Canım banyo sabunu kes bir parça, sütyenin içinde dursun alır şişliği.Ayyy ama yeter ama yaaaa en sevdiğim seyler,bide benim sağ gögsum sistiyaa çok kötü davul oldu Solda birsey yok nedenki
Yapma bunu bir daha kendine canim herseyi olculu yemeliyizTatlı dedinmi gözüm dönüyor nego valla hele Ramazan'da 3 çeşit yemek yarim pide bide çayla beraber sınırsız tatlı sahura kadar çay valla sahurda.acikirim diye.bi daha yiyordum tok karna sonra.bu hal.aldim
Ben aramam canım, oruçken canım en çok ne ister biliyor musun, çorbaTatlı dedinmi gözüm dönüyor nego valla hele Ramazan'da 3 çeşit yemek yarim pide bide çayla beraber sınırsız tatlı sahura kadar çay valla sahurda.acikirim diye.bi daha yiyordum tok karna sonra.bu hal.aldim
Benim bildiğim sıcak suyla sabunla ovala derdi annem kız sus üstümüze kalacak meseleCanım banyo sabunu kes bir parça, sütyenin içinde dursun alır şişliği.
Çok geçmiş olsun bana çok olurdu, bir şey ummuş da olabilirsin
Tamam canim sagol yapayimCanım banyo sabunu kes bir parça, sütyenin içinde dursun alır şişliği.
Çok geçmiş olsun bana çok olurdu, bir şey ummuş da olabilirsin
O da yapılır ama bu dediğim çok güzel bir şey, ne zaman şişse ağrı olsa koyardım, ertesi gün geçmiş olurdu.Benim bildiğim sıcak suyla sabunla ovala derdi annem kız sus üstümüze kalacak mesele
Önceden yemek için yaşıyordum şimdi yaşamak için yiyorum kaptanim kendime.ne.kotuluk etmişim meğerYapma bunu bir daha kendine canim herseyi olculu yemeliyiz
Allah şifa versin canım oruç ağız dua edelimTamam canim sagol yapayim
Allahım yaaaaBenim bildiğim sıcak suyla sabunla ovala derdi annem kız sus üstümüze kalacak mesele
Ramazan sana yarayacak desene nego ne güzel hadi ramazan sonu listeye alalım seniBen aramam canım, oruçken canım en çok ne ister biliyor musun, çorba
İftardan sonra da zaten bir şey yiyemem, çok çabuk tıkanırım.
Bende mi girsem listeyeRamazan sana yarayacak desene nego ne güzel hadi ramazan sonu listeye alalım seni
Kız hakkını helal et benim yüzümden olduysaAllahım yaaaagercekten ilkdefa oldu boyle birsey ve sıtma geldi
Ya o zaman mastit olabilir, başka şeyler yapmam lazım, ihmale gelmezAllahım yaaaagercekten ilkdefa oldu boyle birsey ve sıtma geldi
Listeyi karıştırma durRamazan sana yarayacak desene nego ne güzel hadi ramazan sonu listeye alalım seni
Kiz susak herkes yemek paylaşıyor sen paylasmasan nolcak ondan degil sıtmalandimda belki sütbezleri orucu ele geçirmiştir ben anladim kahve sutlu kahve lazimKız hakkını helal et benim yüzümden olduysa
hic basima gelmedi oyle birsey nasil oldugunuda bilmiyorum,napmam gerekiyo onuda bilmiyorumYa o zaman mastit olabilir, başka şeyler yapmam lazım, ihmale gelmez
Listeyi karıştırma dur
Canım sıtma da geldiyse muhtemelen mastit olmuşsun. Bebeğini o göğsünden emzirme ve onu sürekli elle sagarak sütü dök canım. Benim de olmuştu emzirirken, tek yolu sütü bosaltmakmis. Beklemeden yap sonrası daha kötü oluyor. Kusma falan yaptı bende.Allahım yaaaagercekten ilkdefa oldu boyle birsey ve sıtma geldi
İyiki gelmiyorlar.kac gündür aklımda.sorucam.en azından baştan gelmeleri daha iyi baksana listedeki sido.bile.yok ortadaGeçen hafta cagirdigim yeni uyelerde gelmiyor
İctiklerine sayKiz susak herkes yemek paylaşıyor sen paylasmasan nolcak ondan degil sıtmalandimda belki sütbezleri orucu ele geçirmiştir ben anladim kahve sutlu kahve lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?