Bende annemle kapi komsusuyum cagirmiyorum valla ne olur ne olmazKime kiz bu zamanda bende annemi cagarmak istiyorum genede guvenemiyorum gelirmiki diye
Aynn sen temizligin pirini dinleSen temizlik yap diyeni dinlebak bugün rahat rahat oturuyorum, iki gün iyi yaptım bugün oturdum
Bende karnabahar mantısı yapacam canim kavurdum şimdi akşamda yoğurtla buluşacakGece paça corbasi yaptım bugün kıymalı kabak patlıcan dolma yapicam dünden bamyada var salata yaparım tatlida dünden kadayıf dolması var
Kime kiz bu zamanda bende annemi cagarmak istiyorum genede guvenemiyorum gelirmiki diye
Bize de beyim balık getirecekBenim bugün yemek derdim yok zorla davet ettirdim kendimi
Halsizlik disinda zorlamiyor canimOruç zorluyor mu hanımlar
BirazOruç zorluyor mu hanımlar
Niye kimse bugün kilo bildirimi yapmamış cnmHalsizlik disinda zorlamiyor canim
Ramazanda bildirimleri 4-5 gibi yapiyoruz canimNiye kimse bugün kilo bildirimi yapmamış cnm
Cok fazla arti degilsin cumaya kadar artilari verir eksiye dusersin ama bugun iftarda dikkat et74.4 geldim kızlar
cuma günü 74dü
Herkes yapsa çok iyi olur aslında böylece cuma gününe daha güzel eksilerle geliriz önceden öyleydi 1 ci çok olurdukRamazanda bildirimleri 4-5 gibi yapiyoruz canim
Birde bazen pazartesi herkes bildirim yapmiyor
Cok fazla arti degilsin cumaya kadar artilari verir eksiye dusersin ama bugun iftarda dikkat et
ben de iki yıl önce yazın 17 kilo verdim ama ülke degiştir hamilemkalmderkem hepsini geri aldım 65 hedefim suan 70. küsürleedeyin Ramazanla veririm ins kalanlari da umarim hepimiz maddi manevi arinirizHosgeldin canim evet burasi insana cok iyi geliyor sanada cok iyi gelecektir inşallah Dogru haklisin tel elime zor geciyor bilgisayardan girerim artik
Ben gecen sene 20 kilo verdim yaz tatili olunca cocuklar evdeyken duzen kuramadim almaya basladim ama simdi duzen oturtmam lazim olmuyacak böyle çünkü epey kilo aldim oruc benim icin guzel bir baslangic olacak inşallah 1 ay bunyem alisir daha sonra zorlanmam inşallah
evet spor kesinlikle etkili ramazanda ben orucluyken denwdim de cok elden ayaktan kesilfim en iyisi geceyendlgru yapmak oldu benim icin 12 ye dogru leslie iyi gidiyorBendr az önce tartıldım 73.8 cnm bana düzen iyi gelmiyor yediklerime dikkat etsem bile çünkü spor olmadan olmuyor bu hafta sporuda dahil edicem bakalım artık nasıl olucak
Arti degilsin en azindan canim cumaya kadar eksiler gelecekBende wc ye cikmamis halimi yazayim
Cuma73.7
Pazartesi 73.6
Dunde 73.3 cumaya dahaaa çok var
Cuma listesi gibi liste hazırlasak guzel olur aslinda bildirim yapanları yazarımHerkes yapsa çok iyi olur aslında böylece cuma gününe daha güzel eksilerle geliriz önceden öyleydi 1 ci çok olurduk
Keske cuma listeye alsaydik seniBen cuma 72,1 idim dün gece tartildim 70.1 olmusum kaptanimZipzip-
Bende iftardan sonra yapicam cnm sporumuben de iki yıl önce yazın 17 kilo verdim ama ülke degiştir hamilemkalmderkem hepsini geri aldım 65 hedefim suan 70. küsürleedeyin Ramazanla veririm ins kalanlari da umarim hepimiz maddi manevi ariniriz
evet spor kesinlikle etkili ramazanda ben orucluyken denwdim de cok elden ayaktan kesilfim en iyisi geceyendlgru yapmak oldu benim icin 12 ye dogru leslie iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?