Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baya iyi vermişsin Su şişesiyle tartının doğruluğunu deneyebilirsin. 5 litrelik su 5.1 kg falan yapıyor galiba
Benim tartıda.fazla tartiyor beyinsiz boş yumos şisesine su doldurdum.3 lt önce onu tartiyorum tartinin üzerinde bekletiyorum kendi kendini resetliyor sonra 3.3 gösterince tartiliyorum yoksa önce 3. Lt 4.8 tartiyo aklimi yedirecek bana önce ben çıksam

Ben yine devam ederim cnm
Bence devam etme detoks sağlıklı birşey değil sadece kilon durdugunda vücudu şaşırtmak için yaparsın ama şimdi yapma daha yeni basladin düzenini oturt ilerleyen zamanlarda takilirsan yaparsın şimdi doğru değil

Aslında Canim diyorum sabah öğlen akşam yemeğimi yine yiyeyim ara öğün diye içeyim böyle nasıl olur

Öyle insanın psikolojisi bozulur be + görünce

Aslında Canim diyorum sabah öğlen akşam yemeğimi yine yiyeyim ara öğün diye içeyim böyle nasıl olur
Hiç bir faydası olmaz süt detoksu sadece sıvı şeyler alınarak yapılır katı gıdalar yasak detoks da bide sütten calori almış olacaksin ekstradan

Azcik mekik çekim gelim kimse yok
120cektim,squat,500ip ağladım,200j.j yaptim daha sonra yapcam boosted dedim kahve yapcam simdi sende geldiysen birlikte icelim ekmek atçam bakalim firina bu sefer ay çekirdeği koydum icine

120cektim,squat,500ip ağladım,200j.j yaptim daha sonra yapcam boosted dedim kahve yapcam simdi sende geldiysen birlikte icelim ekmek atçam bakalim firina bu sefer ay çekirdeği koydum icine
Ağladım ne acaba

Kızlar gün içinde nasıl spor yapıyorsunuz ? Yapınca terlemiyor musunuz ? Ben o yüzden hep duş öncesine denk getiriyorum. Duşuda gece aldığım için halim kalmıyor spora
Ben bütün gün ev islerimi, yemeklerimi yapiyorum, sonra bütün yazdigim sporları yapiyorum ve tisortum su gibi oluyo duşa girip günü kapatiyorum

Ben bütün gün ev islerimi, yemeklerimi yapiyorum, sonra bütün yazdigim sporları yapiyorum ve tisortum su gibi oluyo duşa girip günü kapatiyorum
He tamam sizde benim gibiymişsiniz. Çünkü bazıları gün içinde sürekli spor yapıyor. Mesela leslie yapıyor sonra işlerini halledip mekik çekiyor gibi

Kızlar gün içinde nasıl spor yapıyorsunuz ? Yapınca terlemiyor musunuz ? Ben o yüzden hep duş öncesine denk getiriyorum. Duşuda gece aldığım için halim kalmıyor spora
Ben terliyorum ama öyle bütün vuxudu terleyen biri degilimdir yuzummteeliyo siliyorum ve kurulayinca öyle kokunyapmadigi icin hergün dus almiyorum zira öyle bir zorunluluk hissetsem spor yapmamyi tercoh ederim cünki hem spor hem dus buna vakit bulamam

Ben mecbur her gün duş alıyorum bazen o kadar zor geliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…