Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltı iyi akşamı çok az yemişsin canım inş. Acıkmazsın
Spor yaptın mı

15 nisan
Sabah
Yarım omlet
5 zeytin
1 çatal helva
4 dilim peynir
Domates
2 dilim ekmek

15 de
1 kupa sütlü nescafe

16 da akşam
1 kase çorba
2 kabak dolması
Salata
Su 2 lt geçti daha da içerim
Yürüyüşe gideceğiz arkadaşımla sosyal mesafesi koruyarak gelince toplu yazarımmm

Bende bitterciyim, güzel menü canim

Spor güzel de zati sabah ekmek var beşamrl sosta da un var di mi cnm bn fırında sebzeyi ditekt baharatlayıp öyle yapıyorum yağlı kağıt üzerinde
Cnm emziriyor musun? Akşam poaça yerine yemek yesen daha iyi olabilir çünkü hamur işi kan şekerini yükseltecektir acıkırsın
İyi spor yok
15 Nisan Çarşamba

Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2620226

Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2620228

45dk 3 mil leslie = 450p
Dört dörtlük herşey
Ekmek şeker helva şeker pirinç şeker
Çok yürü çok cnm

Kızlar yaslarınız kaç
Bence kilo verirken yas çok önemli
37

08.45 bir portakal
12.15 patates yemeği havuç salatası 2 kaşık çorba
15.45 bir armut
18.40 salata, mercimek çorba, komposto kuruyemiş
Bir de öksürüyordum bir çay bardağı sütün içine bir tk bal koyup içtim
Su:1,1 lt
selensu82 happy_mom_
Sabah işe geç kalıyordum o yüzden sıkı kahvaltı yapamadım yine. Boğazım ağrıyor arada öksürüyorum dinleniyorum o yüzden

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım menü güzel

havuç salatası kavrulmamışsa ve kompostoda şeker yoksa fena değil diyelim. Ama öyle değilse olmamış. Geçmiş olsun canım

15 nisan çarşamba
Sabah 10 .00
2 haşlanmış yumurta,,,1 dilim tulum peyniri,,,1 parça sosis

Ara
1 bardak greyfurt ve limon suyu

Akşam16.00
1 tabak ıspanak kavurması,,,4 kaşık kıymalı pirinç pilavı,,, 1 domates,,,1 salatalık

Ara
1 havuç

Su 3 litre birazdan da yoğurt yicem zencefilli

Tamamen wc tartıda 500 Gr fark ediyor bende wc cikmadigim zaman spor da kas şişkinliği 2 saatte geçermiş hocama sormuştum odemde uykusuzluk ve susuluktan olur
Kız be 500 grm bende rahat 1 kilodan fazla fark ediyor ne kadar çok yiyorsam demek

Afiyet olsun canim menun öncelikle güzel ama sosis yerine domates,salata yesen daha guzel olur bence işlenmiş gıdalardan uzak durmak gerekiyor hepimiz adina,bide sende erken aksam yemegi yemissin acikmazsin umarim

Afiyet olsun canim menun öncelikle güzel ama sosis yerine domates,salata yesen daha guzel olur bence işlenmiş gıdalardan uzak durmak gerekiyor hepimiz adina,bide sende erken aksam yemegi yemissin acikmazsin umarim
Kız yemicektim ama kızım yiyince bir lokma aldım acıkıyor gibiyim bitki çayı içiyorum şu.anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…