Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarından itibaren menu mu paylassan acaba
Menuleride burda paylasiyoruz artik
Spor puanlarimizda guzel
Biliyorum, hep okuyorum ki sizi
Menü paylaşmak
Spor bir başlasam.
Ramazan geliyor şükür ki, onda daha iradeli oluyorum

Biliyorum, hep okuyorum ki sizi
Menü paylaşmak
Spor bir başlasam.
Ramazan geliyor şükür ki, onda daha iradeli oluyorum
Biliyorum da belki ikna ederim dedim
Spora benim de başlamam lazım cok yemek yiyemiyorum ama hareketsizlik cok kotu evde
Ramazana da az kaldi bakalim eskiden ramazanda kilo alirdim ama 2-3 yildir kilomu koruyorum yada kilo veriyorum

Spora benim de başlamam lazım cok yemek yiyemiyorum ama hareketsizlik cok kotu evde
Ramazana da az kaldi bakalim eskiden ramazanda kilo alirdim ama 2-3 yildir kilomu koruyorum yada kilo veriyorum
Ramazanda spor yapan varmikiii nasil olur acaba hiccc yapmadim ben calisiyodum diye yemek sonrasi yürüyüş yapiyodum sadece

Ramazanda spor yapan varmikiii nasil olur acaba hiccc yapmadim ben calisiyodum diye yemek sonrasi yürüyüş yapiyodum sadece
Gecen senede ramazanda da kaptanlık yapiyordum
Spor yapan cok fazla olmuyordu ya da iftardan sonra spor yapiliyordu
Düşünüyorum da zaman ne çabuk gecmis yaa

Sahur da hurma yoğurt yiyerek 3 yıldır ramazan da kilo verdim hep
Günlük hareket var ama o spor yerine geçmiyor işte :/
Ben yapardım, mesela iftara 1 saat kala kısa leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…