Abla Benim bebelerinde bu 4 ramazani herkes oruç yemek derdimiz yok seninle ohhh misssVe yaşları kaç yazacaktım
Kalanida haftaya kalsınAcaba iftara doğru tartılsan farkeder mi
Keşke sadece yeseydin, ilk açlık hissi oluyor ama sonra çok dinç oluyorsun gülümse. Güven seen banaBen 7 hurma 1 kase yoğurt yarım muz 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum karıştırdım allahim açlıktan ölecem zannettim yedikçe migdem kazındı 2 kaşıktan sonrasını yemedim 1 dilim ekmek le 1 tane çeri domates 2 çatal peynir yedim akşamda. Zatı açtım hurma.bana gore değil
Tebrik ederim canim guzel eksi
bazen diyorum peygamber efendimiz sadece hurmayla tutmuş biz bazen sükretmiyoruz onca nimetlerle donatiliyo sofralarHurma yoğurt ye canım bak dua edersin banailk güne ve uykusuzluğa rağmen çok şükür dincim
Aynı fikirdeyim canim sabah çok açtım ama sonra gayet iyiyim şükürKeşke sadece yeseydin, ilk açlık hissi oluyor ama sonra çok dinç oluyorsun gülümse. Güven seen bana
Yok canım yok yatmıyorlar, doğdular böyle hala böyle, abisi de en uzun saat 7 ye kadar uyumuştur 9 yıl daBenim minnakta kurulu saat gibi masallah bi sinir ediyo beni yat iste kalkip napcan
Değil mi harika bir dinçklik var ve dinginlik. Manevi olarak daha çok tercih ediyorum ben hurmayıAynı fikirdeyim canim sabah çok açtım ama sonra gayet iyiyim şükür
Nego akşam valla yiyemedim hurmayı ağzımda.afedersin cignedikce migdem bulandı sanki aç karna hurma.yogurt.hic.gitmedi bacı zatı dünde erken yedim 6olmamisti hurmayı iki kaşık aldım bıraktım 1 dilim ekmek peynir 1 tane çeri domates yedim yine aç kaldımHurma yoğurt ye canım bak dua edersin banailk güne ve uykusuzluğa rağmen çok şükür dincim
Canım menü yazmana gerek yok ki çok da uzak kalma benceSağol canım inşallah rabbim muradını versin senin de, gelirim yine....
Ilk denedim hurmada çok evdeDeğil mi harika bir dinçklik var ve dinginlik. Manevi olarak daha çok tercih ediyorum ben hurmayı
Anlıyorum canım ben sahur da hangi yemek olsa aynen senin gibi olurum oldum olası zor yerim, hurmayı da öyle yiyorum ama gün için de ki rahatlığı gerçekten oruçta hiç bir gıda vermiyor bana. Tabi tercih meselesiNego akşam valla yiyemedim hurmayı ağzımda.afedersin cignedikce migdem bulandı sanki aç karna hurma.yogurt.hic.gitmedi bacı zatı dünde erken yedim 6olmamisti hurmayı iki kaşık aldım bıraktım 1 dilim ekmek peynir 1 tane çeri domates yedim yine aç kaldım
Negom yaptım sadece üzerinin kaşarini atıp fırına vericem yaninada düğün çorbası yaptım salata yaptım bu günlük yeter bence sanada afiyet olsunRica ederim canım, bende çok seviyorum bunu, patates püresi çok severim, çocuklar ve eşim de sevdi bu tarifi.
Afiyet olsun canım
Bu 3.ramazanım böyle aralar da nafile oruçlar da da böyle tuttum. Güzel de kilo verdim akşam normal yemek yediğim haldeIlk denedim hurmada çok evde
Alışmış canım o yüzden kalkıyor perde değil ne olursa olsun bende yatamiyorum temizlikten sonra yatak batiyo sanki ama.dedigin gibi geç yatır belki sabah geç kalkarlar bugün uyutmaÖzelikle uyandırmak için ses yapıyor
Eşime sahura kadar uyutmayalımm bir deneyelim dedim böyle baktıakşam vaktin de uyumaları konusun da takıktım ama yetti canıma
Odasına kalın perde bile yapmıştım, zifiri karanlıkta yine uyanırdı o saatte, şimdi karanlıktan korktuğu için perdeyi de çıkardım
Oh çok güzel canım düğün çorbası da güzel olur. Salata dan vazgeçtim mantar çorbası yaptım bende, tamam eşim çocuklar cacık seviyor ama ben çorbasız yapamam oruç daNegom yaptım sadece üzerinin kaşarini atıp fırına vericem yaninada düğün çorbası yaptım salata yaptım bu günlük yeter bence sanada afiyet olsun
Deniycem canım İnşaallah işe yararAlışmış canım o yüzden kalkıyor perde değil ne olursa olsun bende yatamiyorum temizlikten sonra yatak batiyo sanki ama.dedigin gibi geç yatır belki sabah geç kalkarlar bugün uyutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?