Gunaydin ablacim❤Günaydın herkese
Sahura kadar planını uyguladin uyguladınYok ben sahura kadar oturmazsam Ramazan'ın tadı olmaz sahuru beklemek ayrı güzel iftarı telaşlı.beklemek.ayri güzel ramazan ayı uyku ayı degilki kendimce planlarım var belkim
Canım benim çok üzüldüm. Neyse ki atlatmış yavrum. İnşallah çabucak iyileşir.Merhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Dün akşam bi ateşlendi bayılır gibi oldu ölçtüm 40.3 çok korktum saat 19.00 dan 12.00 a kadar düşüremedik en düşük 38.5 sonra yine cikiyo zaten cikarcikmaz gözleri kayıp bayilcak gibi oluyo hastaneye götürdük serum takıldı iğne yaptılar cok şükür şuan iyi ve bugün hiç çıkmadi ateşi aklımdan türlü türlü şeyler geçti ateşi düşmuyo o yaramaz canavar gibi çocuk bayik bayik bakıyo eşimle birbirimize bakıyoruz oda korkuyo ama soyleyemiyo bisey beni alevlendirmemek icin . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın gece yaşadığım o saatler sanki yıl gibiydi
8.30 yaptım sporu gulooSpordan sonra yemek içmek direk kilo yapar 2 saat sonra yemeye basla hata yaparsın boşuna spor yapmış olursun
kalabalık aile güzeldir canım cocuklarıda çok severim kızım 19 aylık oldu büyüyor minnoş küçük bebek hep olacak bir evin içindeAllah gozunu doyursun benim ikinciye gözüm kesmiyo sen 4 diyon aklinimi yedin bacım sen
Aşiret kur bacım 60 kadar yolu var torunlarinla büyütürsünkalabalık aile güzeldir canım cocuklarıda çok severim kızım 19 aylık oldu büyüyor minnoş küçük bebek hep olacak bir evin içinde
Bende olsam hoşnut olmam regl zamanında bile sahur yaparim iftara kadar hiç bişey yemem sadece yemeklerin tuzuna bakarım iftarda herkesle sofraya otururum tek başına sahurmu olurBugün çok işim var ondanda sporu aradan çıkardım evi temizliycem biraz açma poğaça yapıcam hem cocuklar yer hem eşim sahur yapar birazda buzluğa atarım bugün sahur yaparım sonraki günlerde düşünmüyorum
Kalkar suyumu içer niyet ederim
Eşim pek hoşnut değil yalnız bu durumdan
Güzel fikirAşiret kur bacım 60 kadar yolu var torunlarinla büyütürsün
o da öyle diyor bakalım ne ederizBende olsam hoşnut olmam regl zamanında bile sahur yaparim iftara kadar hiç bişey yemem sadece yemeklerin tuzuna bakarım iftarda herkesle sofraya otururum tek başına sahurmu olur
Yarın akşam 4+5 gibi olursa iyi olur kaptanımız da paylaşır listeyiNe zaman tartilcaz sahura kalkınca mi
Carsamba. Menü Sabah
Mantarli sucuklu yunurta
Peynir zeytin salatalik domates
15.0Ara türk kahvesi 1 kuruincir
17.30
Salata köfte
4km 45 kosubanndinda yürüyüs 500 ip
100 bacak 100 kol hareketleriZipzip- fattylamb94
Afiyet olsun canım. Güzel menü.Carsamba. Menü Sabah
Mantarli sucuklu yunurta
Peynir zeytin salatalik domates
15.0Ara türk kahvesi 1 kuruincir
17.30
Salata köfte
4km 45 kosubanndinda yürüyüs 500 ip
100 bacak 100 kol hareketleriZipzip- fattylamb94
Ben oruç tutamicam sayiYarın akşam 4+5 gibi olursa iyi olur kaptanımız da paylaşır listeyi
Tamam canim herkesi etiketleyip soyleyelim 4-5 uygun mudur herkeseZipzip- kaptanım listede olanları etiketleyip bildirim zamanını söylesen iyi olacak sanırım. Karışıklık olmasın
Oruc tutmayanlar sabahtan bildirim yapabilirBen oruç tutamicam sayi
Tamam canım kadınsal sebeplerOruc tutmayanlar sabahtan bildirim yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?