Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ordan zor oluyor dediler
Bir kac gun once yapmistin oluyordu acaba telefondan mi kaynakli
Öyleymiş kaptancım, oldu şimdi
Benim resimlide ne olacak yorum yapan bilem yok sen yaz ben sana bakarım
Kız yazmak zor geliyor, bir de diyetisyene atıyorum Hergün böyle kolay olacak. Menü yazana kadar iki dedikodu yaparım
Sen beni etiketle ben sana yorum yaparım.
Ama herkese yapmam lazım sanırım kafam karıştı nerde bulcam ben menüleri neyse sizin alıntılardan bulurum

Merhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Hoş geldin kuzum inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın boyuna bayıldım. O altı santim var ya çok önemli 5'li rakama inmesen bile avantajlisin. Hayırlı olsun bu süreç inşallah devamlılık saglarsin takımımızla.

Merhaba bende gruba yeni katıldım kurallara uyarak kendimi tanıtayım 1,66 boyunda 68 kiloyum 30 yaşındayım mühendisim ve 2 çocuğum var İstanbul'da yaşıyorum.
Hosgeldin canim aramiza ben elif 30 yasindayim takim kaptaniyim bekarim ankarada yaşıyorum
Gunluk olarak menu paylasimi yapiyiruz, 2 hafta deneme suresi var
Pazartesi ve cuma tarti gunumuz
Aklina takilan birsey olursa sorabilirsin

Kız sidos pek tembel çıktın anam sen.

Hoş geldinnnnnn canım aramıza bugün doğum günü partisi vardı tam.zamaninda geldin pasta yiyeciyggggg @Elhan ablam sayesinde belki çorbada ola bülür fazla heves etmim

Çok memnun oldum. Ben de 23 yaşındayım. Hâlâ okuyorum, bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Bu sefer gercekten niyetliyim kilo vermeye. Ben de şu an 80-82 arasıyım. Maşallah kiloya da bebeklere de :) Ben de kpssye gireceğim eylülde, nasipse inşallah öğretmen olmak istiyorum. Ilk girişim olacak.

Hoşgeldin canim,hedeflerine biran önce ulasirsin inşallah

Yaseminin edebiyat okuduğunu alintida gördüm ne kadaaan sevindim . Hele bakın kim gelmiş

Hoş geldinnnnnn canım aramıza bugün doğum günü partisi vardı tam.zamaninda geldin pasta yiyeciyggggg @Elhan ablam sayesinde belki çorbada ola bülür fazla heves etmim
laaaaa durdaaa bugun verdigin kilolar yarin seni tirmalar yemeeee yeter

Senin menüler.niye böyle fosforlu
Nesi var artık ben de sen gibi bir paket ekmek bitiriyorum
çok temiz beslenmişsin maşallah çokta güzel kilo vermişsin
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sana, hoşgeldin bu arada <3
11nisanda yedigin 3dilim ekmek var tatlimarti birde corbann var zaten menun doyurucuymus ekmek olmamis geri kalani beyendim afiyet olsun
Valla öyle oluyor bayağı doyuyorum canım. Ben de böyle bol ekmekli bir listeye alışık değilim lakin diyetisyenim böyle önerdi göreceğiz etkilerini İnşaAllah

Elhan abla bebelere sahip çıkalım lütfen

Tatlım teşekkür ederim. Turk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim Balıkesir NEF mezunuyum. İnşallah atanırsin kuzum. İyi çalış derslerine ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…