- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kadayıf dolmasida sardım dolaba attım gullacin paketinin yarısını yaptım yeter bize yarinadaEşim istemedi canım çocuklara da dondurma aldı, kendine luppo
Karıştırma ikisini, ben karıştırmıyorum, mesela hurmayı yedim üstüne üç kaşık yoğurt yedim, bir kase çok geliyor sahur da.Sadece derken sade hurmami anlamadım yoksa.zorlayarak mi yiyeyim kız.kafami bulandirma..sade hurma yerim.ama.yogurtla kasristirinca sevmedim belki ayrı ayrı da yiye bilirim
Daha ilk gunden tatli mi yenirTatlı ne yaptın aklına.geldimi.ben güllaç yaptım
Benim de bir tabak arttıBende içine koydum.uzerine.koymayayim o zaman köfteleri de yagsiz teflonda kizarttim tugceyle.benim guvecimi digerlerinin köfteleri kizarttim 1 tabak purem arttı elimin ayarı yok
Degistirmeyelim canim kilonu listedeki kalsin
Ayyyy Allah razı olsun bak böyle yerim ama içinde.yiyemedim.hic ya çöpe.doktum.1 tane hurma.ancak yedim 6 si çope.gittiKarıştırma ikisini, ben karıştırmıyorum, mesela hurmayı yedim üstüne üç kaşık yoğurt yedim, bir kase çok geliyor sahur da.
Hiç içime katıp yemedim canım ben
Sen bilirsin canim diyim dedim lazim olurdu belkiDegistirmeyelim canim kilonu listedeki kalsin
Cunku bu saatler cok dogru olmuyor
Vucut su kaybina ugruyor
Kötü olduBurda degilse birde onu bekleme sıkıntısi var bu hafta bildirimsiz olacak mecbur
Benimkiler güllaç yemez hiçKadayıf dolmasida sardım dolaba attım gullacin paketinin yarısını yaptım yeter bize yarinada
Kaptanım niyeti bozmuş gülümseDaha ilk gunden tatli mi yenir
İnşaallah böyle yiyebilirsinAyyyy Allah razı olsun bak böyle yerim ama içinde.yiyemedim.hic ya çöpe.doktum.1 tane hurma.ancak yedim 6 si çope.gitti
En cok haftaya lazim canim 2 eksik bildirim var bu haftaSen bilirsin canim diyim dedim lazim olurdu belki
Erzurum'da.ramazan da kadayıf dolmasj olmadan sofraya oturmazlar canım sabah eşim gitti lamba almaya geldi elince kadayıf ve güllaç mecbur yapmazsam diyorki.sen diyettesin bizdemi diyet yapalım kavga çıkarDaha ilk gunden tatli mi yenir
Ayyy ama yeter ama yaaaa en sevdiğim seyler,bide benim sağ gögsum sistiyaa çok kötü davul oldu Solda birsey yok nedenkiKadayıf dolmasida sardım dolaba attım gullacin paketinin yarısını yaptım yeter bize yarinada
Onlarda hakli mecbur yapacaksin canimErzurum'da.ramazan da kadayıf dolmasj olmadan sofraya oturmazlar canım sabah eşim gitti lamba almaya geldi elince kadayıf ve güllaç mecbur yapmazsam diyorki.sen diyettesin bizdemi diyet yapalım kavga çıkar
Bi karnımı doyurayim sahuru düşünürümİnşaallah böyle yiyebilirsin
Ramazanin ilk gunu cuma o yuzden herkes istedigi tatlidan ölçülü bir sekilde yiyebilirBi karnımı doyurayim sahuru düşünürümyada gullaci yiyim.sahur yapmim hurma yiyimm olur demi kaptanim valla çok özledim
Kiz.ramazanda.mecbur birbirimize ne yemek yapalım.diye soracazAyyy ama yeter ama yaaaa en sevdiğim seyler,bide benim sağ gögsum sistiyaa çok kötü davul oldu Solda birsey yok nedenki
İşte bu.ya kimin kaptanı valla söz haftaya cumaya kadar tatlı yok bundan sonra.tayliyi haketmek için daha çok kilo vermeye calisicamRamazanin ilk gunu cuma o yuzden herkes istedigi tatlidan ölçülü bir sekilde yiyebilir
Tamam canim ❤İşte bu.ya kimin kaptanı valla söz haftaya cumaya kadar tatlı yok bundan sonra.tayliyi haketmek için daha çok kilo vermeye calisicam
Tatlı dedinmi gözüm dönüyor nego valla hele Ramazan'da 3 çeşit yemek yarim pide bide çayla beraber sınırsız tatlı sahura kadar çay valla sahurda.acikirim diye.bi daha yiyordum tok karna sonra.bu hal.aldimKötü oldu
Benimkiler güllaç yemez hiç
Kaptanım niyeti bozmuş gülümse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?