Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sadece derken sade hurmami anlamadım yoksa.zorlayarak mi yiyeyim kız.kafami bulandirma..sade hurma yerim.ama.yogurtla kasristirinca sevmedim belki ayrı ayrı da yiye bilirim
Karıştırma ikisini, ben karıştırmıyorum, mesela hurmayı yedim üstüne üç kaşık yoğurt yedim, bir kase çok geliyor sahur da.
Hiç içime katıp yemedim canım ben

Karıştırma ikisini, ben karıştırmıyorum, mesela hurmayı yedim üstüne üç kaşık yoğurt yedim, bir kase çok geliyor sahur da.
Hiç içime katıp yemedim canım ben
Ayyyy Allah razı olsun bak böyle yerim ama içinde.yiyemedim.hic ya çöpe.doktum.1 tane hurma.ancak yedim 6 si çope.gitti

Kadayıf dolmasida sardım dolaba attım gullacin paketinin yarısını yaptım yeter bize yarinada
Ayyy ama yeter ama yaaaa en sevdiğim seyler,bide benim sağ gögsum sistiyaa çok kötü davul oldu Solda birsey yok nedenki

Kötü oldu

Benimkiler güllaç yemez hiç

Kaptanım niyeti bozmuş gülümse
Tatlı dedinmi gözüm dönüyor nego valla hele Ramazan'da 3 çeşit yemek yarim pide bide çayla beraber sınırsız tatlı sahura kadar çay valla sahurda.acikirim diye.bi daha yiyordum tok karna sonra.bu hal.aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…