Gunaydin Canim hoş buldumHosgeldin canım ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
meb günaydın hoş buldumMerhaba. Aramıza Hoşgeldin
Yav sen hastamisin yemekten hemen sonra spor olmaz spordan hemen sonrada yemek olmaz az dur bi genden gel bu ne enerji sabah sabah ben bu saatte kahvaltı yapmıyorum akşama acikiyorum daha arken 2 öğün yaptığım içinAllahimyaaa iyi cırpıtlarini temizleme kahvaltini et ben ettim bitti gitti simdi bebe uyurken harrketlerimi edeyim
Günaydın canım hoş geldinGünaydın kizlar
Hoş buldum cnm inşallah Ramazan ayına kalan 10 günde bi 3 kilo verebilirim de gerisi kolay olur inşallahGünaydın canım hoş geldin
Günaydın canım hoşgeldin tekrardan inşallah güzel bir şekilde verirsin istediğin kilonuGünaydın kizlar
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
Aa oyle mi gecmis olsun inşallah bir hasar yokturİstanbul'da deprem olmuş hissedenler varmı kızlar
Inşallah veririz hepimiz cnmGünaydın canım hoşgeldin tekrardan inşallah güzel bir şekilde verirsin istediğin kilonu
Kiz rüyamda da ist.deprem olduğunu görmüştüm Elazig da oldu ondan sonra turkiyey sallanmaya başladıİstanbul'da deprem olmuş hissedenler varmı kızlar
Az once kahvaltimi yaptim :))Kahvaltı yaptınız mi kızlar ve bu aradaZipzip- nasılsın Canim özledim hepinizi
Çok İyi yapmışsın . hoş geldin.Merhaba aranıza 104.3 kilo olarak katılıyorum. Eve kapandığımızdan beri 5 kilo almışım buna dur demem lazım dedim ve geldim.
Hosgeldin canım aramiza ilk sayfadaki kurallari okuyup orda bulunan formu doldurabilir misinMerhaba aranıza 104.3 kilo olarak katılıyorum. Eve kapandığımızdan beri 5 kilo almışım buna dur demem lazım dedim ve geldim.
İyi etmişsin hosgeldin canimMerhaba aranıza 104.3 kilo olarak katılıyorum. Eve kapandığımızdan beri 5 kilo almışım buna dur demem lazım dedim ve geldim.
Iyiler çok şükür cnm bende iyiyim kahvaltı hazırladım kendime ve çocuklaraAz once kahvaltimi yaptim :))
Iyiyim canim sen nasilsin çocuklar nasil
Hoş geldin cnm 5 kiloyla geldin inşallah daha fazla verirsinMerhaba aranıza 104.3 kilo olarak katılıyorum. Eve kapandığımızdan beri 5 kilo almışım buna dur demem lazım dedim ve geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?