Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah okudum hadi bakalim insallah ortin birakmaz bu sefer
Saricivcivcikcik ders çalışıyor yoksa ihmal etmezdi burayı
Olsun civcivimi bende birakmam artık ölünceye kadar,dersini çalışsın oda başka bisey istemeyiz napalim kader de buda varmiş allah hayırlı ortiler nasip etsin

Gecen gün çocuklara kivi çilek muz portakal hepsini blendirdan çektim meyve suyu yaptım ama ben tadını hiç sevmedim

Olsun civcivimi bende birakmam artık ölünceye kadar,dersini çalışsın oda başka bisey istemeyiz napalim kader de buda varmiş allah hayırlı ortiler nasip etsin
Sinav eylulde eylulden sonra zayiflamaya gelir o zaman orti olursunuz
Sen o zamanlar korumada olursun insallah

Gecen gün çocuklara kivi çilek muz portakal hepsini blendirdan çektim meyve suyu yaptım ama ben tadını hiç sevmedim
Bende öyle karisik şeyler icemem sut çilek yulaf ezmesi gibi smoothie yapiyorum yada baska sadece muz, yulaf,fistik ezmesi tarçın gibi ozaman güzel oluyo

Akşama tavuk sote yoğurtlu semizotu yapicam evdekilere pilav yarına lahana salatasimi yapsam yoksa bulgursuz kapuskami yada semizotu yemeğiyle lahana salatası nasıl olur
yoğurtlu semizotu benim fikrimdi hemen calmissin

Akşama tavuk sote yoğurtlu semizotu yapicam evdekilere pilav yarına lahana salatasimi yapsam yoksa bulgursuz kapuskami yada semizotu yemeğiyle lahana salatası nasıl olur
tavuk yap yanina semizotu salatasi guzel gider,hem omega alirsin hem protein yarin sakin lahana yapma sisersin

tavuk yap yanina semizotu salatasi guzel gider,hem omega alirsin hem protein yarin sakin lahana yapma sisersin
Bende lahanadan korkuyorum aslında pırasa lahana bana yaramıyor küçük bi lahana aldım yaparım diye neyse cuma yaparım olmazsa yarın semizotu yemeği firinda mantar yaparım

İyi geldiyse yapayım bende çok icemem ama burnumu tikayimda iceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…