62.8 ile izne ayrildi cuma ustunde olursa listeye girmek icin 3 ay beklemesi gerekliAkli basina gelir şiskoda olur mutsuzda olur ohhhh gitmicektiii
Oooooo okadanmi yavvvv kötüymüş62.8 ile izne ayrildi cuma ustunde olursa listeye girmek icin 3 ay beklemesi gerekli
Kilo almadan gelirse aliriz :)
Free listeyedemi giremem canım kaptanımKilo alirsa listeye alamayiz ki zaten
Izne ayrilmak iyi degil o yuzdenOooooo okadanmi yavvvv kötüymüş
Free listeye girersin canim hatta cuma bildirimini yapabilirsinFree listeyedemi giremem canım kaptanım
Bence de iyi degilmisIzne ayrilmak iyi degil o yuzden
Freee liste neoluyo goruyorum ama cuma yarışmada onlarin eksileride işe yariyomu pekiFree listeye girersin canim hatta cuma bildirimini yapabilirsin
Güzel kaptanım canım kaptanimFree listeye girersin canim hatta cuma bildirimini yapabilirsin
Gel alvilla yaaa özledik seniFree listeyedemi giremem canım kaptanım
Yarışma için asıl listeye bakiliyo canım ama free listede güzel güzel kilo verebiliyosun sadece sorumluluğun olmuyo liste icinFreee liste neoluyo goruyorum ama cuma yarışmada onlarin eksileride işe yariyomu peki
Afiyet olsun canım sünme peynir ne çok merak ettim. Bi de ölçülerini atabilir misin? Bel ve baseni özellikle benimkilerle karşılaştırayım. Akşam sadece mercimek çorbası içmene bayıldım çünkü çok tok tutuyor gerçekten...15 nisan
09.30
1 yumurtadan Maydonozlu omlet
3 sünme peynir
3 siyah zeytin
2.5 ceviz
13.00
1 kase etli kuru fasulye
200 gr kdr fırında tepsiye kıyma
1 bardak kefir
16.30
3 çilek
18.00
1 kase mercimek çorbası
SU 3 lt
Spor 30 dk pilates 90p
150 crunch 900
100 sn plank 33
1023p
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Aslında bende ayrılmak istemedim canım ama listede olunca sorumluluk istiyo bu karantinada zorlandım listedekileri n hakkına girmek istemedim ❤Gel alvilla yaaa özledik seni ❤
Bende freee listeye gircem ozmaanYarışma için asıl listeye bakiliyo canım ama free listede güzel güzel kilo verebiliyosun sadece sorumluluğun olmuyo liste icin
bende meraktan sormustum çeçil peynir deniyo burda uzun oluyoyaaa ondanmisAfiyet olsun canım sünme peynir ne çok merak ettim. Bi de ölçülerini atabilir misin? Bel ve baseni özellikle benimkilerle karşılaştırayım. Akşam sadece mercimek çorbası içmene bayıldım çünkü çok tok tutuyor gerçekten...
Aman asıl listede kendini daha fazla gayret etmek zorunda hissediyorsun. Bir de bizi gaza getirenBende freee listeye gircem ozmaan
Sorumluluk işte buraya girerken kurallar var zaten herkes buna uysa mutlu mesut olcazAman asıl listede kendini daha fazla gayret etmek zorunda hissediyorsun. Bir de bizi gaza getirenGulumse24 faktörü var tabii Asıl listedeysen kendini salamazsın kızar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?