Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunlar hep olağan şeyler boşver görmemezlikten gel senin annen yapıyor benimde eşim yapıyor alıp alıp geliyor sen diyettesin yapmıyorsun evde bizdemi diyetteyiz diyo yesinler napim benden istemesinlerde
Doğru söylüyorsun illa böyle şeyler oluyor. Ben işyerinde akşama kadar kendimi tutuyorum. Herkes sabah el açması börekler ev yapımı poğaçalar getiriyor ikram ediyorlar yok diyorum yemekhanede mutlaka börek kızartma tarzı bişeyler oluyor almıyorum akşam saatinde yada çay saatlerinde mutlaka tatlı yada abur cubur yiyorlar onada hayır diyorum ama eve gelince artık pes ediyorum galiba en büyük sorunum bu. Hatta kilo almamın başlıca sebebi bu. Çünkü annem yapar yemez o çok iradeli ama bende irade yok.

bizim dağın başına zayıflama kampına gitmemiz gerek ortim

Aç karna migdeyi deliyormus.diye duydum.aksam migdem.kotu diye ilaçta içmedim eşimde kızdı.zatin migdeni deleceksin bu gidişle diye içmedim.tabi wc yok bu sabah
O ilaçlar alışkanlık yapıyor bence içmediğinde bağırsak kendi görevini tam olarak yerine getirmiyor ortim doğal yollarla hallet bu işi. Sirke çok faydalı, yoğurt mayalıyorsan içine probiyotik koyabilirsin. Lif oranı yüksek beslenebilirsin. Activianın sade şekersiz yoğurtlarından yiyebilirsin

Evrim hoş geldin...Boy maşallah
Bedeninle mutlu olman dileğiyle kuzu. Hayırlı olsun diyet maceranda başarılar dilerim.

Spor şişkinlik yapar en fazla 2 saat sonra iner şişlik spordan şişildiğini düşünmüyorum ben 2 haftadır Her gün yapıyorum eliptiği yapan bilir çok yorucudur hiç şişmedim kilom yavaş yavaş gidiyor ama bedenimde her hafta bir kilo vermiş gibi hissediyorum wc sorunu bendede devam ediyor dün cıktım bugün tık yok cumaya kadar çıksam yeter
Benim bu sorun oruç tutunca ve diyete başlayınca başladı ekstra bilet yapmıyorum suyu çok içiyorum

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…