- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben yogurt hurma yicem zaten ondan oyle yapiyorum bu akşamCanim bu menu sana uygun değil biliyorsun degilmi yemekte patates az olmali kilo verme surecinde patates yemeği önerilmiyor
Canım o an görmemişim. Çocuklar oruç derken telefona bakamıyorum yeni gördüm
Olsun canım gormuskenn yazayim dedim nasilsin ❤Canım o an görmemişim. Çocuklar oruç derken telefona bakamıyorum yeni gördüm
İyiyim Canım. Çocuklarla zaman geçiriyorum. Ev bahçe uğraşıyorum. Sen nasılsın?Olsun canım gormuskenn yazayim dedim nasilsin ❤
Ne yapayım canim evdeyim burasi ,ev ,yemek ,oruc derken zaman akip gidiyorİyiyim Canım. Çocuklarla zaman geçiriyorum. Ev bahçe uğraşıyorum. Sen nasılsın?
Vücudunu arada sasirtmak gerekiyor galiba canim nr guzek eksi gormussun ❤Zipzip- cumaya kismetse 72gormeyi planliyorum allah yuzumu kara cikarmazsa bu ramazan 5kilo gitsinde çünkü hep kilo aldim ramazanlari simdi dikkat ediyorum olmaz sanirsam 70kiloyu gorcem kismetse mayista dunku sufle ve dondurmadan sonra 73 gördüm de 700gramda gitmis
İnşallah canim bana nedense burası iyi geldiVücudunu arada sasirtmak gerekiyor galiba canim nr guzek eksi gormussun ❤
YAkinda 6 li rakamlari goreceksin
Bence olabilir:))
Ramazanda sahurda bide arada tuketin diyolar bende aldim birsuru pazardan ama aklina geliyomuki karni doyunca insaninBence olabilir:))
Meyve yemegi unutuyorum hep en son gecen carsamba cilek yemistim :)))
Annemde aliyor ama yuzune bakmıyorum zaten iftardan sonra 2-3 saat midem kotu oluyor birde gece 2.30 gibi sahuru yapıyoruz vakit kalmiyor :))Ramazanda sahurda bide arada tuketin diyolar bende aldim birsuru pazardan ama aklina geliyomuki karni doyunca insanin
Sende 53gorursun ozamanAnnemde aliyor ama yuzune bakmıyorum zaten iftardan sonra 2-3 saat midem kotu oluyor birde gece 2.30 gibi sahuru yapıyoruz vakit kalmiyor :))
İftardan sonra 7 hurma 1 kase daha yoğurt hakkin var onun yerine meyve ye olur ama en az 3 saat sonra
Teşekkür ederim Gülümse izin verdigin icinİftardan sonra 7 hurma 1 kase daha yoğurt hakkin var onun yerine meyve ye olur ama en az 3 saat sonra
Ramazan baslamadan 58.9 dum dun 57.7 geldim bu gidisle ramazan sonuna 55 i görürum gibi geliyorSende 53gorursun ozamanhemen listeye alalim seni kaptan cunku yemiyosun degilmi
demekki ramazan herkese iyi gelicekRamazan baslamadan 58.9 dum dun 57.7 geldim bu gidisle ranazan sonuna 55 i görürum gibi geliyor
Ama listeye giremem simdi ortalamayı düşürurum izne ayrilmistim kasim gibi 54 kilo ile:)
Kesinlikle iyi gelecekdemekki ramazan herkese iyi gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?