- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Doğru söylüyorsun illa böyle şeyler oluyor. Ben işyerinde akşama kadar kendimi tutuyorum. Herkes sabah el açması börekler ev yapımı poğaçalar getiriyor ikram ediyorlar yok diyorum yemekhanede mutlaka börek kızartma tarzı bişeyler oluyor almıyorum akşam saatinde yada çay saatlerinde mutlaka tatlı yada abur cubur yiyorlar onada hayır diyorum ama eve gelince artık pes ediyorum galiba en büyük sorunum bu. Hatta kilo almamın başlıca sebebi bu. Çünkü annem yapar yemez o çok iradeli ama bende irade yok.Bunlar hep olağan şeyler boşver görmemezlikten gel senin annen yapıyor benimde eşim yapıyor alıp alıp geliyor sen diyettesin yapmıyorsun evde bizdemi diyetteyiz diyo yesinler napim benden istemesinlerde
İç o zaman ortim hemen 1 bardak. Aslında bende yapmadım içseydim keşe ama şimdi sıcak su olmayabilirBen daha kahvaltı yapmadım suyumu içe bilirim simdi
O ilaçlar alışkanlık yapıyor bence içmediğinde bağırsak kendi görevini tam olarak yerine getirmiyor ortim doğal yollarla hallet bu işi. Sirke çok faydalı, yoğurt mayalıyorsan içine probiyotik koyabilirsin. Lif oranı yüksek beslenebilirsin. Activianın sade şekersiz yoğurtlarından yiyebilirsinAç karna migdeyi deliyormus.diye duydum.aksam migdem.kotu diye ilaçta içmedim eşimde kızdı.zatin migdeni deleceksin bu gidişle diye içmedim.tabi wc yok bu sabah
Ohh mis çok şanslısın o varsa dahada iyi. Karataycılarda hep kendileri yapıyor ve sirke doğal yollardan bağırsakları tedavi ediyorEki Görüntüle 2620016
fattylamb94 ev yapımı doğal elma sirkemde vardı unutmuşum bi akrabamız verdi onu içicem
Evrim hoş geldin...Boy maşallahTekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
Yemede yanında yat
Karnim guruldamaya.basladiOhh mis çok şanslısın o varsa dahada iyi. Karataycılarda hep kendileri yapıyor ve sirke doğal yollardan bağırsakları tedavi ediyor
Filizcim tembellik yapmıyor. Ben de arada bir kullanıyorum. Normale döndükten sonra bırakıyorum o şekilde devam ediyor.Kabizlik için hani Gülümse kullaniyo yaa bende kullaniyorum bekonis diye bitkisel ama genede korkuyorum tembellik yapabilir diye
Tamam ablacim tereddüt te kalıyorum bazenFilizcim tembellik yapmıyor. Ben de arada bir kullanıyorum. Normale döndükten sonra bırakıyorum o şekilde devam ediyor.
bugün tartıldın mı canımNeden tartida pazartesi günü ayni kiloyla cikiyorum halaaa cozemedim dahaaaa neyapmam lazim kafayi yicem karnimdada bir öbek var sanki yardimZipzip-
Evet pazartesiyle ayni canim cok ayaklarim siştiii belki spordan belki ödem olustubugün tartıldın mı canım
Hemen kahvaltını yapKarnim guruldamaya.basladi
Hayırlı sabahlar canım ❤Hayırlı sabahlar kızlar
Tekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?