fosforlu
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sana, hoşgeldin bu arada <3çok temiz beslenmişsin maşallah çokta güzel kilo vermişsin
Valla öyle oluyor bayağı doyuyorum canım.11nisanda yedigin 3dilim ekmek var tatlimarti birde corbann var zaten menun doyurucuymus ekmek olmamis geri kalani beyendim afiyet olsun
Çok memnun oldum. Ben de 23 yaşındayım. Hâlâ okuyorum, bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Bu sefer gercekten niyetliyim kilo vermeye. Ben de şu an 80-82 arasıyım. Maşallah kiloya da bebeklere de :) Ben de kpssye gireceğim eylülde, nasipse inşallah öğretmen olmak istiyorum. Ilk girişim olacak.
Tatlım teşekkür ederim.Çok memnun oldum. Ben de 23 yaşındayım. Hâlâ okuyorum, bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Bu sefer gercekten niyetliyim kilo vermeye. Ben de şu an 80-82 arasıyım. Maşallah kiloya da bebeklere de :) Ben de kpssye gireceğim eylülde, nasipse inşallah öğretmen olmak istiyorum. Ilk girişim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?