- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Eki Görüntüle 2620025
Bugün musli yiycem kahvaltı
Ben anlamadim cozemedimde,onu bulmaya calisiyorum ama bulamiyorumda yediğim belli zaten yaptığım spordan belli sinir oluyorum psikolojik belkide 3bucuk litrede su iciyorumSpor şişkinlik yapar en fazla 2 saat sonra iner şişlik spordan şişildiğini düşünmüyorum ben 2 haftadır Her gün yapıyorum eliptiği yapan bilir çok yorucudur hiç şişmedim kilom yavaş yavaş gidiyor ama bedenimde her hafta bir kilo vermiş gibi hissediyorum wc sorunu bendede devam ediyor dün cıktım bugün tık yok cumaya kadar çıksam yeter
Benim bu sorun oruç tutunca ve diyete başlayınca başladı ekstra bilet yapmıyorum suyu çok içiyorum
A101 in canımortim bu bimdeki müslilerden mi
Bimdeki mor paket efsane ama o şekerliA101 in canım Eki Görüntüle 2620028
Neden tartida pazartesi günü ayni kiloyla cikiyorum halaaa cozemedim dahaaaa neyapmam lazim kafayi yicem karnimdada bir öbek var sanki yardimZipzip-
Var 3gunde bir cikiyorum zaten hedef koyuyorum kendime onu göremeyince sinir oluyorum ya o beni üzüyor bakalim cumaya nolcak
ooooo ne tantunisiiiii dahaaa dur,cumaya var olmaz ben kafayi yiyorum az yiyip spor yapip veremiyorum diye sen tantuniiii diyon
İçinde kuru meyveler var üzerinde 8 g %9 şeker yaziyor ama bana şekerli gelmiyor ben 4 yıldır şeker kullanmiyorum caylarimdaBimdeki mor paket efsane ama o şekerliBu da şekerli mi acaba
Tamamen wc tartıda 500 Gr fark ediyor bende wc cikmadigim zaman spor da kas şişkinliği 2 saatte geçermiş hocama sormuştum odemde uykusuzluk ve susuluktan olurWc olmayınca bende tartıda fark görmüyorum. Aslında diyetisyen listesiyle wc problemi olmuyordu ama şuan bende de çok sıkıntı. İki üç günde bir form çayı içiyorum yoksa tık yok
Bence sorunun tam da bu canım hem az yiyorsun hem fazla spor yapıyorsun. Sporunu biraz azalmalısın bence
Bende zaten uyku toplasan 4saat belki bütün gece kalkiyorum kiii uyumuyo hep bagriyo agliyi meme meme diye kafayi yicem sonra zombi gibi geziyorum,haydi diyom spor yapayim kendime gelirim birde orda carpiliyorum ayaklarim oluyo davul indirene kadar canim cikiyoTamamen wc tartıda 500 Gr fark ediyor bende wc cikmadigim zaman spor da kas şişkinliği 2 saatte geçermiş hocama sormuştum odemde uykusuzluk ve susuluktan olur
Keşke herşeyden şekeri çıkarabilsek ortim bende çayı 10 senedir şekersiz içerim ama diğer şeylere dikkat etmiyorum fazlaİçinde kuru meyveler var üzerinde 8 g %9 şeker yaziyor ama bana şekerli gelmiyor ben 4 yıldır şeker kullanmiyorum caylarimda
Senin ödeminin tek sebebi bence uykusuzluk aynı problem bendede var uyumadığımız için sabah ödemli kalkıyoruz. O yüzden tartıya çok takılıp pes etme benceBende zaten uyku toplasan 4saat belki bütün gece kalkiyorum kiii uyumuyo hep bagriyo agliyi meme meme diye kafayi yicem sonra zombi gibi geziyorum,haydi diyom spor yapayim kendime gelirim birde orda carpiliyorum ayaklarim oluyo davul indirene kadar canim cikiyo
Bugün benim çenem düştüGeçmişi okumaya başladığımda son sayfa 37802 ydi bitirene kadar 37810 oldu yetişemiyorum hızınıza
Ortim karın agrisiyla wc kostum valla ise yaradı sirke Allah razi olsun ben markete gidyorum tavuk sote yapicam istediğiniz bişey varmı siz cikmayinBugün benim çenem düştü
Heeee banada sut peynir yumurta falan alirmisin ben sana veririm sonra parasiniOrtim karın agrisiyla wc kostum valla ise yaradı sirke Allah razi olsun ben markete gidyorum tavuk sote yapicam istediğiniz bişey varmı siz cikmayinben kendimi feda ederim
İnternetim yoktu eve gelince gördüm malesef msj neyse bı dahaki sefereHeeee banada sut peynir yumurta falan alirmisin ben sana veririm sonra parasini
Çilek yerken aklıma geldi çileğin diyetteki yerini arastirayim dedim...
1porsiyon çilekte 3.4gr lif bulunurmuş.Metebolizmayi hızlandıran ve iştahı bastıran hormonun salgilanmasini artırır.Çilek ayni zamanda kilo verdiren hormonların duzgun çalışmasına yardimci olur.Çilekte bulun lif sizi uzun sure tok tutar açlık hissini tatmin edeeabur cubur atıştırma isteğini önler sevgili arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?