Olur Canim isterim@Meyyal Hayyal bu cuma seni listeye alalim mi yeniden listeye girmek ister misin
Tamam canim yeni uye gibi giris yapacaksin 2 hafta süren dolduOlur Canim isterim
Nasıl yapicam cnm tekrar mı tanitacam kendimiTamam canim yeni uye gibi giris yapacaksin 2 hafta süren doldu
Yok yok oyle birsy degilNasıl yapicam cnm tekrar mı tanitacam kendimi
Sağol.canim.cumlemizin evladını bağışlasın ins AllahNe güzel Allah bağışlasın cnm
Canım regl 5 gün varken gelmesi benim endişem simdi orucmuyum degilmiyim namazda kilmadim onun tedirginliği var olup olmamasina çok kafaya takmıyorumGulumse24 Canim adet öncesi yasadigin durumlar olabiliyor benimde bazen öyle oluyor ara ara öyle geliyor sonra günü geldimi tam regl oluyorum o durumlarda ya çok yormuş oluyorum kendimi yada stres den oluyor
Oruç halde o sesler nerden cikiyo bende onu anlamadımIçimden bir ses diyor kalk evi sil dip köşe diğer sesimde diyor "Amaaann boş ver b.k mu var evde bak keyfine orucsun"
Sonra diğer yanım tekrar diyor "ama yapmazsan sonra daha kirlenir temizlediginde zorlanirsin hem oruçsun zaman geçmiş olur
gülooooOruç halde o sesler nerden cikiyo bende onu anlamadımZeynolin44 le senin temizlik işinde hiç bitmiyor.siz.hapiyorsunuz.ben yoruluyorum.burda
Sen temizlik yap diyeni dinleIçimden bir ses diyor kalk evi sil dip köşe diğer sesimde diyor "Amaaann boş ver b.k mu var evde bak keyfine orucsun"
Sonra diğer yanım tekrar diyor "ama yapmazsan sonra daha kirlenir temizlediginde zorlanirsin hem oruçsun zaman geçmiş olur
Mercimek candırGulumse24 sen sormadan soyleyim yemek
Karnıyarık
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası(bizde hep bunu yerler)
Cacık
Salata
Daha hic tatli yapmadim bu ramazan kendimi alkisliyorum
Tamam cnmYok yok oyle birsy degil
Teknik kismi sen cuma bildirim yap gerisine karisma
Bende öyle düşünüyorumSen temizlik yap diyeni dinlebak bugün rahat rahat oturuyorum, iki gün iyi yaptım bugün oturdum
Oruç halde o sesler nerden cikiyo bende onu anlamadımZeynolin44 le senin temizlik işinde hiç bitmiyor.siz.hapiyorsunuz.ben yoruluyorum.burda
Bak doğru söylüyor sun cnm bizim ufak çocuklar var iş te çok oluyor haliyle amap büyük cocuklarinda uğraşı çok her türlü zor valla Kadın olmakgüloooo
Dün dip köşe yaptım keşke evin halini görsen
Benim çocuklarım küçük 8 5 ve 19 aylık
19 aylık olan bunları çoşturuyor
Ben görmeden birşeyler yiyorlar döküyorlar
Mutfak faslı bitmiyor
Tatlıyı ekmeği yaptım çocukları doyurdum kızı uyutuyorum evi toplayıp süpürecem
Seninkiler büyük canım bizim ev kadar kirlenmez evin
Gece paça corbasi yaptım bugün kıymalı kabak patlıcan dolma yapicam dünden bamyada var salata yaparım tatlida dünden kadayıf dolması varGulumse24 sen sormadan soyleyim yemek
Karnıyarık
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası(bizde hep bunu yerler)
Cacık
Salata
Daha hic tatli yapmadim bu ramazan kendimi alkisliyorum
Kime kiz bu zamanda bende annemi cagarmak istiyorum genede guvenemiyorum gelirmiki diyeBenim bugün yemek derdim yok zorla davet ettirdim kendimi
Temiz oldugun gun 15 gunu gecmistir demi öyleyse oruc degilsin eger gebe isende bu gunleri kaza edersinCanım regl 5 gün varken gelmesi benim endişem simdi orucmuyum degilmiyim namazda kilmadim onun tedirginliği var olup olmamasina çok kafaya takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?