Benim tartıda.fazla tartiyor beyinsiz boş yumos şisesine su doldurdum.3 lt önce onu tartiyorum tartinin üzerinde bekletiyorum kendi kendini resetliyor sonra 3.3 gösterince tartiliyorum yoksa önce 3. Lt 4.8 tartiyo aklimi yedirecek bana önce ben çıksamBaya iyi vermişsinSu şişesiyle tartının doğruluğunu deneyebilirsin. 5 litrelik su 5.1 kg falan yapıyor galiba
Bence devam etme detoks sağlıklı birşey değil sadece kilon durdugunda vücudu şaşırtmak için yaparsın ama şimdi yapma daha yeni basladin düzenini oturt ilerleyen zamanlarda takilirsan yaparsın şimdi doğru değilBen yine devam ederim cnm
Aslında Canim diyorum sabah öğlen akşam yemeğimi yine yiyeyim ara öğün diye içeyim böyle nasıl olurBence devam etme detoks sağlıklı birşey değil sadece kilon durdugunda vücudu şaşırtmak için yaparsın ama şimdi yapma daha yeni basladin düzenini oturt ilerleyen zamanlarda takilirsan yaparsın şimdi doğru değil
Öyle insanın psikolojisi bozulur be + görünceBenim tartıda.fazla tartiyor beyinsiz boş yumos şisesine su doldurdum.3 lt önce onu tartiyorum tartinin üzerinde bekletiyorum kendi kendini resetliyor sonra 3.3 gösterince tartiliyorum yoksa önce 3. Lt 4.8 tartiyo aklimi yedirecek bana önce ben çıksam
Hiç bir faydası olmaz süt detoksu sadece sıvı şeyler alınarak yapılır katı gıdalar yasak detoks da bide sütten calori almış olacaksin ekstradanAslında Canim diyorum sabah öğlen akşam yemeğimi yine yiyeyim ara öğün diye içeyim böyle nasıl olur
Yani önce şişeyi tartmasam aynen dediğin gibi alıp yere çalarım.tartiyiÖyle insanın psikolojisi bozulur be + görünce
120cektim,squat,500ip ağladım,200j.j yaptim daha sonra yapcam boosted dedim kahve yapcam simdi sende geldiysen birlikte icelimAzcik mekik çekim gelim kimse yok
Bizimkide yanlış olsa keşkeYani önce şişeyi tartmasam aynen dediğin gibi alıp yere çalarım.tartiyi
Ağladım ne acaba120cektim,squat,500ip ağladım,200j.j yaptim daha sonra yapcam boosted dedim kahve yapcam simdi sende geldiysen birlikte icelimekmek atçam bakalim firina bu sefer ay çekirdeği koydum icine
Ben bütün gün ev islerimi, yemeklerimi yapiyorum, sonra bütün yazdigim sporları yapiyorum ve tisortum su gibi oluyo duşa girip günü kapatiyorumKızlar gün içinde nasıl spor yapıyorsunuz ? Yapınca terlemiyor musunuz ? Ben o yüzden hep duş öncesine denk getiriyorum. Duşuda gece aldığım için halim kalmıyor spora
He tamam sizde benim gibiymişsiniz. Çünkü bazıları gün içinde sürekli spor yapıyor. Mesela leslie yapıyor sonra işlerini halledip mekik çekiyor gibiBen bütün gün ev islerimi, yemeklerimi yapiyorum, sonra bütün yazdigim sporları yapiyorum ve tisortum su gibi oluyo duşa girip günü kapatiyorum
Ben terliyorum ama öyle bütün vuxudu terleyen biri degilimdir yuzummteeliyo siliyorum ve kurulayinca öyle kokunyapmadigi icin hergün dus almiyorum zira öyle bir zorunluluk hissetsem spor yapmamyi tercoh ederim cünki hem spor hem dus buna vakit bulamamKızlar gün içinde nasıl spor yapıyorsunuz ? Yapınca terlemiyor musunuz ? Ben o yüzden hep duş öncesine denk getiriyorum. Duşuda gece aldığım için halim kalmıyor spora
Basenlerim.hic terlemiyor sadece yuzum ensem ve sırtım terliyorBen bütün gün ev islerimi, yemeklerimi yapiyorum, sonra bütün yazdigim sporları yapiyorum ve tisortum su gibi oluyo duşa girip günü kapatiyorum
Yakınmışızhosbulduum canim
hayir ya yapmadim 73,4 ciktim canim o sekilde yazalim bakalim haftaya ne oluyo
Dortmunddayiz biz cok tesekkürederim hisbuldum
Ben mecbur her gün duş alıyorum bazen o kadar zor geliyor kiBen terliyorum ama öyle bütün vuxudu terleyen biri degilimdir yuzummteeliyo siliyorum ve kurulayinca öyle kokunyapmadigi icin hergün dus almiyorum zira öyle bir zorunluluk hissetsem spor yapmamyi tercoh ederim cünki hem spor hem dus buna vakit bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?