Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gece paça corbasi yaptım bugün kıymalı kabak patlıcan dolma yapicam dünden bamyada var salata yaparım tatlida dünden kadayıf dolması var
Bende karnabahar mantısı yapacam canim kavurdum şimdi akşamda yoğurtla buluşacak

Ramazanda bildirimleri 4-5 gibi yapiyoruz canim
Birde bazen pazartesi herkes bildirim yapmiyor

Cok fazla arti degilsin cumaya kadar artilari verir eksiye dusersin ama bugun iftarda dikkat et
Herkes yapsa çok iyi olur aslında böylece cuma gününe daha güzel eksilerle geliriz önceden öyleydi 1 ci çok olurduk

ben de iki yıl önce yazın 17 kilo verdim ama ülke degiştir hamilemkalmderkem hepsini geri aldım 65 hedefim suan 70. küsürleedeyin Ramazanla veririm ins kalanlari da umarim hepimiz maddi manevi ariniriz
Bendr az önce tartıldım 73.8 cnm bana düzen iyi gelmiyor yediklerime dikkat etsem bile çünkü spor olmadan olmuyor bu hafta sporuda dahil edicem bakalım artık nasıl olucak
evet spor kesinlikle etkili ramazanda ben orucluyken denwdim de cok elden ayaktan kesilfim en iyisi geceyendlgru yapmak oldu benim icin 12 ye dogru leslie iyi gidiyor

Bende wc ye cikmamis halimi yazayim
Cuma73.7
Pazartesi 73.6
Dunde 73.3 cumaya dahaaa çok var
Arti degilsin en azindan canim cumaya kadar eksiler gelecek
Herkes yapsa çok iyi olur aslında böylece cuma gününe daha güzel eksilerle geliriz önceden öyleydi 1 ci çok olurduk
Cuma listesi gibi liste hazırlasak guzel olur aslinda bildirim yapanları yazarım
Bende tembellik yapiyorum biraz

Bende iftardan sonra yapicam cnm sporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…