Hoş geldinnnnnMerhaba aranıza 104.3 kilo olarak katılıyorum. Eve kapandığımızdan beri 5 kilo almışım buna dur demem lazım dedim ve geldim.
İkisindende alma o bir kaşıkla kalmıyor bence birde yumurtanın yanindakiler ne yagmi peynirmi çözemedim turşu ne sabah sabah kizzEki Görüntüle 2619549 bende bundan sonra boyke yapacam kendime özel kahvaltı hazırlayacam önceden yaptığım gibi
Eki Görüntüle 2619549 bende bundan sonra boyke yapacam kendime özel kahvaltı hazırlayacam önceden yaptığım gibi
O turşu diğer turşular gibi değil cnm kahvaltilik acı olanı yumurtanın yanındakiler bir tatlı kaşığı labne ve schmadİkisindende alma o bir kaşıkla kalmıyor bence birde yumurtanın yanindakiler ne yagmi peynirmi çözemedim turşu ne sabah sabah kizz
Pekmezi çok seviom kız annem göndermiş Elazığ pekmezi memleketim kokuyor her sabah bir çay kaşığı yeterli bal için haklisin yarından olmaz Canimcimİkisindende alma o bir kaşıkla kalmıyor bence birde yumurtanın yanindakiler ne yagmi peynirmi çözemedim turşu ne sabah sabah kizz
geç saatte acıkınca en masumu elma olduğu için elma yiyorumAfiyet olsun menun çok güzelo diyet elmanın digerlerinden farkına öğrene bilirmiyim içinde başka biseymi var saat 10 da elma yenirmi gece gece gündüzler torbayami girdi birde adı diyet elma olmuş canımızı cektiriyosun
Acı tuzlu tatlı ne ararsan var maşallah neyse ilk günler böyle olsun bakalımO turşu diğer turşular gibi değil cnm kahvaltilik acı olanı yumurtanın yanındakiler bir tatlı kaşığı labne ve schmad
Senin daha güzel o kadar söylendin yemedim peynirleriEki Görüntüle 2619550 buda benim kahvaltim
Anamın elmasi bilirim mayhoş anam çok sever afiyet olsun daha yemişsin yapacak bişey yokgeç saatte acıkınca en masumu elma olduğu için elma yiyorum
Adını ben koymadim canım diyet elma diye satılıyor parlak pürüssüz bir teni var
Ve eksi seker hastaları tüketir genelde eksi olduğu için yeterince açıkladım sanırım gülooo
Ye ye çekinme peynir iyidir tatlıları kaldır aradan yeterliSenin daha güzel o kadar söylendin yemedim peynirleri
hele hele tabağın süsüneEki Görüntüle 2619550 buda benim kahvaltim
Kiz kahvaltı güzel yapayim diyorum akşam erken yaparim hafif şeyler yerim salata falan çorba niyetim öyle yarın güzel menü eklerimAcı tuzlu tatlı ne ararsan var maşallah neyse ilk günler böyle olsun bakalım
Kolay gelsin cnmBen kacar
Ev çöplüğe dönmüş vaziyette
Temizlik yapicam sonra spor duş grs kızlar
Hepsi sizin için yoksa kendime bu kadar suslememhele hele tabağın süsüne
Zeytinler bir yeşil bir siyah dizilmiş bayıldım
Kahvaltı yaptınız mi kızlar ve bu aradaZipzip- nasılsın Canim özledim hepinizi
HoşgeldinizMerhaba aranıza 104.3 kilo olarak katılıyorum. Eve kapandığımızdan beri 5 kilo almışım buna dur demem lazım dedim ve geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?