- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bu hafta en yüksek eksi bizde gelsin ortimOrtimfattylamb94 ikimizde ceza sahasına girdik kaptanın gordunmu tabi biz bunun altında kalirmiyiz tabiki kalmayız
Çok iddialı oldu bu hadi bakalim sana ve kendime güveniyorum guveneyimmi acabaBu hafta en yüksek eksi bizde gelsin ortimCezalarla yetinmeyelim üstüne spor yapalım
Sen uyu diye ben takip edeyim dedim buraları,ama pro olaydim daha iyi olcakti giriş çıkışları gorurdumHoş buldummmmmmaşallah akşam dükkanı kapatip.sabah açmışsın
Leyleyin ömrude lak lak la geçti senle benim gibiSen uyu diye ben takip edeyim dedim buraları,ama pro olaydim daha iyi olcakti giriş çıkışları gorurdum
Kız calisiyodum ben hergun afedersin sabah 3kere çıkmadan ise gitmezdim simdi nolduysa bilmiyorumE Elif_Eylul daha önce wc problemin varmiydi diyetteki başladı
Güven ortim atağa geçmemiz lazım da bu ara bizim ev çok tehlikeli annem tantuni yapacakmışÇok iddialı oldu bu hadi bakalim sana ve kendime güveniyorum guveneyimmi acaba
Güven pazartesi günü güzel eksiydin cumaya hedef gelir ama benim belli degil 1kilo versem yetcekÇok iddialı oldu bu hadi bakalim sana ve kendime güveniyorum guveneyimmi acaba
Dedim.daha öncede bağırsaklarda problem varmiydi o yüzden sordum az yediğin için çıkamıyor ola bilirsin ama ben ilaçla her sabah cikiyorum hiçte az değilKız calisiyodum ben hergun afedersin sabah 3kere çıkmadan ise gitmezdim simdi nolduysa bilmiyorum
ooooo ne tantunisiiiii dahaaa dur,cumaya var olmaz ben kafayi yiyorum az yiyip spor yapip veremiyorum diye sen tantuniiii diyonGüven ortim atağa geçmemiz lazım da bu ara bizim ev çok tehlikeli annem tantuni yapacakmışkadına bişeyler oldu bana ve diyetime suikast mi düzenliyor acaba
Elma sirkesi var suya karıştırıp içeyim kim ne derse yapıyorum zatı migdemde sorun yok çok şükür soğuk su ılık su farkedermi aç karna içsek olurmu ortimKızlar sirke doğal probiyotik. Eğer midenizde problem yoksa her gün suya karıştırıp için. Bende yarından itibaren başlamayı düşünüyorum. Diyette wc düzeni çok önemli
hımmmmm sordurayim bakalim alirim olmadi zaten bekonis bitiyoDedim.daha öncede bağırsaklarda problem varmiydi o yüzden sordum az yediğin için çıkamıyor ola bilirsin ama ben ilaçla her sabah cikiyorum hiçte az değilama ilaç kullanmak istemiyorsan duplaloc diye bir şurup var doktor banada vermişti geçen tugceyi 2 gün acile götürdüm bagirsaklari doku dedi ona benzer bir şurup.verdi sancısı geçti kullana bilirsin şurubu
14 şubat
Eki Görüntüle 2619869
13.30 1 kuru incir 1 kuru kayısı spor öncesi
14.30
Yarım tabak fırında karnabahar
1 kaşık humus
1 kaşık cevizli bibrr
1 kase yoğurt
18.20
1 bardak kefir
SSu 2.5 ltyi geçtim
Spor 30 dk kardiyo 180
200 crunch 1200
2 dk plank 40p
1420p
Zipzip- @hasbeenandgone
@happy_mom_
Afiyet olsun canım 52 ye ulaşman hiç de uzak değil bu menü ve sporla. Harikasın valla. Bir menü dw
14 nisan
Sabah 08.45 peynir domates
Saat 12.13 çorba fırında 3 tane köfte yanında 2 küçük dilim patates, yağsız salata
Akşam 18.30 yoğurtlu az peynirli salata, kuruyemiş
1,6 lt su
@happy_mom_
14 nisan menüsü
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta,,1 dilim beyaz peynir,,1 dilim tulum peynir,,, 1 salatalık
Ara sade kahve
Öğle 14.00
Yarım karnıyarık,,,2 kaşık bulgur pilavı,,,1 domates,,,1 yeşil biber
Ara 1 bardak acılı şalgam
Akşam 18.30
2 fırında tavuk baget,,,2 dilim patates,,,1 tqbak salata
Su 3 litre
Şimdi kızım cips yiyordu 2 tane alıp koşarak kendimi yatağa attımdaha fazla yememeliyim
14 nisan
İftar- 1 kase yoğurt çorbası, Menemen, 1 kase çoban salatası
Su - 3 litre
Spor
1 saat leslie 900 pn
200 hf haraketi 1200
2400 zıplama 300 pn
Toplam 2400 p
Zipzip-
@hasbeenandgone
@selensu82
Bugün ki menüm kızlar
Sabah
Aç karnına bir bardak limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta haşlama
Salatalık
Dometes
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tatlı kaşığı labne
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı schmad
Çay
1 dilim ekmek
Ara
Kahve şekersiz sütsüz
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 tabak erişte pilavi
Yoğurt
Spor
400 ip atlama
10 tiffany rothe
Su 1.5 lt
Bugün spor çok yapacaktım temizlik yaptim çok yoruldum yapamadim daha
Bunlar hep olağan şeyler boşver görmemezlikten gel senin annen yapıyor benimde eşim yapıyor alıp alıp geliyor sen diyettesin yapmıyorsun evde bizdemi diyetteyiz diyo yesinler napim benden istemesinlerdeGüven ortim atağa geçmemiz lazım da bu ara bizim ev çok tehlikeli annem tantuni yapacakmışkadına bişeyler oldu bana ve diyetime suikast mi düzenliyor acaba
E bende kendimce az yiyorum ama evdekiler rahat durmuyorooooo ne tantunisiiiii dahaaa dur,cumaya var olmaz ben kafayi yiyorum az yiyip spor yapip veremiyorum diye sen tantuniiii diyon
Benim esimde iciyo hergun ama AC karniniza icmeyin yaaaElma sirkesi var suya karıştırıp içeyim kim ne derse yapıyorum zatı migdemde sorun yok çok şükür soğuk su ılık su farkedermi aç karna içsek olurmu ortim
Ben içtiğim zamanlar sıcak suya koyuyorum biraz ılıyınca içiyorum ortim aç karnına daha iyi olur hemde. Yarın başlayalım beraber. Fotoğraf bekliyorum senden sabahElma sirkesi var suya karıştırıp içeyim kim ne derse yapıyorum zatı migdemde sorun yok çok şükür soğuk su ılık su farkedermi aç karna içsek olurmu ortim
Aç karna migdeyi deliyormus.diye duydum.aksam migdem.kotu diye ilaçta içmedim eşimde kızdı.zatin migdeni deleceksin bu gidişle diye içmedim.tabi wc yok bu sabahBenim resimde iciyo hergun ama AC karniniza icmeyin yaaa
Ben daha kahvaltı yapmadım suyumu içe bilirim simdiBen içtiğim zamanlar sıcak suya koyuyorum biraz ılıyınca içiyorum ortim aç karnına daha iyi olur hemde. Yarın başlayalım beraber. Fotoğraf bekliyorum senden sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?