- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cumaya daha var yapta ye biran önceBen tavuk görmek istemiyorum tadı tuzu hiç yok göğüs daha beter yağsız birde yerken insanı boğuyor resmen ne hayallerle yapıyorum ama severek yemiyorum kapuskayi çok severim.geçen markette lahana gördüm dayanamadım.aldim hala duruyor beni şişiriyor kapuskayi çok özledim yapsam aslında
Bu ramazan kismetse çokk yemek taraftarı değilim inşallah diyeyim genede duzenli sekilde götürmeyi planliyorumValla Ramazan'da iradeli olursak gayet güzel ariniriz gibime geliyor detoksa çok girme bence düzenimizi bozmayalim yinede sen bilirsin canım
Selam canimSelam kızlar
Yarın yapicam kıymalı Bulgurlu bol.acili kafaya koydum.detoks olur banadaCumaya daha var yapta ye biran önce
Aleyküm selam.hos geldinSelam kızlar
İlaci kullansana bak ben cumartesi çıktım.hala cikamadim sabah artı geldim bugün eşim aldı sağolsun gece yatarken içicem sabah ins bütün siskinligim.gider afedersin karnimda. Sabahtan beri gaz sancısı var wc de çıkamayınca sancım çok oldu hiç bişey yiyemedim sadece süt ve elma yedim bugün o yüzden menüde yok ortadaBu ramazan kismetse çokk yemek taraftarı değilim inşallah diyeyim genede duzenli sekilde götürmeyi planliyorumbakalım gorucez ilk gunde tartı günü kiloyu etkiler mi sabah cikamazsam wcye bilemedim cunku ilksahur
Kız ilacim bittiiiİlaci kullansana bak ben cumartesi çıktım.hala cikamadim sabah artı geldim bugün eşim aldı sağolsun gece yatarken içicem sabah ins bütün siskinligim.gider afedersin karnimda. Sabahtan beri gaz sancısı var wc de çıkamayınca sancım çok oldu hiç bişey yiyemedim sadece süt ve elma yedim bugün o yüzden menüde yok ortada
Kizzzz oyun habalarinda.beni niye cagirmadin bende açar oynarım sofra falan toplarken sarı bezi mendil yaparım tey teyyyySabah uynaınca limonlu su
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilşm beyaz peynir,,,3 patatse kız, 1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,1 avuç fıstık
Akşam 17.30
1 tabak patlıcan tava,,,1 tabak salata
Ara
Nescafe,,,2 salatalık,,3 kuru erik
Şimdi yoğurt kürü yedim
Su 3 litreyi geçmiştir herhalde
Spor 45 dk leslie 25 dk oyun havası hareketliZipzip-
Bende 89 ağustos doğumluyumbende 87 ağustos doğumluyum yaşlandık
Resmini şetsem olmamıKız ilacim bittiiiversene banada,yarin aldircam kismetse yoksa bu hafta patlarim sanirsam
afiyet olsun canim,patlıcan tava nasil merak ettimdeee bildigin patlican yemegimiSabah uynaınca limonlu su
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilşm beyaz peynir,,,3 patatse kız, 1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,1 avuç fıstık
Akşam 17.30
1 tabak patlıcan tava,,,1 tabak salata
Ara
Nescafe,,,2 salatalık,,3 kuru erik
Şimdi yoğurt kürü yedim
Su 3 litreyi geçmiştir herhalde
Spor 45 dk leslie 25 dk oyun havası hareketliZipzip-
Sen 89 lumusun Allah'ım.ben bugün şok tan şoka.giriyorum ben ne ara yaşlandım Allah'ımBende 89 ağustos doğumluyum
Hahahahahha valla leslie yapıyordum tam bitmeye yakın kızım geldi küçük uyandı derken baltım telefon elinde açmış bitirmedim sporu iyice terleyene kadar oynadım zılgıtlar filan havada uçuyordu sonra kendimi duşa zor attımKizzzz oyun habalarinda.beni niye cagirmadin bende açar oynarım sofra falan toplarken sarı bezi mendil yaparım tey teyyyy
senimi kircam yolla gelsin resimle idare edeyim bu haftaResmini şetsem olmamıo benim veli nigmetim ama
Evet canım patlıcan yemeği etli domatesli biberli filan bizim burda tava derizafiyet olsun canim,patlıcan tava nasil merak ettimdeee bildigin patlican yemegimi
Valla spordan iyi geliyor bana halay çekmek her tür olur roman halayHahahahahha valla leslie yapıyordum tam bitmeye yakın kızım geldi küçük uyandı derken baltım telefon elinde açmış bitirmedim sporu iyice terleyene kadar oynadım zılgıtlar filan havada uçuyordu sonra kendimi duşa zor attım
Bende 83 ben senden daha yaşlıyım ozamanSen 89 lumusun Allah'ım.ben bugün şok tan şoka.giriyorum ben ne ara yaşlandım Allah'ım
Kız niye şaşırıyorsun çok mu büyük gösteriyorumSen 89 lumusun Allah'ım.ben bugün şok tan şoka.giriyorum ben ne ara yaşlandım Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?