Ooooo kimler gelmis.nasilsin Hasibe hayirli ramazanlarSlm kizlar
Hayirli ramazanlariniz olsun insallah
Evet gördüm geçmişi okurken, sanırım yanlış yere konu açtığı için. Müne ya da Kazen e sorsan belki açarlar bildirim için banı@eskibilezik banlanmis aksam.bugun bildirim yapamayacak
Tebrik ederim abla harika bir eksi .
***6.Takım 671.Etap ***
S i d e l y a (63.9///)bildirimde bulunmadi
gulumse25(77.6/76.9/0.7/%0.90)
Eliff Eylull(74.2/73.7/0.5/%0.67)
eskibilezik(64.0///)bildirimde bulunmadi
Youlost16(80.2/79.2/1/%1.25)
Findikfaresi123(73.1/72.4/0.7/%0.96)
Zeynolin44(77.1///)sabit
fattylamb94(81.1/80.0/1.1/%1.36)
madamhd(74.9/74.0/0.9/%1.20)
6.Takım Ortalamasi:%0.704
Free liste
hasbeenandgone (55.25//
Bonus(109.7
selensu82 (54.2/53.7/0.5/%0.92)
happymom (53.4/
Meyyal Hayyal(76.5/74/2.5/%3.27)
Nefes yaren (69.7
huzurvermeyolunda(73.4/72.9/0.5/%0.68)
L4L4 (65.8
Hayirli ramazanlar canimSlm kizlar
Sorsam mi acaba hic de sevmiyorum bu tur seyleri yaaEvet gördüm geçmişi okurken, sanırım yanlış yere konu açtığı için. Müne ya da Kazen e sorsan belki açarlar bildirim için banı
Harika canım.tebrik ederim . Gerçi sen verdiğin kiloları beğenmiyorsun ama. Gitgide zayıflıyorsun haberin yok.Bende yapimm bari bildirimi bekle bekle nereye kadar
74.2
73.7
Fark-500 bukadarr benden
Sadece derken sade hurmami anlamadım yoksa.zorlayarak mi yiyeyim kız.kafami bulandirma..sade hurma yerim.ama.yogurtla kasristirinca sevmedim belki ayrı ayrı da yiye bilirimKeşke sadece yeseydin, ilk açlık hissi oluyor ama sonra çok dinç oluyorsun gülümse. Güven seen bana
Harika canım. Tebrik ederimYemeğe daldim bildirimi unuttum koştur.kostur geldim
Cuma 77.6
Güncel 76.9
Fark -700
Hiç istediğim gibi olmadı
Harika canım tebrik ederim
Doğru diyorsun canım, o mantıkla niyetlendim bende ilk başta sonra baktım çok iyi bir şey bırakmadım. Ben zaten sahur da yemek cidden çok zor yiyorum. Sevap diye zorluyorum kendimibazen diyorum peygamber efendimiz sadece hurmayla tutmuş biz bazen sükretmiyoruz onca nimetlerle donatiliyo sofralar
Harika canım. Tebrikler. ..
Bende içine koydum.uzerine.koymayayim o zaman köfteleri de yagsiz teflonda kizarttim tugceyle.benim guvecimi digerlerinin köfteleri kizarttim 1 tabak purem arttı elimin ayarı yokOh çok güzel canım düğün çorbası da güzel olur. Salata dan vazgeçtim mantar çorbası yaptım bende, tamam eşim çocuklar cacık seviyor ama ben çorbasız yapamam oruç da
Üstüne kaşar koymadım ben pürenin içine koydum, üstüne koyunca sevmiyor benimkiler
Tatlı ne yaptın aklına.geldimi.ben güllaç yaptımDoğru diyorsun canım, o mantıkla niyetlendim bende ilk başta sonra baktım çok iyi bir şey bırakmadım. Ben zaten sahur da yemek cidden çok zor yiyorum. Sevap diye zorluyorum kendimi
Bence dene şansını. Bildirim yapsın geri banlasınlar olmaz mıHayirli ramazanlar canim
Hoşgeldin nasilsin ❤
Sorsam mi acaba hic de sevmiyorum bu tur seyleri yaa
Eşim istemedi canım çocuklara da dondurma aldı, kendine luppoTatlı ne yaptın aklına.geldimi.ben güllaç yaptım
Selam canım. Nasılsın?Slm kizlar
Burda degilse birde onu bekleme sıkıntısi var bu hafta bildirimsiz olacak mecburBence dene şansını. Bildirim yapsın geri banlasınlar olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?