Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben anlamadim cozemedimde,onu bulmaya calisiyorum ama bulamiyorumda yediğim belli zaten yaptığım spordan belli sinir oluyorum psikolojik belkide 3bucuk litrede su iciyorum

Neden tartida pazartesi günü ayni kiloyla cikiyorum halaaa cozemedim dahaaaa neyapmam lazim kafayi yicem karnimdada bir öbek var sanki yardim Zipzip-
Var 3gunde bir cikiyorum zaten hedef koyuyorum kendime onu göremeyince sinir oluyorum ya o beni üzüyor bakalim cumaya nolcak

Wc olmayınca bende tartıda fark görmüyorum. Aslında diyetisyen listesiyle wc problemi olmuyordu ama şuan bende de çok sıkıntı. İki üç günde bir form çayı içiyorum yoksa tık yok

ooooo ne tantunisiiiii dahaaa dur,cumaya var olmaz ben kafayi yiyorum az yiyip spor yapip veremiyorum diye sen tantuniiii diyon

Bence sorunun tam da bu canım hem az yiyorsun hem fazla spor yapıyorsun. Sporunu biraz azalmalısın bence

Tamamen wc tartıda 500 Gr fark ediyor bende wc cikmadigim zaman spor da kas şişkinliği 2 saatte geçermiş hocama sormuştum odemde uykusuzluk ve susuluktan olur

Tamamen wc tartıda 500 Gr fark ediyor bende wc cikmadigim zaman spor da kas şişkinliği 2 saatte geçermiş hocama sormuştum odemde uykusuzluk ve susuluktan olur
Bende zaten uyku toplasan 4saat belki bütün gece kalkiyorum kiii uyumuyo hep bagriyo agliyi meme meme diye kafayi yicem sonra zombi gibi geziyorum,haydi diyom spor yapayim kendime gelirim birde orda carpiliyorum ayaklarim oluyo davul indirene kadar canim cikiyo

Senin ödeminin tek sebebi bence uykusuzluk aynı problem bendede var uyumadığımız için sabah ödemli kalkıyoruz. O yüzden tartıya çok takılıp pes etme bence

Ortim karın agrisiyla wc kostum valla ise yaradı sirke Allah razi olsun ben markete gidyorum tavuk sote yapicam istediğiniz bişey varmı siz cikmayin ben kendimi feda ederim
Heeee banada sut peynir yumurta falan alirmisin ben sana veririm sonra parasini

Çilek yerken aklıma geldi çileğin diyetteki yerini arastirayim dedim...
1porsiyon çilekte 3.4gr lif bulunurmuş.Metebolizmayi hızlandıran ve iştahı bastıran hormonun salgilanmasini artırır.Çilek ayni zamanda kilo verdiren hormonların duzgun çalışmasına yardimci olur.Çilekte bulun lif sizi uzun sure tok tutar açlık hissini tatmin edeeabur cubur atıştırma isteğini önler sevgili arkadaslar

Bende az önce kahvaltıyla beraber yedim çilek

Zipzip- gordunmu bilmiyorum eskimiş bilezik benle orti olmak istedi bende kabul ettim bu 3.ve son orti olsunmu Saricivcivcikcik beni ders yuzunden ihmal etti cokkk üzüldüm cokkkkbaska kollara attım kendimi bakalım buseferki orti beni nerde birakcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…