Sizden bana fırsat kalmıyorney kız planların çocuk mu yapacaksın aklıma ilk o geldi nedense
Kız sen dün oruçlu oruçlu misafirmi kabul ettin22 nisan
İftar- yarım kase k.mercimek çorbası, 3 yk bulgur pilavı, ızgara tavuk but 2 adet, 1 kase çoban salata.
Su 2.5 litre
Spor
Leslie 30 dk 450 pn
200 jj 1600
50 mekik 400 pn
Toplam 2450 pn
Zipzip-
@hasbeenandgone
@selensu82
Gunaydin canim ❤Gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
Gecmisi okuyayim dedim 20 sayfa vardiKaptanda geliyordu sessiz sedasiz
Telefon susmuyordu bildirimden
Ben gene karga şeysini yemeden kalktim ayaklarim agriyoo, 8de kahvalti yaptim ilk defa,kahvaltıda 1haslama yumurta,yulaf lapasiBugün biraz daha geç yattım ama saçma sapan rüyalar bırakmadı uyuyayım yine erken kalktım
Sorma bende güle oynaya okudum okumasamGecmisi okuyayim dedim 20 sayfa vardi
Yulaf lapasini sevmedim pek damak zevkime uymadı geçen gün yaptım meyveler üzerindeki süslemeler bitince yemek istemedimBen gene karga şeysini yemeden kalktim ayaklarim agriyoo, 8de kahvalti yaptim ilk defa,kahvaltıda 1haslama yumurta,yulaf lapasi
Bende cok sevmemde dun yapinca fazla olmus 2kaseye boldum ziyan olmasin diye yedimYulaf lapasini sevmedim pek damak zevkime uymadı geçen gün yaptım meyveler üzerindeki süslemeler bitince yemek istemedim
valla allah anama versin bana vermesin daha çocukSizden bana fırsat kalmıyorBDV yıkılıyo zatı hamilemiyim çift çizgi varmı diye virüs bitsin nüfus patlamasi olacak zatı ben eksik kalım anacim
Afiyet olsun canimSporumu yaptım
Duşumu aldım
Missler gibi koktum
Kahvaltı zamanı grş
Allah gozunu doyursun benim ikinciye gözüm kesmiyo sen 4 diyon aklinimi yedin bacım senvalla allah anama versin bana vermesin daha çocuk
Tögbe anama da vermesin cocuklarım herşeyim çok kilo almasam birde 3 ü de sezeryan olmasaydı bir tane daha isterdim istemeklede olmuyor allahın dediği oluyor son prensesim sürpriz oldu iyi kide oldu
Spordan sonra yemek içmek direk kilo yapar 2 saat sonra yemeye basla hata yaparsın boşuna spor yapmış olursunSporumu yaptım
Duşumu aldım
Missler gibi koktum
Kahvaltı zamanı grş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?