Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Içimden bir ses diyor kalk evi sil dip köşe diğer sesimde diyor "Amaaann boş ver b.k mu var evde bak keyfine orucsun"
Sonra diğer yanım tekrar diyor "ama yapmazsan sonra daha kirlenir temizlediginde zorlanirsin hem oruçsun zaman geçmiş olur

Gulumse24 Canim adet öncesi yasadigin durumlar olabiliyor benimde bazen öyle oluyor ara ara öyle geliyor sonra günü geldimi tam regl oluyorum o durumlarda ya çok yormuş oluyorum kendimi yada stres den oluyor
Canım regl 5 gün varken gelmesi benim endişem simdi orucmuyum degilmiyim namazda kilmadim onun tedirginliği var olup olmamasina çok kafaya takmıyorum

Oruç halde o sesler nerden cikiyo bende onu anlamadım Zeynolin44 le senin temizlik işinde hiç bitmiyor.siz.hapiyorsunuz.ben yoruluyorum.burda

Oruç halde o sesler nerden cikiyo bende onu anlamadım Zeynolin44 le senin temizlik işinde hiç bitmiyor.siz.hapiyorsunuz.ben yoruluyorum.burda
güloooo
Dün dip köşe yaptım keşke evin halini görsen
Benim çocuklarım küçük 8 5 ve 19 aylık
19 aylık olan bunları çoşturuyor
Ben görmeden birşeyler yiyorlar döküyorlar
Mutfak faslı bitmiyor
Tatlıyı ekmeği yaptım çocukları doyurdum kızı uyutuyorum evi toplayıp süpürecem
Seninkiler büyük canım bizim ev kadar kirlenmez evin

Sen temizlik yap diyeni dinle bak bugün rahat rahat oturuyorum, iki gün iyi yaptım bugün oturdum

Gulumse24 sen sormadan soyleyim yemek

Karnıyarık
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası(bizde hep bunu yerler)
Cacık
Salata
Daha hic tatli yapmadim bu ramazan kendimi alkisliyorum
Mercimek candır
Bizimkilerde çok sever
Tatlı yapıyorum ama yemedim ramazan dışındada mutlaka yapardım eşim var cocuklar var seviyorlar kilo sorunu da yok hiçbirinde eşimle aynı kilodayız

Bak doğru söylüyor sun cnm bizim ufak çocuklar var iş te çok oluyor haliyle amap büyük cocuklarinda uğraşı çok her türlü zor valla Kadın olmak

Gulumse24 sen sormadan soyleyim yemek

Karnıyarık
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası(bizde hep bunu yerler)
Cacık
Salata
Daha hic tatli yapmadim bu ramazan kendimi alkisliyorum
Gece paça corbasi yaptım bugün kıymalı kabak patlıcan dolma yapicam dünden bamyada var salata yaparım tatlida dünden kadayıf dolması var

Canım regl 5 gün varken gelmesi benim endişem simdi orucmuyum degilmiyim namazda kilmadim onun tedirginliği var olup olmamasina çok kafaya takmıyorum
Temiz oldugun gun 15 gunu gecmistir demi öyleyse oruc degilsin eger gebe isende bu gunleri kaza edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…