Kaç dilim ekmek gômdün hadi itiraf etEki Görüntüle 2619551 aha bak yemedim valla kursağımda kaldıben öğlen yerim artık bunları
Vallahi yemedim ekmek falan poğaça yapmıştım mahlepli çokta güzel kokuyor kızlara kahvaltıda verdim yinede yemedimKaç dilim ekmek gômdün hadi itiraf et
Senin yaptığın daha iyi evde iş gördükçe bnimde kaçasım var ama kimse kabul etmezHoşgeldiniz
EEvde temizlik vardı bn de artık dayanamadım arkadaşa geldim uzak mesafe çay içiyoruz
1 dilim ekmek yeseydin hemen acikmazdin peynirde yemedin 1 saat sonra yine sofra kurarsın kaç öğün besleniyorsunVallahi yemedim ekmek falan poğaça yapmıştım mahlepli çokta güzel kokuyor kızlara kahvaltıda verdim yinede yemedim
Diyette değilken her saat başı öğün yiyordum1 dilim ekmek yeseydin hemen acikmazdin peynirde yemedin 1 saat sonra yine sofra kurarsın kaç öğün besleniyorsun
Günaydın kızlar
13 nisan
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Yarım omlet
Yarım domates
3 dilim peynir
5 zeytin
2 kupa cay
Akşam
1 kase tarhana çorbası
5 kaşık et yemeği
1 br ayran
22 de 1 diyet elma
Su 2.5 lt
Spor 45 dk eliptik 180 puan
4 saat ev işi 120 puan
Toplam 300 puan
Zipzip-
Bak beni hırsa getirmeeeeeeeeeee öyle bir gelirim kiiiiiiKaptanim inanma ben olsam kapidan geçirmem değil içeri almak geçen seferde inanmamıştım zatın
Evet canım çoktandır hazır hissetmiyordum ama bu sefer kararlıyımKmsl Hnd nin guzel kilolar verdigi dönemde yoktun canim bazen insan kendini hazir hissetmiyor ama bu sefer verecektir inaniyorum
Yokkkkk kızzzzzzzzz regl oldum yaaaaaa
Aahhhhahhhh geçen sene doğum kilolalrımı vermiştim kızzzzzzzzzzDoğum yapmış doğum kilolarını vermeye geldi
Eşim istanbulda hissetmemişİstanbul'da deprem olmuş hissedenler varmı kızlar
Nohut yemeği yanına pilavBugün ne pisiriyoz hanımlar benim dünden yoğurt corbam var yanına kıymalı Bulgurlu kabak dolması yapicam
Nerdesin cnm senNasılsınız kizlar burası soğudu tekrar ne güzel yaz geldi diye sevinmiştim
Burada güneş var ama soğuk hala, dışarı çıkınca cam açınca üşüyoruzNasılsınız kizlar burası soğudu tekrar ne güzel yaz geldi diye sevinmiştim
Güneş var ama rüzgarlı. Çamaşırları asana kadar üşüdümNasılsınız kizlar burası soğudu tekrar ne güzel yaz geldi diye sevinmiştim
Bende üşüdüm bugün canımGüneş var ama rüzgarlı. Çamaşırları asana kadar üşüdüm
Temizlik bitti
Spora başladım
Gülümseden kopya çektim kıymalı dolma çorba salata yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?