Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız calisiyodum ben hergun afedersin sabah 3kere çıkmadan ise gitmezdim simdi nolduysa bilmiyorum
Dedim.daha öncede bağırsaklarda problem varmiydi o yüzden sordum az yediğin için çıkamıyor ola bilirsin ama ben ilaçla her sabah cikiyorum hiçte az değil ama ilaç kullanmak istemiyorsan duplaloc diye bir şurup var doktor banada vermişti geçen tugceyi 2 gün acile götürdüm bagirsaklari doku dedi ona benzer bir şurup.verdi sancısı geçti kullana bilirsin şurubu

Güven ortim atağa geçmemiz lazım da bu ara bizim ev çok tehlikeli annem tantuni yapacakmış kadına bişeyler oldu bana ve diyetime suikast mi düzenliyor acaba
ooooo ne tantunisiiiii dahaaa dur,cumaya var olmaz ben kafayi yiyorum az yiyip spor yapip veremiyorum diye sen tantuniiii diyon

Kızlar sirke doğal probiyotik. Eğer midenizde problem yoksa her gün suya karıştırıp için. Bende yarından itibaren başlamayı düşünüyorum. Diyette wc düzeni çok önemli
Elma sirkesi var suya karıştırıp içeyim kim ne derse yapıyorum zatı migdemde sorun yok çok şükür soğuk su ılık su farkedermi aç karna içsek olurmu ortim

hımmmmm sordurayim bakalim alirim olmadi zaten bekonis bitiyo

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel

Kahvaltın çok az canım. Yumurta sevmiyormusun? En azından bi yumurta eklemelisin sabaha

İlk gün için gayet güzel

14 nisan
İftar- 1 kase yoğurt çorbası, Menemen, 1 kase çoban salatası
Su - 3 litre
Spor
1 saat leslie 900 pn
200 hf haraketi 1200
2400 zıplama 300 pn
Toplam 2400 p
Zipzip-
@hasbeenandgone
@selensu82

Afiyet olsun canım harikasın

Olmamış canım. Pekmez bal çikolata günde birini tercih etmen lazım ve de hergün değil arada. Akşam da erişte olmamış.

Güven ortim atağa geçmemiz lazım da bu ara bizim ev çok tehlikeli annem tantuni yapacakmış kadına bişeyler oldu bana ve diyetime suikast mi düzenliyor acaba
Bunlar hep olağan şeyler boşver görmemezlikten gel senin annen yapıyor benimde eşim yapıyor alıp alıp geliyor sen diyettesin yapmıyorsun evde bizdemi diyetteyiz diyo yesinler napim benden istemesinlerde

Elma sirkesi var suya karıştırıp içeyim kim ne derse yapıyorum zatı migdemde sorun yok çok şükür soğuk su ılık su farkedermi aç karna içsek olurmu ortim
Benim esimde iciyo hergun ama AC karniniza icmeyin yaaa

Ben içtiğim zamanlar sıcak suya koyuyorum biraz ılıyınca içiyorum ortim aç karnına daha iyi olur hemde. Yarın başlayalım beraber. Fotoğraf bekliyorum senden sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…