Aynen öyle canımAman asıl listede kendini daha fazla gayret etmek zorunda hissediyorsun. Bir de bizi gaza getirenGulumse24 faktörü var tabii Asıl listedeysen kendini salamazsın kızar valla
Sağol cnm inşallah yarına dahada düzenli olurafiyet olsun canım
Bugün ki menün daha iyi olmuş sporda çok güzel böyle devam edersen kısa sürede kilolarından kurtulacaksın inşallah
Sayende ölçeyim kendimi didim hayatımda hiç ölçmedimAfiyet olsun canım sünme peynir ne çok merak ettim. Bi de ölçülerini atabilir misin? Bel ve baseni özellikle benimkilerle karşılaştırayım. Akşam sadece mercimek çorbası içmene bayıldım çünkü çok tok tutuyor gerçekten...
maşallah cnm sporun çok iyi kaç kilosun şimdiBugün çok koşturdum
Sporu da çok yapmaya çalıştım
Yırtındım tabiri caizse☺☺☺
Umarım cuma ya yansır
Afiyet olsun canimHayırlı akşamlar kızlar. Bugünün menüsü
Eki Görüntüle 2620349
Çok güzel canım afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar. Bugünün menüsü
Eki Görüntüle 2620349
Tamamdır. Hedefimize ulaştık dağılın arkadaşlar artık rahat uyuyabilirizSayende ölçeyim kendimi didim hayatımda hiç ölçmedim
Bel 70
Basen 92
Bacağımen en üst kalın noktası 52 imişEki Görüntüle 2620358
Baskılara dayanamayıp peynirimi ifşalıyorum arkadaşlar
Ama niye bn kendi ölçümü yazıyorum ki kurban olarak herkeşler yazsınTamamdır. Hedefimize ulaştık dağılın arkadaşlar artık rahat uyuyabiliriz
77.4 düm canımmaşallah cnm sporun çok iyi kaç kilosun şimdi
Şaka kız şaka...sabah ölçtüm zaten yazacaktım sana göğüs 88 bel 73-74 basen 92 bacağın en geniş kısmı 53. Kızlar bi şey söylücem bazılarınız instagramda bi kadın takip ediyor hani 39 yaş 2 sezaryenli 300 küsur lira istiyor aylık..üye olsam mı acaba?Ama niye bn kendi ölçümü yazıyorum ki kurban olarak herkeşler yazsın
Hadi bakalım srn kaçsın minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?