Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Keşke sadece yeseydin, ilk açlık hissi oluyor ama sonra çok dinç oluyorsun gülümse. Güven seen bana

Hurma yoğurt ye canım bak dua edersin bana ilk güne ve uykusuzluğa rağmen çok şükür dincim
bazen diyorum peygamber efendimiz sadece hurmayla tutmuş biz bazen sükretmiyoruz onca nimetlerle donatiliyo sofralar

Hurma yoğurt ye canım bak dua edersin bana ilk güne ve uykusuzluğa rağmen çok şükür dincim
Nego akşam valla yiyemedim hurmayı ağzımda.afedersin cignedikce migdem bulandı sanki aç karna hurma.yogurt.hic.gitmedi bacı zatı dünde erken yedim 6olmamisti hurmayı iki kaşık aldım bıraktım 1 dilim ekmek peynir 1 tane çeri domates yedim yine aç kaldım

Anlıyorum canım ben sahur da hangi yemek olsa aynen senin gibi olurum oldum olası zor yerim, hurmayı da öyle yiyorum ama gün için de ki rahatlığı gerçekten oruçta hiç bir gıda vermiyor bana. Tabi tercih meselesi

Rica ederim canım, bende çok seviyorum bunu, patates püresi çok severim, çocuklar ve eşim de sevdi bu tarifi.
Afiyet olsun canım
Negom yaptım sadece üzerinin kaşarini atıp fırına vericem yaninada düğün çorbası yaptım salata yaptım bu günlük yeter bence sanada afiyet olsun

Alışmış canım o yüzden kalkıyor perde değil ne olursa olsun bende yatamiyorum temizlikten sonra yatak batiyo sanki ama.dedigin gibi geç yatır belki sabah geç kalkarlar bugün uyutma

Negom yaptım sadece üzerinin kaşarini atıp fırına vericem yaninada düğün çorbası yaptım salata yaptım bu günlük yeter bence sanada afiyet olsun
Oh çok güzel canım düğün çorbası da güzel olur. Salata dan vazgeçtim mantar çorbası yaptım bende, tamam eşim çocuklar cacık seviyor ama ben çorbasız yapamam oruç da
Üstüne kaşar koymadım ben pürenin içine koydum, üstüne koyunca sevmiyor benimkiler

Alışmış canım o yüzden kalkıyor perde değil ne olursa olsun bende yatamiyorum temizlikten sonra yatak batiyo sanki ama.dedigin gibi geç yatır belki sabah geç kalkarlar bugün uyutma
Deniycem canım İnşaallah işe yarar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…