- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gunaydin canim ❤günaydın kizlar
Bende bazen 2gunluk yemek yapiyorum ama nedense hepsi yiyooo hepsini bitiriyolar,tekrar dusunmek zorunda kaliyorum ben hafif gecirecegim kesinde eve neyaparim dusuneyimBeyinde ben sorayım ne pişireceksiniz bugün
Benim dünden çorbam var
Mantar tavuk sote bulgur pilavı salata ayran
Cocuklarinda tatlısı var tatlı yapmam
Bugün büyük temizlik yapicam spor yapmayı düşünmüyorum dün yaptım yinede belli olmaz bakayım
Millet evde ne temizliği yahu yine olacak aynısı ben yarına bıraktım temizligi hepsi ayrı odada ben mutfakta akşama kadar heryer batıyorBeyinde ben sorayım ne pişireceksiniz bugün
Benim dünden çorbam var
Bugün büyük temizlik yapicam spor yapmayı düşünmüyorum dün yaptım yinede belli olmaz bakayım
Fırında tavuk patates pilav domates çorbası salataBeyinde ben sorayım ne pişireceksiniz bugün
Benim dünden çorbam var
Düşünmekten beynimizi yiyoruz zatın yemeğe yer kalmıyor şahsenBende bazen 2gunluk yemek yapiyorum ama nedense hepsi yiyooo hepsini bitiriyolar,tekrar dusunmek zorunda kaliyorum ben hafif gecirecegim kesinde eve neyaparim dusuneyim
Anneeeee karnim acikti,anneeeee neyapcan,anneeeee onumu yapsan,bitaraftan anneeee memiiiiii diyo sıyırcamDüşünmekten beynimizi yiyoruz zatın yemeğe yer kalmıyor şahsen
Eşimin aldığı bir kitap cnm çok kötü boşverİyi geceler canım Allah rahatlık versin ne okuyorsun bakalım yazarı kim
Kuzum sen niye sabah tost yiyip akşam kurabiye yedin18 Nisan
Saat 09.00 Sabah 2 kaşık tavuklu pilav (çocuktan kalmış çöpe gitmesin diye) çeyrek ayva, az peynir, ceviz, yarım kaşarlı tost
Saat 14.00 çorba, yeşil mercimek yemeği bir portakal
Saat 16.20 bir kase çorba
Saat 18.00 yarım acıbadem kurabiyesi, bir haşlanmış yumurta, yarım küçük ayva
1,1 lt su
selensu82 @happy_mom_
Günaydın kızlar hemen menümü de yazayım kızım uyanmadan
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta,,,2 dilim beyaz peynir,,,1 dilim ekmek,,,1 form çayı
Ara
Sade türk kahvesi
Ara
Nescafe,,,1 avuç fıstık
Akşam 17.30
Tavuk mangal 6 kelebek( biraz fazla oldu ama çok seviyordum ekmeksiz bu kadar frenleyebildim kendim) ,,,1 tabak salata,,, köz biber,,,1 bardak şalgam
Yarım bardak gazoz
Su 3 litre
18 Nisan
Saat 09.00 Sabah 2 kaşık tavuklu pilav (çocuktan kalmış çöpe gitmesin diye) çeyrek ayva, az peynir, ceviz, yarım kaşarlı tost
Saat 14.00 çorba, yeşil mercimek yemeği bir portakal
Saat 16.20 bir kase çorba
Saat 18.00 yarım acıbadem kurabiyesi, bir haşlanmış yumurta, yarım küçük ayva
1,1 lt su
selensu82 @happy_mom_
Gunaydin.ablacim.Günaydın herkese mutlu pazarlar
Günaydın canim ❤Günaysın fıstıklar
Günaydin canim ❤Günaydınnn
Merak ediyorum ne kadar kalori aliyormussun aksam bizimledr paylasBenim kilomda 1762 kalori almam gerekiyomus ondan az yemeye çaliscam bakalim bugun, kalori hesabi indirdim neyediysem hesaplicam
Gunaydin ablacim ❤Günaydın herkese mutlu pazarlar
Tamam canim merak ediyorum bende,bugun hafif gecerde yarin yemekler nekadar kalori merak ediyorum ondan indirdim zaten fazlaysa çıkartırım menumden biseyleriGünaydın canim ❤
Günaydin canim ❤
Merak ediyorum ne kadar kalori aliyormussun aksam bizimledr paylas
Gunaydin ablacim ❤
Ben ilk diyete başladığımda 1800 calori vermişti günlük şimdi kaçcalori almam lazim acabaBenim kilomda 1762 kalori almam gerekiyomus ondan az yemeye çaliscam bakalim bugun, kalori hesabi indirdim neyediysem hesaplicam
Bak bakalim bana 1762dediBen ilk diyete başladığımda 1800 calori vermişti günlük şimdi kaçcalori almam lazim acaba
Ben de fat secret var yediklerimi yazıyorum boyum 168,1800 kalori diyor ama bn hiç o kdr yemedimBenim kilomda 1762 kalori almam gerekiyomus ondan az yemeye çaliscam bakalim bugun, kalori hesabi indirdim neyediysem hesaplicam
Bende dun indirdim merak ettim biyerde belki hata yapiyorumdur ordan hesaplarimBen de fat secret var yediklerimi yazıyorum boyum 168,1800 kalori diyor ama bn hiç o kdr yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?