- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
özelden yazim geri kalanlarda meraktan catlasın benim gibiKız Zeyno sen nerde yaşıyorsun şu karsida göl.kenarindaki evlerden bi tane bana kiralada geleyim yaaa tam kafa dinleme yeri ekmek aş istemem
Çatla ondan da geri kalmerak ettim özellikli ml olmak lazim burda takim arkadaşı degilmiyiz birbirimizin meraklarını da gidermeliyiz
yedim vallahi çocuklarım ve kocamda sana duacilarGözün aç ben napim sayemde dolma yedin fenamı
bende nerde yaşadığımi sana demiyorum çatla
Allah benden razi olsun ben bene Gurban olimyedim vallahi çocuklarım ve kocamda sana duacilar
İstanbul da yasiyormussun az daha baksam bulurumbende nerde yaşadığımi sana demiyorum çatla
hayır bekarken istanbuldaydim sekerim burası istanbul değilİstanbul da yasiyormussun az daha baksam bulurum
Hiç merak ettirmeden aferin örnek öğrenci
Önemli bir şey değil gerçekten.. bu aralar biraz ödemliyim.. uykusuzluk stres.. ödem yaptı bende..özelden yazacak ne sebep olur ki
Keske bunu buraya yazmasaydın çok merak ettim banada özelden yazar mısın
Yok cnm zaten önemli bişi değil dillendirmekte istemedim aslında.. merak edilicek bişi değil..
hippo yalan söyleme su mübarek 3 aylardaÖnemli bir şey değil gerçekten.. bu aralar biraz ödemliyim.. uykusuzluk stres.. ödem yaptı bende..
Yahu banane senin nerde yaşadığın dan ben kafa dinlemeye yer ariyom ne merak edecem nerde olduğunu hergun goruyom zati senihayır bekarken istanbuldaydim sekerim burası istanbul değil
tam senlik bura keske komşu olsaydık kabak dolması yaptıkça banada getirirdin ramazanda pide getirirdinYahu banane senin nerde yaşadığın dan ben kafa dinlemeye yer ariyom ne merak edecem nerde olduğunu hergun goruyom zati seni
O kusma işareti araya karışmış ben masumum hakime hanimcimYahu banane senin nerde yaşadığın dan ben kafa dinlemeye yer ariyom ne merak edecem nerde olduğunu hergun goruyom zati seni
Fırsatçı senitam senlik bura keske komşu olsaydık kabak dolması yaptıkça banada getirirdin ramazanda pide getirirdin
vallahi çok tatlısın senle komşu olmak isterdim canısı gel seni bi öpimFırsatçı seniönce kendini dusunuyo yoksa benle işin yok demi çakkallll
Annem dediki her öpmek isteyene kendini öpturme kısar banavallahi çok tatlısın senle komşu olmak isterdim canısı gel seni bi öpim
Herseye bir cevabın var bi kerede tamam deAnnem dediki her öpmek isteyene kendini öpturme kısar bana
Afiyet olsun14 nisan
Sabah
1 dilim pide
1 h.yumurta
5 zeytin
Peynir
2 kupa cay
Akşam 6.30
1 kabak 3 sogan dolması
1 kase çorba
Salata
Su 2.5 lt
40 dk eliptik
150 haftanın hareketi ( adı zor yazamıyorum)
120 mekik
5 saat temizlik
O zaman tadı olmazkiHerseye bir cevabın var bi kerede tamam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?