Memleket neresi köyünüzde orda olduğu için oralı zannettim seniGerci bizim memlekette de deniz yok göl ,baraj idsre ederiz artik
Geçmiş olsun abla insanın bir yeri agriyinca hiç bişey hoş gelmiyoryemekler pisti ama kafam ağrıyo bugun spor nasil yaparım bilmem ilac aldım kafam için
Genelde ankaraya gelenler cook sevmezler bizim memleketimiz daha guzel derler ama sen gerçeken alismissin :))Alışkınım :)) 5. yilim bu yil. Epey alistim Ankara'ya. Simdi memleketteyken gurbetteymis gibi hissediyorum.
Senin memleket neresi canım ogrenciydin Ankara'da degilmiAlışkınım :)) 5. yilim bu yil. Epey alistim Ankara'ya. Simdi memleketteyken gurbetteymis gibi hissediyorum.
Gecmis olsun ablacımyemekler pisti ama kafam ağrıyo bugun spor nasil yaparım bilmem ilac aldım kafam için
Köyümüz yakin canim ama ankara disi sonra soylerim neresi olduğunu:))Memleket neresi köyünüzde orda olduğu için oralı zannettim seni
Yok if değil öyle denk geldi canım benim...Neden öyle yazmışım bilmiyorum
Zipzip- kaptanım sen düzeltir misin
Cnm öyle düşünme her bedenin ihtiyacı da farklı ❤ama sabah neden kendini aç bıraktın onu anlamadım if değil bu di mi hiç yememen lazım değil mi onda
Bn de 1 yıl sosyoloji okudum aöf ten
Bir iki yıl sonra devam edicem çünkü okulum için bir yurtdışı gidiş geliş projesi yazacağım
Süresi 2 yıl tutuyor
TmmGecmis olsun ablacım
Köyümüz yakin canim ama ankara disi sonra soylerim neresi olduğunu:))
Ahhh ah hem çalışıp hem AÖF sınavlarına hazırlanıyorum beynim çok işliyor ders çalışırken buna puan yok mudur kaptanım rakibem benimle eğleniyorAfiyet olsun canım . Az gibi geldi bana. Fazla spor yapmasaydın canım yorma kendini.
Ben de ilk geldiğim yıl çok aradım memleketimi ama artık bu kadar yıldan sonra çok alıştım. Eminim ayrılırken zor gelecek.Genelde ankaraya gelenler cook sevmezler bizim memleketimiz daha guzel derler ama sen gerçeken alismissin :))
Evet öğrenciyim, memleketim Samsun.Senin memleket neresi canım ogrenciydin Ankara'da degilmi
Noldu noldu
Ohooo sen gelene kadar ben çözdüm soruları geç kaldınNoldu noldu
Ben genelde abur cubur yerken calorisine bakarım yemekte bakmamKızlar aranızda beslenirken kalori sayan var mı
Ohooo sen gelene kadar ben çözdüm soruları geç kaldın
Boşver beynin yorma bizim gibi beyinde baloncuklar oldu bizimne zaman olduki bu muhabbet gecmisi bastan sondan ortadan okuyup alinti yaptim da
Ben dinlenmeye geldim o zaman sorma hic bosverBoşver beynin yorma bizim gibi beyinde baloncuklar oldu bizim
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş E Elif_Eylul 450 1190 2090 2210 2710 @happy_mom_ 2080 2070 3300 3600 selensu82 840 778 780 1413 @Zeynolin44 900 950 360 300 @Findikfaresi123 60 210 120 Gulumse24 1020 900 571 @madamhd 197.5 210 450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?