Acimasiz kaptan moduna mi gireyimHep merhametten kaybedeceksin iki naz edemedintmm diye
Doğum yapmış doğum kilolarını vermeye geldi
Daha erken uyu canimSize yetisemiyorum artik doneyim totomu uyuyim dedim uyutmuyonuz
Kaptanmi yapcak onuHep merhametten kaybedeceksin iki naz edemedintmm diye
Biz ne ettik üstünden yorganı aldık ellah ellahSize yetisemiyorum artik doneyim totomu uyuyim dedim uyutmuyonuz
kalktim bikere sessiz olsaydınız keskeDaha erken uyu canim
Saat 9.30 ne erkeni kavun karpuz olduk yeter büyüdüğümüz kalk kizzz uyuma ben uyuyommuDaha erken uyu canim
8 de uyandim ne yapayim geri uyuyamiyorumkalktim bikere sessiz olsaydınız keskekahvaltimi ediyomki
Sesini kismamisim dit dit diyoBiz ne ettik üstünden yorganı aldık ellah ellah
Kimine gore erken yaniSaat 9.30 ne erkeni kavun karpuz olduk yeter büyüdüğümüz kalk kizzz uyuma ben uyuyommu
Bildirimlerim kapaliSesini kismamisim dit dit diyo
Sağol canim8 de uyandim ne yapayim geri uyuyamiyorum
Afiyet olsun canım
bende aksam oğlana actirdim hadi dedim ben ne konusuluyo gormuyom bildirim acik olsunda anlarim ama açmaz olsaydımBildirimlerim kapali
Gunaydin canim ❤❤Gunaydinnnnnnnnnn
Şimdimi günaydın demek aklına geldiGunaydinnnnnnnnnn
Anca gözümün cırpıtlarını temizledim sonuna kadar dinleyen oldumu tövbeler olsunŞimdimi günaydın demek aklına geldi2saattir muhabbet ediyo burda
Allahimyaaa iyi cırpıtlarini temizleme kahvaltini et ben ettim bitti gitti simdi bebe uyurken harrketlerimi edeyimAnca gözümün cırpıtlarını temizledim sonuna kadar dinleyen oldumu tövbeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?