Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy ama yeter ama yaaaa en sevdiğim seyler,bide benim sağ gögsum sistiyaa çok kötü davul oldu Solda birsey yok nedenki
Canım banyo sabunu kes bir parça, sütyenin içinde dursun alır şişliği.
Çok geçmiş olsun bana çok olurdu, bir şey ummuş da olabilirsin

Tatlı dedinmi gözüm dönüyor nego valla hele Ramazan'da 3 çeşit yemek yarim pide bide çayla beraber sınırsız tatlı sahura kadar çay valla sahurda.acikirim diye.bi daha yiyordum tok karna sonra.bu hal.aldim
Yapma bunu bir daha kendine canim herseyi olculu yemeliyiz

Tatlı dedinmi gözüm dönüyor nego valla hele Ramazan'da 3 çeşit yemek yarim pide bide çayla beraber sınırsız tatlı sahura kadar çay valla sahurda.acikirim diye.bi daha yiyordum tok karna sonra.bu hal.aldim
Ben aramam canım, oruçken canım en çok ne ister biliyor musun, çorba
İftardan sonra da zaten bir şey yiyemem, çok çabuk tıkanırım.

Benim bildiğim sıcak suyla sabunla ovala derdi annem kız sus üstümüze kalacak mesele
O da yapılır ama bu dediğim çok güzel bir şey, ne zaman şişse ağrı olsa koyardım, ertesi gün geçmiş olurdu.
Sütten keserken de böyle yaptım hep durdu orda, sütü azaltıyor.

Kız hakkını helal et benim yüzümden olduysa
Kiz susak herkes yemek paylaşıyor sen paylasmasan nolcak ondan degil sıtmalandimda belki sütbezleri orucu ele geçirmiştir ben anladim kahve sutlu kahve lazim

Allahım yaaaa gercekten ilkdefa oldu boyle birsey ve sıtma geldi
Canım sıtma da geldiyse muhtemelen mastit olmuşsun. Bebeğini o göğsünden emzirme ve onu sürekli elle sagarak sütü dök canım. Benim de olmuştu emzirirken, tek yolu sütü bosaltmakmis. Beklemeden yap sonrası daha kötü oluyor. Kusma falan yaptı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…