Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün biraz daha geç yattım ama saçma sapan rüyalar bırakmadı uyuyayım yine erken kalktım
Ben gene karga şeysini yemeden kalktim ayaklarim agriyoo, 8de kahvalti yaptim ilk defa,kahvaltıda 1haslama yumurta,yulaf lapasi

Ben gene karga şeysini yemeden kalktim ayaklarim agriyoo, 8de kahvalti yaptim ilk defa,kahvaltıda 1haslama yumurta,yulaf lapasi
Yulaf lapasini sevmedim pek damak zevkime uymadı geçen gün yaptım meyveler üzerindeki süslemeler bitince yemek istemedim

Yulaf lapasini sevmedim pek damak zevkime uymadı geçen gün yaptım meyveler üzerindeki süslemeler bitince yemek istemedim
Bende cok sevmemde dun yapinca fazla olmus 2kaseye boldum ziyan olmasin diye yedim

Sizden bana fırsat kalmıyor BDV yıkılıyo zatı hamilemiyim çift çizgi varmı diye virüs bitsin nüfus patlamasi olacak zatı ben eksik kalım anacim
valla allah anama versin bana vermesin daha çocuk
Tögbe anama da vermesin cocuklarım herşeyim çok kilo almasam birde 3 ü de sezeryan olmasaydı bir tane daha isterdim istemeklede olmuyor allahın dediği oluyor son prensesim sürpriz oldu iyi kide oldu

Allah gozunu doyursun benim ikinciye gözüm kesmiyo sen 4 diyon aklinimi yedin bacım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…