Alıcı değilim, bakıcıyımSen
Sadece bakmakla yetin ordan
Biliyorum, hep okuyorum ki siziYarından itibaren menu mu paylassan acaba
Menuleride burda paylasiyoruz artik
Spor puanlarimizda guzel
Kaptanın dediğin gibi hazir ol menü paylasiyosun bakalim neler yiyooo negoAlıcı değilim, bakıcıyım
Sofraya oturuyor mu ki nego, hep ayak üstüKaptanın dediğin gibi hazir ol menü paylasiyosun bakalim neler yiyooo nego
Biliyorum da belki ikna ederim dedimBiliyorum, hep okuyorum ki sizi
Menü paylaşmak
Spor bir başlasam.
Ramazan geliyor şükür ki, onda daha iradeli oluyorum
Ramazanda spor yapan varmikiii nasil olur acaba hiccc yapmadim ben calisiyodum diye yemek sonrasi yürüyüş yapiyodum sadeceBiliyorum da belki ikna ederim dedim
Spora benim de başlamam lazım cok yemek yiyemiyorum ama hareketsizlik cok kotu evde
Ramazana da az kaldi bakalim eskiden ramazanda kilo alirdim ama 2-3 yildir kilomu koruyorum yada kilo veriyorum
Ayak ustu daha cok kilo alirsin canimSofraya oturuyor mu ki nego, hep ayak üstü
Gecen senede ramazanda da kaptanlık yapiyordumRamazanda spor yapan varmikiii nasil olur acaba hiccc yapmadim ben calisiyodum diye yemek sonrasi yürüyüş yapiyodum sadece
Almıyorum da vermiyorum da canım. 71 72 arası kilomAyak ustu daha cok kilo alirsin canimkac kiloydun kiii acaba ben bilmiyorumda
Maşallah sana canim sana yetişcem geçcem seni sende halaaaa ordan bakmaya devam et olurmu tatlimAlmıyorum da vermiyorum da canım. 71 72 arası kilom
Sahur da hurma yoğurt yiyerek 3 yıldır ramazan da kilo verdim hepBiliyorum da belki ikna ederim dedim
Spora benim de başlamam lazım cok yemek yiyemiyorum ama hareketsizlik cok kotu evde
Ramazana da az kaldi bakalim eskiden ramazanda kilo alirdim ama 2-3 yildir kilomu koruyorum yada kilo veriyorum
Ben yapardım, mesela iftara 1 saat kala kısa leslieRamazanda spor yapan varmikiii nasil olur acaba hiccc yapmadim ben calisiyodum diye yemek sonrasi yürüyüş yapiyodum sadece
Hiç belli olmaz oMaşallah sana canim benim sana yetişcem geçcem seni sende halaaaa ordan bakmaya devam et olurmu tatlim
Vayyyyy beeeee rahatlik heeeee bende keske o rahatlığa erissem ama olmuyoHiç belli olmaz okilomu göstermemenin rahatlığı var bende
Demek ki sen kilonu gösteriyorsunVayyyyy beeeee rahatlik heeeee bende keske o rahatlığa erissem ama olmuyo
Boyumuz kisa deyince kiziyonn sonra bak boy olunca kilolarini sakliyorlarVayyyyy beeeee rahatlik heeeee bende keske o rahatlığa erissem ama olmuyo
Kim de boy var bende kısayımBoyumuz kisa deyince kiziyonn sonra bak boy olunca kilolarini sakliyorlar
Aman sanki cüce gibiymisik davranmayinyaaaaBoyumuz kisa deyince kiziyonn sonra bak boy olunca kilolarini sakliyorlar
Çekmiş olabilirim, her doğum da bir cm kısalıyormuşuz ya2cm uzunsun gene bizden
2 cm 2 cm dirKim de boy var bende kısayım1.60 cık
Yok yok boyumu seviyorum daha uzun ya da kisa olmak istemezdim ama burda 1.70 leri gorunce psikolojim bozuluyoAman sanki cüce gibiymisik davranmayinyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?