Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumaya daha var yapta ye biran önce

Valla Ramazan'da iradeli olursak gayet güzel ariniriz gibime geliyor detoksa çok girme bence düzenimizi bozmayalim yinede sen bilirsin canım
Bu ramazan kismetse çokk yemek taraftarı değilim inşallah diyeyim genede duzenli sekilde götürmeyi planliyorum bakalım gorucez ilk gunde tartı günü kiloyu etkiler mi sabah cikamazsam wcye bilemedim cunku ilksahur

Bu ramazan kismetse çokk yemek taraftarı değilim inşallah diyeyim genede duzenli sekilde götürmeyi planliyorum bakalım gorucez ilk gunde tartı günü kiloyu etkiler mi sabah cikamazsam wcye bilemedim cunku ilksahur
İlaci kullansana bak ben cumartesi çıktım.hala cikamadim sabah artı geldim bugün eşim aldı sağolsun gece yatarken içicem sabah ins bütün siskinligim.gider afedersin karnimda. Sabahtan beri gaz sancısı var wc de çıkamayınca sancım çok oldu hiç bişey yiyemedim sadece süt ve elma yedim bugün o yüzden menüde yok ortada

Sabah uynaınca limonlu su

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilşm beyaz peynir,,,3 patatse kız, 1 dilim ekmek,,, form çayı

Ara
Türk kahvesi,,,1 avuç fıstık

Akşam 17.30
1 tabak patlıcan tava,,,1 tabak salata

Ara
Nescafe,,,2 salatalık,,3 kuru erik

Şimdi yoğurt kürü yedim

Su 3 litreyi geçmiştir herhalde

Spor 45 dk leslie 25 dk oyun havası hareketli Zipzip-

Kız ilacim bittiii versene banada,yarin aldircam kismetse yoksa bu hafta patlarim sanirsam

Kizzzz oyun habalarinda.beni niye cagirmadin bende açar oynarım sofra falan toplarken sarı bezi mendil yaparım tey teyyyy

afiyet olsun canim,patlıcan tava nasil merak ettimdeee bildigin patlican yemegimi

Kizzzz oyun habalarinda.beni niye cagirmadin bende açar oynarım sofra falan toplarken sarı bezi mendil yaparım tey teyyyy
Hahahahahha valla leslie yapıyordum tam bitmeye yakın kızım geldi küçük uyandı derken baltım telefon elinde açmış bitirmedim sporu iyice terleyene kadar oynadım zılgıtlar filan havada uçuyordu sonra kendimi duşa zor attım

Valla spordan iyi geliyor bana halay çekmek her tür olur roman halay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…