Sabah okudum hadi bakalim insallah ortin birakmaz bu seferZipzip- gordunmu bilmiyorum eskimiş bilezik benle orti olmak istedi bende kabul ettim bu 3.ve son orti olsunmu Saricivcivcikcik beni ders yuzunden ihmal etti cokkk üzüldüm cokkkk baska kollara attım kendimi bakalım buseferki orti beni nerde birakcak
Olsun civcivimi bende birakmam artık ölünceye kadar,dersini çalışsın oda başka bisey istemeyiz napalim kader de buda varmiş allah hayırlı ortiler nasip etsinSabah okudum hadi bakalim insallah ortin birakmaz bu sefer
Saricivcivcikcik ders çalışıyor yoksa ihmal etmezdi burayı
Gecen gün çocuklara kivi çilek muz portakal hepsini blendirdan çektim meyve suyu yaptım ama ben tadını hiç sevmedimÇilek yerken aklıma geldi çileğin diyetteki yerini arastirayim dedim...
1porsiyon çilekte 3.4gr lif bulunurmuş.Metebolizmayi hızlandıran ve iştahı bastıran hormonun salgilanmasini artırır.Çilek ayni zamanda kilo verdiren hormonların duzgun çalışmasına yardimci olur.Çilekte bulun lif sizi uzun sure tok tutar açlık hissini tatmin edeeabur cubur atıştırma isteğini önler sevgili arkadaslar
Sinav eylulde eylulden sonra zayiflamaya gelir o zaman orti olursunuzOlsun civcivimi bende birakmam artık ölünceye kadar,dersini çalışsın oda başka bisey istemeyiz napalim kader de buda varmiş allah hayırlı ortiler nasip etsin
Bende öyle karisik şeyler icemem sut çilek yulaf ezmesi gibi smoothie yapiyorum yada baska sadece muz, yulaf,fistik ezmesi tarçın gibi ozaman güzel oluyoGecen gün çocuklara kivi çilek muz portakal hepsini blendirdan çektim meyve suyu yaptım ama ben tadını hiç sevmedim
Eyluleeee dahaaada var anacim,sisko olurda gelir bende mezun olur burda kalirimSinav eylulde eylulden sonra zayiflamaya gelir o zaman orti olursunuz
Sen o zamanlar korumada olursun insallah
yoğurtlu semizotu benim fikrimdiAkşama tavuk sote yoğurtlu semizotu yapicam evdekilere pilav yarına lahana salatasimi yapsam yoksa bulgursuz kapuskamiyada semizotu yemeğiyle lahana salatası nasıl olur
tavuk yap yanina semizotu salatasi guzel gider,hem omega alirsin hem protein yarin sakin lahana yapma sisersinAkşama tavuk sote yoğurtlu semizotu yapicam evdekilere pilav yarına lahana salatasimi yapsam yoksa bulgursuz kapuskamiyada semizotu yemeğiyle lahana salatası nasıl olur
Bugünde gısgançlik seziyorumyoğurtlu semizotu benim fikrimdihemen calmissin
Aaaa aaaa benmi hiçte öyle yapmam halbukiBugünde gısgançlik seziyorum
Bende lahanadan korkuyorum aslında pırasa lahana bana yaramıyor küçük bi lahana aldım yaparım diye neyse cuma yaparım olmazsa yarın semizotu yemeği firinda mantar yaparımtavuk yap yanina semizotu salatasi guzel gider,hem omega alirsin hem protein yarin sakin lahana yapma sisersin
Kimseden ses seda yoktu ben diyene kadar tmm sende yap sorun yokAaaa aaaa benmi hiçte öyle yapmam halbuki
Kız sadece planladim okadar şaka ettim aksama yapcam suya koydum sadeceKimseden ses seda yoktu ben diyene kadar tmm sende yap sorun yok
İyi geldiyse yapayım bende çok icemem ama burnumu tikayimda iceyimHazır bugün kimse yokken temizlik yapayım bari hala karnimda iş makinaları çalışıyor sanki acayip sesler geliyor dün ayva yedim onunda etkisi ola bilir kabızlığa çok iyi geliyormuş E Elif_Eylul sende dene bide sabahları sirkeli su iç
Iyi gunler canim ❤İyi günler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?